Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Robot - muruniiduk

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Vs: Robot - muruniiduk

    Kas keegi võiks mulle seletada mis siin osadel viga on ja üritavad oma nüri mõistust labaste naljadega maandada? Kui on selline mõte siis tehku. Teema tehti, et inimesed saaksid kaasa aidata mitte mõnitada. Kas see on tehnikafoorum või laste mängumaa?

    Comment


      Vs: Robot - muruniiduk

      Noh, mõistust pole aga tahaks näidata et on. Siis võtame mingi teema ja hakkame kõvatama et vat nüüd tulen ja ehitan. Kuna võetud teema on nii keeruline et ise ka aru ei saa siis tundub et "oi ma olen vist tõesti tark" ja kõvatamine jätkub. Kõik mõistusega inimesed saavad aru et tegu on lolli jutuga aga noh see kes juba kõvatab see ei saa ju tunnistada et ta loll on.
      See on tehnikafoorum küll aga kui aetakse lambajuttu siis on päris tabav mõnest siia ka lambapilt panna
      Aga sa ürita seletada siin sellele sisseimmitsenud rate-generatsioonile et see on tehnikafoorum, vaata kas tuleb välja.

      Comment


        Vs: Robot - muruniiduk

        Kas selleks peab olema kõige targem inimene, et postitada foorumis probleem, mida kõik liiga keeruliseks peavad? Mõni targem mees vist mõtleb, et lollidel pole siia foorumisse asja, sest nad ei suuda ju kedagi aidata ja siis lihtsalt "kõvatab" siin neid mõnitades. Kindlasti on huvitav igast mõttetut jama ajada aga see siin siiski tehnikafoorum ja kui sulle ei meeldi need inimesed, kes siin on, siis on see su enda probleem ning võid rahulikult oma negatiivse kommentaari panemata jätta, aga jah, kui miski ikka pinda hakkab käima, siis on raske suud kinni hoida. Taganjärgi mõeldes oli võibolla tõesti vale siia foorumisse selline teema panna, aga ma ju kedagi siis ei tundnud. Ma nagu ei märganud sellist reeglit, et lollidel mitte esitada keerulisi küsimusi.
        viimati muutis kasutaja virx5; 27 m 2007, 04:56.

        Comment


          Vs: Robot - muruniiduk

          Kas selleks peab olema kõige targem inimene, et postitada foorumis probleem, mida kõik liiga keeruliseks peavad? Mõni targem mees vist mõtleb, et lollidel pole siia foorumisse asja, sest nad ei suuda ju kedagi aidata ja siis lihtsalt "kõvatab" siin neid mõnitades.
          Sa ei ole asjast üldsegi aru saanud.Küsimus ei ole absoluutselt mitte selles,kes on loll,kes on tark.Me KÕIK oleme kunagi alustanud algusest,ehk siis oleme olnud lollid.Küsimus on selles,kui palju on algaja ("loll") võimeline iseennast arendama,kui palju on algajal enesekriitikat ja kui palju algaja aktsepteerib teadjamate inimeste soovitusi.Tulles tagasi konkreetsesse teemasse (robot-muruniitja siis),siis on siin korduvalt räägitud sellest,et kodus põlve otsas väikese eelarvega ei ole võimalik soovitud asja ehitada.Kui mõni inimene solvub selle peale,siis näitab see seda,et tema enesekriitika kas puudub või on väga madal.Kui sirvida meie foorumi teisi teemasid,siis igaüks võib näha,et algajaid (lolle) on üsna palju.Kui tema poolt püstitatud küsimuse lahendamine on reaalne,siis ta siit ka abi saab.Keegi ei hakka mitte kedagi selle pärast mõnitama,et ta ei tunne teemat vajalikul tasemel.Kui aga ühte asja räägid korra,kaks,kümme korda,ja ikka aetakse sama joru välja,siis ei jää muud üle,kui asja huumoriga võtma hakata.
          Vana helitehnika remont Pärnus

