Vs: Robot - muruniiduk
Kui palju siis konkreetselt sul seda muru on,mille niitmine sul üle jõu paistab käivat?
Kui palju siis konkreetselt sul seda muru on,mille niitmine sul üle jõu paistab käivat?
Teema põhiküsimus ei ole mitte, kas MINA suudaksin valmis ehitada muruniitva roboti, vaid KUIDAS seda teha. Et mina teema algatasin, ei tähenda, et ainult MINA võin sellega tegeleda. Lihtsalt tekkis huvi, äkki keegi on sellega juba tegelenud. Paistab et ei ole. Kui arvad, et see on mõttetu teema, siis võid vabalt negatiivsed kommentaarid endale hoida ja säästa serveri kettaruumi. Kes ei usu projekti võimalikkusesse, ei pea raiskama oma aega minu veenmiseks, aga loomulikult võiks välja tuua konkreetsed põhjused, miks nad nii arvavad.
Lõplik lahendus jääb siis esialgu lahtiseks aga, kui atmeliga ledi vilkuma saan, siis mõtlen edasi.
Momendil tundub asi lõhnavat selle järgi, et nagu jänes mäeotsas, kes pooliku ära jõi, koputab kahe käpaga rinnale ja nõuab, et kus kurat on see jahimeeste selts, kohe lähen peksan aknad sisse!
Comment