Naljakad juhtumised ning äpardused -õnnetused
Collapse
X
-
Vs: Naljakad juhtumised ning äpardused -õnnetused
Comment
-
Re: Naljakad juhtumised ning äpardused -õnnetused
Kõlaritootmises omab disain üha tähtsamat osa. Kes valmistamist vaadata ei viitsi (tööohutuse sptsialistid saavad ilmselt südari), siis valmistoode alates 25 min.
Comment
-
OT: See rinnatu persetaja radiotehnika s90 peal meenutab reaalsust kus ,kõlari alaosa oli tal kumisev, keskosa kärisev ja ülaosa klirisev.Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.Comment
-
Ei teagi, kas on naljakas.
Ühes teises foorumis teemaarendus:
Küsimus (taustaks): "Mis põhjustab auto pardapinge nn vahelduvkomponenti (tuled "võbelevad". Isegi hõõgniidiga pirnid)? Mis generaatori osa peaks pinge ära siluma?....."
Vastus1: "Dioodiplokk, Ma mosse laadimisse pole kunagi süüvinud aga need paar lääne genekat millega olen kokku puutunud omavad dioodiplokki taga otsa peal. Peaks koosnema kolmest dioodist mille ülesandeks on vahelduva voolu alaliseks silumine.
Edit: Parandan end, peale postitamist tundus küll natuke vale aga kiiruga mõtlesin, et ah las jääb, küll targemad parandavad... Mu Lauses peaks olema: "kolmega jaguv arv dioode""
Vastus2: "Alaldi koosneb 4 dioodist. Kontrollitakse testriga."
Vastus3: "Dioodide arv hakkab juba lähenema õigele arvule - kes pakub rohkem?"
Vastus4 "Pakuks veel rohkem (nt 120), tegelikult on 3 ühtpidi ja 3 teistpidi. Kokku oskab igaüks lugeda.
Jah, tuleb välja, et kindlat arvu polegi, on 6 ja 9 dioodiga. Oleneb mudelist. Olen tuttav vaid 01 omaga VAZ-ide hulgast."
Vastus 5: "Need 3 lisadioodi on kontroll-lambi jaoks, olenevalt skeemist. Standardlahendus on ikka 6 dioodi 3-faasilisest vahelduvvoolust alalisvoolu saamiseks. Need põhidioodid ei silu pingekõikumisi, vaid lõikavad ära vahelduvvoolu mittevajalikud perioodid pingegraafikust, tekitades alalisvoolu (küll kergelt pulseeriva aga täiesti kasutatava). "Comment
-
Kopeerin anektoodi automoto foorumist:
Õpetaja küsib Vovotška käest: Kellena Su isa töötab?
Vovotška: Transformaatorina
Õpetaja: Sa vist tahtsid öelda elektrikuna?
Vovotška: Ei , transformaatorina töötab
Õpetaja: Mismoodi???
Vovotška: 380 saab ja 220 annab emale, ülejäänu eest sumiseb
Comment
-
Ajukääbikute mõtlemine, võetakse kesiganes tugitoolis ja leitakse misiganes pilt, pole naljakas.
Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.Comment
Comment