PMR 446 raadiojaamad
Collapse
X
-
Vs: PMR 446 raadiojaamad
paar suve tagasi said mõned äraeksinud reisiseltskonnad praamipeale aidatud.Comment
-
MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !Comment
-
üks on küll kindel väikseid pihkumahtuvaid jaamu eriti tellida ei tasu. sest kerguse huvides koonerdatakse neis varjestusega ja need kekitavad häireid ümbritsevale elektroonikale.
näiteks oma baofengi võin arvuti lähedal aint kuulata. saatele minek tekitab kõva lärmi arvuti kõlaritest.
samas jaam ise toimib korralikult.Comment
-
Jään oma arvamuse juurde et need motorollad on saastad, kui endale ostaks ostaks pigem HYT jaamad.
Eks boss kah luges mingeid kommentaare. Tihti kirjutavad positiivseid arvustusi kinnimakstud suunamudijad.MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
-
Asi on selles, et pea alati leidub keegi, kes teeb midagi maha, samal ajal midagi väga konkreetset välja ei too.
Sedasi kuulates üksikuid inimesi, ei saaks mitte midagi osta.
Eriti ettevaatlikult peab suhtuma väidetesse, nagu sa Motorolasid saastaks nimetasid, tavaliselt on sellised väljendused emotsionaalsed ja mitte tõel baseeruvad.
Kui raadiojaamade kohta just selliseid teste ei leia, nagu on näiteks rehvitestid, kus tõesti näed konkreetselt, mis on mis omadustega, mis kohale jõuab.
Siis saaks anda küll konkreetsemaid nimetusi, nagu ma ainult firmakaid rehve ostan, aga noh seal mängib rolli ohutus, sõidumugavus ja ökonoomsus.viimati muutis kasutaja klemmikas; 17 June 2020, 20:02.Comment
-
Arvustusi ju terve internet täis, üks parem kui teine näiteks see:
With a long maximum range, durable build, and weatherproof construction, these walkie talkies are suitable for a wide range of uses.
Lihtsalt olen seda jaama kasutanud ja ei leidnud et on nii hea kui eeldaks.
EI OLE MOTOROLLADEST ÜLDISELT RÄÄKINUD , RÄÄKISIN KONKREETSEST MUDELIST!!!
HYT (margi nime saan ilmselt homme õhtuks meelde tuletatud) töötas normilt, vigadeks oli et kanali nupp kippus paigast nihkuma ja mikrofon korjas rauapuru.
Ilmselt see tõttu vaataski boss nüüd veekindlate mudelite poole - aga kahjuks pidime pettuma.
Ise astusin sama moodi ämbrisse Prestigio mobiiltelefoniga - ilge saast, hangub, levi vilets, puute ekraan ei tööta viletsa leviga, äpid ei tööta, klick ringi ei vaheta ega korda ei tee.
Aga suunamudijate poolt taevani kiidetud veekindel töömehe telefon.MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
-
Ma pakun, et kui erinevaid jaamu oleks kastitäis ja need enne testimist fooliumisse mähkida, siis selgub, et arvutikõlar ikka piriseb. Detektorraadio. Pole ette nähtud, et keegi selle läheduses ägedalt kiirgava antenniga vehib. Olen juhtunud raadiost ja telekast kuulma, kuidas ilmselt puldile visatud mobiiltelefonist paketid sirinal jooksevad. Sama asi. Käkime kokku ca 20cm traadist rõnga, kõrgsagedusliku dioodi (isegi "ürgvana" vene Д18 kõlbab), kondeka ja mikroampermeetri. Saame lihtsaima väljatugevuse indikaatori. Teatud kaugusel hakkab osuti kolinal vastu piirajat käima. Mis see vaene kõlar peaks veel tegema... Pigem peaks kõlari EMP-kindlasse kasti pakkima ja kaablitele ohtralt ferriitrõngaid toppima.Ma tegin iagsugu kiirgavate vidinate kontrollimiseks 4 satipeast pärit segudioodi, op-võimu, mikroampermeetri ja tillukese kõlariga riistapuu. Peale seda ei vaata nende lihtsate variantide poolegi. Hädapärast saab isegi antenne häälestada. Kui on, mida häälestada. "Kummiantennil" pole midagi häälestada. Vaevalt kedagi huvitab, aga midagi sarnast: https://vrtp.ru/uploads/post-39-1273341572.gif Täitsa tore on näiteks kontrollida, kas auto pult peale lülitite vahetust ikka prääksub, kui auto on kaugel ja enne omanikule helistamist tahaks testida.
Harjutamine teeb harjutajaks.Comment
-
Ma tellisin need Motorola T82 Extreme ära
Jään oma arvamuse juurde et need motorollad on saastad, kui endale ostaks ostaks pigem HYT jaamad.
PS. Äkki jõuab kohale, miks oleks ilus kohe margist rääkida, mite mingite poodide linke postitada. Oleks jamad jaamad ostmata jäänud. Hävid sina - äkki järgmine kord on mõni kaasfoorumlane targem.viimati muutis kasutaja klm; 17 June 2020, 22:19.MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
-
HYT-erad on siiski profijaamad aga Motorola T82-d on rohkem koduaias kasutamiseks. Neid ei saagi 1:1-le võrdlusesse panna. Muidugi Motorola teeb ka profijaamu.Comment
Comment