          Comment


            Vs: Robot - muruniiduk

            Olen täiesti ühel arvamusel nii KaruTEC-i kui ka Intsu poolt väljaöelduga. Kui pole arusaamist ja ei suudeta kirjutatud lahtimõtestada ja kui asjale antakse vastuseid juba läbi huumoriprisma vaadatuna, siis pole see mõnitamine ega teema naeruvääristamine.Mõlemad postitused on väga hästi lahtikirjutatud ja on mille üle asjaosalistel mõelda.Küsimus on ikkagi asjaosaliste mõtlemisvõimes, või põikpäisuses, ajades oma lõpmatut joru. Mis tarkusesse puutub, siis kõik õpivad, nii "lollid" kui targad ja palju oleneb sellest millised järeldused tehakse ja mis ajudes salvestub.

            Comment


              Vs: Robot - muruniiduk

              Lolle on kahte sorti:

              1) Algaja "loll" - see on rohkem tögamiseks öeldud, see on inimene kel pole veel eriti kogemust aga kes tegutseb, õpib ja areneb et mitte nii loll olla. Näiteks bloodyorc küsis paar aastat tagasi igasugu "pudruasju" aga ta ei praalinud ega mölisenud vaid tegeles elektroonikaga. Täiesti normaalne käitumine.

              2) Kuritahtlik ja agressiivne loll - näited otsige ise, see on inimene kes ei tea, ei tahagi teada ja kes ei usu ja ei tahagi uskuda et ta midagi ei tea ja kuna ta midagi ei tea siis tundub kõik lihtne ja teised on lollid kui vastupidist väidavad. Ja tema tuleb ja teeb aga hetkel ta ei saa sest tal pole raha ega aega. AGA kui tema teeks vot siis oleks kindlasti hästi tehtud jne. Ja googlet ja wikipediat ei tunne ja ei usu ja raamatuid ei loe.
              Vat selliseid lolle ma ei salli. Kirjutad mõnele pika ja põhjaliku vastuse ja see läheb lurinal lollil peast läbi ja ta ei tahagi midagi aru saada.

              Comment


                Vs: Robot - muruniiduk

                Esmalt postitatud Ints poolt
                Küsimus on selles,kui palju on algaja ("loll") võimeline iseennast arendama,kui palju on algajal enesekriitikat ja kui palju algaja aktsepteerib teadjamate inimeste soovitusi.Tulles tagasi konkreetsesse teemasse (robot-muruniitja siis),siis on siin korduvalt räägitud sellest,et kodus põlve otsas väikese eelarvega ei ole võimalik soovitud asja ehitada.
                Küsimus pole selles, kes, millal, kus, mis raha eest seda ehitama hakkab ega selles, kas niiduki ehitaja ikka piisavalt tark on. Teema eelkõige ikkagi selleks, et arutada niidukiga seotud probleemide üle ja leida neile teoreetilisi lahendusi. Siin on pakutud palju häid ideid ja lahendusi, aga ei ole ju võimalik neid kõiki kuulda võtta. Kui sa arvad näiteks, et teema on mõttetu ja sulle ei meeldi, et ma seda kuulda ei võta, siis on see sinu probleem.

                Comment


                  Vs: Robot - muruniiduk

                  Jube!
                  Tegelikult on nii, et siin foorumis on tarku inimesi ja on lolle. Valdavalt küsivad lollid lolle küsimusi ja ootavad siis kiiresti vastuseid. Targad mõtlevad ja vahel ka vastavad. Kui nüüd öelda kõigile, kes on targemad, et tõmmake siis nahhui kui ei meeldi, siis kes jääb meie(mina, kui loll) küsimustele vastama? Foorum oleks ju mõtetu, kui 100 lolli lahkaks erinevaid teemasid, pooled pärast esimese postituse järgset tegutsemist muidugi ilmselt sureks aga küll juurde tuleks. Ühesõnaga, selge on see, et KaruTEC on üks targematest, seega, olenemata sellest, kas meile meeldib tema suhtumine või mitte, teab ta ikkagi rohkem, seega ei ole eriti ratsionaalne otsus lihtsalt kõiki nahhui saata. Mitte, et ei tohiks arutada teemal, imeline muruniiduk, või imeline ajamasin, igiliikur aga seda tuleb teha mõistuse piires. Ennem peab ikka tõesti olema teadmiste pagas kohutavalt suur, et esiteks mõitsa teiste soovitusi, teiseks neid ka korrektselt kasutada.
                  Condemn the hive.

