Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Naljakad juhtumised ning äpardused -õnnetused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Naljakad juhtumised ning äpardused -õnnetused

Esmalt postitatud A.S. poolt Vaata postitust
    seda annab AdblockPlus abil edukalt blokeerida,
    On Adblock, katsetan siis Plussi
    Kuidas see sinu mobiilinumbrit teab?
    Küsis, mina katkestasin. Kas Sinu käest ei küsi?
    vastasel korral inimene lülitaks selle ju suurest rumalusest lihtsalt välja ning jääkski "hea ja kasulik" reklaam nägemata.
    Mina vaatan igale reklaamile üks kord otsa, katsun meelde jätta
    ja siis mitte kunagi nendega tegemist teha.
    Täitsa mõnus asi, aitab raha kokku hoida.

Ei pea näiteks termokaamerat ostma et seinakontakti parandada.

Comment

Kui küsis, siis muidugi, viisakas inimene küsimustele ju vastab. Hea vähemalt, et krediitkaardi andmeid ei küsinud.
      Aga mina küll ei mäleta, et minu käest midagi küsitud oleks, pealegi ebaviisaka inimesena ma igasugu küsimusi tavaliselt ignoreerin.

Comment

Allajoonitud kuidas on mingi jura sinu arvutis. Selle jura ülesanne ongi lehe originaalreklaami asendamine jura autorile maksnud tegelaste omaga ja mingi lollus vist on veel. Nädal tagasi just jahusin ühe samasuguse asjaga. Aitas FF puhul kõikide seadete nullimine. Mingi õpetus oli kah olemas. Õpetuse leida selle järgi kui toksid otsingusse selle lehe aadressi kuhu suunatakse.

Comment

Professor teadis küll, et piiritusega saab luubi külmakindlaks muuta. Tavaliselt valas ta enne esimeste külmade saabumist vee välja ja pärast juurikate üleskorjamist tal „suvilasse“ enam asja polnud. „Suvilat“ kasutasid sünnipäevadeks ka ta lapsed. Uksed ei käinud lukku ja igasuguseid tegelasi külastas neid „suvilaid“…

Meenus veel üks professori hajameelsus. Vana aja inimesena kasutas ta poriste ilmadega kingade peal kalosse, mis kippusid pidevalt ära kaduma. Korraliku inimesena olid need jäänud näiteks kesklinna trammipeatusesse enne trammi sisenemist.

Comment

Esmalt postitatud A.S. poolt Vaata postitust
            Hea vähemalt, et krediitkaardi andmeid ei küsinud.
            Seda nad teavad ju nii kui nii.
            Viimati olevat valitud seltskonnale arveLE lausa raha laaditud.
            Vaatasin, minule veel polnud jõutud. Peab ootama.

Comment

Seoses selle aiatraktori teemaga meenus mulle üks 80-ndatel juhtunud lugu.
              Meile tuli firmasse tööle uus arvutimees. Nagu vestlusest selgus, töötas ta enne Orbitas, kus remonditi raadio- ja TV- tehnikat. Vestluses selgus veel, et ega ta seda värki suurt ei jaga. Küsisin, et kuidas ta siis seal töötas? Algul oli ta kirjutanud üles kõik kolleegide avastatud vead ja milles need väljendusid. Ja juba statistiliselt targemana võttis ta TV kaane maha ning eemaldas lõikuritega teatud kondekad, eriti need oma „headuses“ tuntud punased. Osa jootis uued asemele, osa mitte. Nii pidi kiirem olema, kui hakata viga otsima. Minu jaoks oli kõige üllatavam PTK puhastamise tehnoloogia (noortele teadmiseks: PTK - 12 asendiga pööratav mehhaaniline TV kanalite vahetaja plokk) . Asi käivat 1minutiga. Ma arvasin, et ta udutab – PTK mahamonteerimine, lahtivõtmine, puhastamine, määrimine jne. võtab väga palju aega. Aga Orbitas käis asi tõesti lihtsalt – PTK nupp maha, tollane ilma kiiruseregulaatorita drell asemele ja 1 min tuld Ma katsetasin ka ükskord ühe rikkis ja vana peal, kontaktid said tõesti puhtaks Eks järgmine kord ole vahetus ja jälle raha tuleb.
              Muidugi oli mul hea meel, et sain talt palju varuosi osta. Enamus olid ju katse-eksituse meetodil asendatud, korras ja klientide poolt kinni makstud. Ükskord oli mul värvi TV reatrafot vaja. Ta otsis koos naisega aga ei leidnud kappidest – kastidest üles. Õnneks oli tal sama tüüpi TV ja poiss vaatas teises toas multikat. Lülitas TV välja, jootis trafo maha ja ütles – see alles soe ja töötab kindlalt. Naine oli muidugi trafode kasti lõpuks üles leidnud, aga oli juba hilja.

