Minu kodukino ja HI-FI tehnika
Collapse
X
-
Vs: Minu kodukino ja HI-FI tehnika
Alla 300 Hz, ei ole heli lokaliseeritud ja sub kasutatakse tavaliselt alla 100 Hz, nii et teoreetiliselt saab selle panna kõikjale, vahet pole olen pannud ka selja taha, heli tuleb ikkagi eest.
Faasi saab vaadelda ainult millegi suhtes, kui sellist "etaloni" pole, pole võimalik ka midagi eristada, kui just lausa vastandfaasis poleIlmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.Comment
-
Alla 300 Hz, ei ole heli lokaliseeritud ja sub kasutatakse tavaliselt alla 100 Hz, nii et teoreetiliselt saab selle panna kõikjale, vahet pole olen pannud ka selja taha, heli tuleb ikkagi eest.
Faasi saab vaadelda ainult millegi suhtes, kui sellist "etaloni" pole, pole võimalik ka midagi eristada, kui just lausa vastandfaasis pole
Siin SUB ühe valjukaga 63hz
Siit joonistelt võiks täheldada et sub peaks olema ruumis suht hästi lokaliseeritav. Kui seina äärde asetada on ta veel rohkem lokaliseeritav.
Veel võib täheldada et 500hz omab palju rohkem heli suunda kui 63hz. Mida madalam sagedus seda omnim heliallikas on.
Sellega olen nõus et madalsagedust on palju raskem lokaliseerida kuna sama signaali kõrgemad sagedused on väga lihtsalt lokaliseeritavad ja maskeerivad madala osa suuna.
Minu mõte oli et kui suppar asetada kõlarite vahetusse lähedusse on palju lihtsam süsteem faasi ajada ja ruumis viibides suvalises kohas on sub- top delay enamasti õige.Comment
-
Minu jaoks ei ole subi puhul küsimus niivõrd lokatsioonis, mis tõepoolest madalatel sagedustel ei ole nii selge. Küsimus on selles, kas sub mängib muusikas (taktis) või elab mingit laialimäärdunud ebamäärast elu, mis täidab madalat otsa nagu friikatele valatud hakklihakaste.Toidan trolle!Comment
-
Mille suhtes see faasiajamine toimub? Ja kui on faasis, siis jääbki kohe nii pusima? Lisaks asjad ei käi enam reaalajas. Kui ei suuda lokatsiooni kaotada, siis lisaks kõigele läheb ka kesk sageduse alumine ots veidi "uduseks". Kui valjukat, võimud ei sobi omavahel, siis polegi sinna midagi parata. Sellepärast soovitasin vähemalt võimendid ühesugused soetada.Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.Comment
-
Mille suhtes see faasiajamine toimub? Ja kui on faasis, siis jääbki kohe nii pusima? Lisaks asjad ei käi enam reaalajas. Kui ei suuda lokatsiooni kaotada, siis lisaks kõigele läheb ka kesk sageduse alumine ots veidi "uduseks". Kui valjukat, võimud ei sobi omavahel, siis polegi sinna midagi parata. Sellepärast soovitasin vähemalt võimendid ühesugused soetada.Comment
-
Comment
-
Comment
-
Arvutuslikus ajas, kõik programmid töötavad arvutuslikus ajas. Alles hiljuti oli siin sellest vaidlus, paistab et sinule ka see kohale ei jõua.Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.Comment
-
Ei jõua jah. Kui planeetidevahelised reisid (ning relatiivsusteooriad) kõrvale jätta ja piirduda lokaalsemate mastaapidega, siis mille poolest see "arvutuslik aeg" reaalajast küll erineb?Comment
-
Uks pakitud Nakamichi ootab, kuna kuller talle järgi tuleb. Koos eelvõimuga, ja ainult 300 GBP.
https://www.ebay.com/itm/254776999124Comment
Comment