                  Comment


                    Vs: Robot - muruniiduk

                    Küsimus pole selles, kes, millal, kus, mis raha eest seda ehitama hakkab ega selles, kas niiduki ehitaja ikka piisavalt tark on. Teema eelkõige ikkagi selleks, et arutada niidukiga seotud probleemide üle ja leida neile teoreetilisi lahendusi.

                    Oot-oot!Kas ainult mina olen valesti aru saanud?Minu meelest on (oli?) teema autori mõte ikka konkreetselt valmis ehitada see robot,mitte aga filosofeerida selle ehitamise võimalikkuse üle.Mis mõtet on lasta fantaasial lennata,kui on juba ette teada,et selle asja ehitamine koduste vahendite ja piiratud eelarve korral on võimatu?
                    Vana helitehnika remont Pärnus

                    Comment


                      Vs: Robot - muruniiduk

                      Ma arvan et k&#245;ik said niimoodi aru. Nagu juba karutec tabavalt &#252;tles(ehk siis mina s&#245;nastan), oli t&#245;esti autorite n&#228;gusi juba vahepeal pildina v&#245;imalik n&#228;ha ja ongi teema ammendunud. Normaalsed inimesed, kes tahavad otsingut kasutada, need peavad sellises s&#245;nnikus m&#252;ttama. Targem oleks t&#245;esti mitte lasta sellist pahna kuhjuda. Muruniiduk l&#228;heb katki, tuled kirjutad, muruniiduk otsingusse ja vabsee, n&#252;&#252;d hakkad nendes m&#252;lgastes suplema, 100 vastet, valdav enamus on mingi m&#245;ttetu loba.(<--N&#228;ide, tegelt sai aint kolm vastet)
                      viimati muutis kasutaja ainpaasalu; 27 m 2007, 12:20.
                      Condemn the hive.

                      Comment


                        Vs: Robot - muruniiduk

                        Esmalt postitatud Ints poolt
                        Oot-oot!Kas ainult mina olen valesti aru saanud?Minu meelest on (oli?) teema autori mõte ikka konkreetselt valmis ehitada see robot,mitte aga filosofeerida selle ehitamise võimalikkuse üle.Mis mõtet on lasta fantaasial lennata,kui on juba ette teada,et selle asja ehitamine koduste vahendite ja piiratud eelarve korral on võimatu?
                        Ma ei öelnud, et ma seda mitte kunagi ei ehita. Elu on veel pikk ees. Kõige tähtsam on ikkagi hea lahendus välja mõelda. Kes, millal ehitab võiks juba teisejärguline olla.