Kevadel ostis ta hästi odava vana 01 Lada. Ega ta autodest ka midagi suurt ei jaganud. Põhi oli ees nii läbi, et lappis jalgealust laudadega. Hiljem küsis minult kapoti all torpeedo küljes oleva kahe anuma kohta. Ma vastasin, et üks on piduri- ja teine sidurivedeliku jaoks. Järgmine küsimus oli, et kus gaasivedelik on? (täitsa loogiline ju, autol ikkagi 3 pedaali). Ma viisin ta siis tahapoole, patsutasin pagasiruumis oleva paagi peale – siin see on

Mul oli konstrueerimisbüroos käsil koos kolleegist mehhaanikainseneriga summuti projekt, noh vähemalt tänapäeva mõistes. (Tänapäeval kutsutakse suuremaks projektiks juba peldikus s…l käimist). Kuna summutid olid tollal defitsiitsed, otsustas kolleeg uue teha. Tal vedeles juba aknalaual vana lahtilõigatud summuti, võttis sealt šnitti ja tegi uue jooniseid.
              Mul tekkis ka asja vastu huvi ja pakkusin välja, et teeme hoopis sportsummuti. Mul oli juba 2-taktilise sportsummuti tegemise kogemus. Uurisin – puurisin tarku raamatuid, tegin arvutused. Tema pakkus jälle nagu varrukast valmistamise tehnoloogiaid ja tegi joonised. Korpuse valmistasime 100mm õhemakstreitud torust, sisu ja toru roostevaba. Tegime 2 varianti : 01 ja 03 Ladale sobivad. Rääkisin talle ka arvutimehe autokoolitusest ja naersime koos tükk aega. Seoses summutiga tekkis tal idee – teeks vähe „pulli“. Ma arvutasin läbimõõdu ja ta tellis mehhaanikatsehhist muhvi. Reede õhtul paigaldas ta selle arvutimehe Lada summutitorusse.
              No ei osanud me kumbki isegi kõige halvemas unenäos näha, et mees julgeb selle parsaga nädalavahetusel Piiterisse sõita.
              Esmaspäeva hommikul olid arvutimehe esimesed sõnad: piip piip piip, auto mootor täitsa p..sis.
              Auto enam üle 80km/h ei sõida. Kiirendus olematu, kahe küla vahel saan suure vaevaga 70 kätte. Ainuke rõõm oli, et võttis uskumatult vähe kütust. Oli vist 6 sajale. Ma arvasin, et noh ikkagi vana hooldamata auto – võib-olla on paagis vesi sees ja karbuss umbes. Kolleeg õngitses salaja muhvi summutist välja ja rõõmus sõit jätkus endiselt. Arvutimees sõitis sügisel metsa seenele. Imestas, et iga teeaugu kohal tõuseb rool kõrgemale. Kui ta koos istmega maad puudutas, siis sai olukorrast lõpuks aru

