Naljakad juhtumised ning äpardused -õnnetused
Collapse
X
-
Vs: Naljakad juhtumised ning äpardused -õnnetused
Kui alalisvoolu reziimis kõrge sagedusega pinget mõõta, siis võib saada igasuguseid väärtusi.
viimati muutis kasutaja Svago; 11 July 2016, 13:21.Comment
-
Mulle meeldis eilses saates „Võimalik vaid Venemaal“ võitlus alkoholi tarvitanud inimestega, kes kipuvad vette ujuma.
Algul mängib pasunakoor leinamarssi. Siis tuleb vee alt vastu matusepärjaga tuuker ja lõpuks veel hoiatustega loosungComment
-
Comment
-
https://ru.wikipedia.org/wiki/Реле
Реле́ (фр. relais) — электрическое или электронное устройство (ключ), предназначенное для замыкания или размыкания электрической цепи при заданных изменениях электрических или неэлектрических входных воздействий. Обычно под этим термином подразумевается электромагнитное реле ... реле основана на использовании электромагнитных сил, возникающих в ...Comment
-
Loogikaelemente, mälusid, trigereid jms tehti lausa hammasratastest ja ketastes
Mul üks selline peaks veel kusagil olema aga seda ma ei ütle mis see on, kui leian teen pilti.Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.Comment
-
Comment
-
Ei mõelnud neid, mu vanematele kingiti üks selline pulmadeks aga kaua see vastu ei pidanud, kuna pidevalt pakkus see mulle salapära, nüüd ta siis on kusagil peidus päikese eest pleegitamata, usun et paljud on seda oma silmaga näinud kuid vähestel on töötavana alles, viimati nägin mõned aastat tagasi seda töötamas
Tegelikult igal endast lugupidaval elektroonikul võiks see endal kodus olla et vahest vaadata ka kiviaega tagasi, mis veel sada aastat tagasi oli.Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.Comment
-
Kui juba mehaanilised kalkulaatorid siin on siis kindlasti ei saa välja toomata jätta Curta kalkulaatorit:
http://krisdedecker.typepad.com/phot...a_hpmuseum.jpgComment
-
Meie ajal olid arvutuspulgad ja lükat. Mul oli kooliajal mitu lükatit. Loengutel oli kaasas väike, msi mahtus hästi taskusse.Sellega sai väga kiirelt arvutada, ainult täpsus jättis soovida. Vahel sai mõne professoriga sellepärast isegi vaieldud, kuna ta kasutas pikemat, täpsemat varianti. Aga kiirus loebComment
-
Veel nostalgiast:
Odavad aparaadid
Eesti Telefon jagab odavaid telefoniaparaate. Kõne alustamistasu loa valitsuselt kätte saanud Eesti Telefon lohutab rahvast sellega, et korjab kokku vanad telefoniaparaadid ja müüb neile poehinnast poole odavamalt teised asemele.
Eesti Telefoni pressiesindaja Marko Kadaniku sõnul müüakse elanikkonnale peamiselt vanu taksofone. "Siis saab klient oma kõnealustustasu telefoni kohe sentides sisse torgata," teatas Kadanik. Eesti Telefoni mehhaanik hakkab kord kuus peredes taksofone tühjendamas käima, nii laekub kõnealustusmaks firmale kõige kiiremini.Comment
Comment