                        Comment


                          Vs: Robot - muruniiduk

                          Esmalt postitatud ainpaasalu poolt
                          Jube!
                          Tegelikult on nii, et siin foorumis on tarku inimesi ja on lolle. Valdavalt k&#252;sivad lollid lolle k&#252;simusi ja ootavad siis kiiresti vastuseid. Targad m&#245;tlevad ja vahel ka vastavad. Kui n&#252;&#252;d &#246;elda k&#245;igile, kes on targemad, et t&#245;mmake siis nahhui kui ei meeldi, siis kes j&#228;&#228;b meie(mina, kui loll) k&#252;simustele vastama? Foorum oleks ju m&#245;tetu, kui 100 lolli lahkaks erinevaid teemasid, pooled p&#228;rast esimese postituse j&#228;rgset tegutsemist muidugi ilmselt sureks aga k&#252;ll juurde tuleks. &#220;hes&#245;naga, selge on see, et KaruTEC on &#252;ks targematest, seega, olenemata sellest, kas meile meeldib tema suhtumine v&#245;i mitte, teab ta ikkagi rohkem, seega ei ole eriti ratsionaalne otsus lihtsalt k&#245;iki nahhui saata. Mitte, et ei tohiks arutada teemal, imeline muruniiduk, v&#245;i imeline ajamasin, igiliikur aga seda tuleb teha m&#245;istuse piires. Ennem peab ikka t&#245;esti olema teadmiste pagas kohutavalt suur, et esiteks m&#245;itsa teiste soovitusi, teiseks neid ka korrektselt kasutada.
                          T&#245;epoolest jube! Hea on see, et on ka loogiliselt m&#245;tlevaid ja oma m&#245;tteid selgelt ja otsekoheselt kirjutavaid osalejaid. Olukord on juba ammu muutunud m&#245;tetuks ja milleks avaldada oma arvamust &#252;hes v&#245;i teises k&#252;simuses, kui ei teha mingeid j&#228;reldusi.Tarkus ja kogemused, mille taustal siin vastatakse ei oma mingit v&#228;&#228;rtust ja ilmselt pole ka m&#245;tet seda tulevikus teha. Elagu j&#228;&#228;rap&#228;isus ja oma enese tarkuse hiilgamine (k&#245;vatamine)!!!Tegelikkuses pole sellel inseneri m&#245;tte ja asjadele lahenduste leidmisega midagi pistmist. Nii m&#245;ngi on tegevusest siin loobunud ja kasutab aega ratsionaalsemalt. Heast tehnilisest tasemest pole siin enam juttugi, rohkem nagu targutajate ja jutupaunikute jututuba!

                          Edu k&#245;igile foorumi liikmetele!

                          Teema algatajal soovitaks veel ,kord k&#245;ik hoolikalt l&#228;bilugeda ja ehk m&#245;istad ka ise kui vastur&#228;&#228;kivad on su enese postitused! Kui teemat t&#245;siselt v&#245;tta (mida on ka tehtud) siis kindlasti ei saa oma seisukohti nii kiiresti muuta.

                          PS. 100 "lolli" seas on kindlasti &#252;ks targem, kes on p&#228;dev vastama ja pole t&#228;htis mis sisuga vastus on.

                          Veel lisaks:
                          Mis lambasse ja lamba pilti puutub siis asi v&#245;ib t&#245;esti olla kahem&#245;teline, kuid , kui t&#245;siselt v&#245;tta siis lammas kui selline isend on kuratlikult hea muruniitja ja kui on neid veel mitu, siis hooldavad suure platsi &#228;ra ja veel v&#228;etavad kah, kusjuures ei tarbi energiat ja kui ei meedi siis julma otsuse korral on mida vardasse ajada. Looduslik niidumasin ja v&#228;ga kasulik........
                          viimati muutis kasutaja humax; 27 m 2007, 20:41.

                          Comment


                            Vs: Robot - muruniiduk

                            Oma seisukohta muutsin, sest inimesed hakkasid oma pead vaevama selle üle, kas mina olen suuteline seda ehitama või mitte. Kahjuks ei saa poole aasta taguseid postitusi enam muuta.

                            Comment


                              Vs: Robot - muruniiduk

                              ...and that's why it's wise to think at least twice before say'n things m8
                              Condemn the hive.

                              Comment


                                Vs: Robot - muruniiduk

                                ei saa aru,miks tegeleda kellegi tampimisega, mitte aga tehniliste probleemide lahendamisega, milleks ilmselt teema algatati. tösi, projekt ei ole tavakodaniku koduste vahenditega teostatav, samas on piisavalt intrigeeriv. skaneeriv laserkaugusmöödik vöi faasiradar vöimaldab lödvalt 1cm täpsusega ringi liikuda 2D vöi 3D image baasil.
                                muruniiduki jaoks on aga piisav ka 10 cm - ääred tuleb nagunii trimmeriga üle käia. teema point on selles et seda saab vötta vaid kui äriprojekti, üksikeksemplari ehitamine oma heinamaa tarbeks ei tasu eales ära.

                                Comment

                                Working...
                                X