On kuidas selle projektiga on, aga kunstiga on lood veel segasemad. Käisin näitusel ja eelpool nimetatud projekt oli purki pandud ja näitusel välja pandud. Vestlesin siis mitme kunstniku ja ühe kunstiteadlasega. Et, noh millistel tingimustel kvalifitseerub antud projekt kunstiteoseks? Mul suur mure - äkki olen teadmatusest miljoneid EUR potist alla loputanud. Kas on see projekt on ise kunstiteos või on seotud mõne kuulsa kunstnikuga ?
              Kõik naersid, aga vastust ei saanudki. Teadagi - tsunfti värk
              viimati muutis kasutaja Svago; 02 m 2015, 15:27.

Comment

Hea lause:
                Elektrik läks baari pingeid maandama !
                http://hparchive.com/
                https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Kaks elektrikut parandavad posti otsas liini. Alt möödub vanamutikene. Üks elektrik: "Proua, kas Te ulataksite mulle selle kaabliotsa sealt?" "Jah, olge lahke" vastab mutikene. Hetk hiljem üks elektrik teisele:" No näed, ma ju ütlesin, et null, sina aga faas ja faas!"

Elektriku õpipoiss saabub töölt, silm sinine.
                  "Läksid meistriga tülli või?" küsib ema kaastundlikult.
                  "Jah. Kui ma juhtmete värvi kohta pärisin, siis ta ainult vaatas mind vihase pilguga. Aga kui ma küsisin, kas elektripostid hakkavad kasvama seemnetest või istikutest, siis tuli mulle kätega kallale."

Elektrikute töödejuhataja räägib meestele:

"Niisiis alustame täna tööd uuel objektil. Ja pidage meeles, et töötame soliidselt, ilma haltuurata, materjale laiali ei tassi. Ehitame kvaliteetselt, sest ehitame enda jaoks!"
                  "Aga mis siia tuleb?" küsib üks elektrikutest.

"Kainestusmaja!"

Comment

Kaabli isolatsiooni koorimise tangid - https://www.youtube.com/watch?v=WEGKNA5f8a0
                    73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
                    ATiP1pN4XeM

Comment

See teema, eriti postitusest 16

Kaks foorumist tuntud makispetsialisti vestlemas...
                      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kahjuks ei ole maakohas see elu nii lilleline midagi, kui rihmu kohe võtta ei ole siis ei jäägi muud üle, kui improviseerida ja erinevaid kohti külastada, kus kumme müüakse. Just nii ka treiti mootoritele tammepuust kolbe, kui muidu saada ei olnud.
                        Hetkel aga tuleb improviseerida.. eriti Põlvas.
                        Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Puust tehti kolbe mönikord nalja pärast, mõni poisike müüs oma punnvõrri teisele ja pani puust kolvi sisse.
                          http://hparchive.com/
                          https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Oma aegsest auto laenutusest laenati auto mõneks ajaks ja sealt saadi need kolvid, pärast mida võidi asendada oma söestunud kolbidega

Comment

Esmalt postitatud RaunoK poolt Vaata postitust
                              Kahjuks ei ole maakohas see elu nii lilleline midagi, kui rihmu kohe võtta ei ole siis ei jäägi muud üle, kui improviseerida ja erinevaid kohti külastada, kus kumme müüakse. Just nii ka treiti mootoritele tammepuust kolbe, kui muidu saada ei olnud.
                              Hetkel aga tuleb improviseerida.. eriti Põlvas.
                              Leningradist ostetud auto olevat ilusasti eestisse koju sõitnud ja alles kodus kadus jõud ja leiti, et kolvid olid puust. Üks tuttav kunnitas, et punnvõrri omanik sõitis pidevaöt puust kolviga, uus oli taskus tagavaraks ja vahetamine käis õppinud mehel kiiresti.

Comment

https://www.facebook.com/stagefreaks...3975723671117/ Mis selle mehe kupli all küll valesti on, kas elektriohutus on tabu, ainult memmekad näpivad kui vool väljas?

Comment

Working...
                                X