See tähendab... taimer ikka ei funksi? Meiliga samuti? Mis su 98 versioon on?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Mailiga juhtimine
Collapse
X
-
W98SE
build 4.10.2222A
Taimer jms. töötavad ilusasti. Systrayle 1 kliki tegemisel ei lähe tõesti kõige pealmiseks aknaks, seda püüan veel teha.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Mul sama moodi WIN98SE built 4.10.2222A
Asi on nii, et ei tööta otse ega ka mailiga taimer. Muud asjad on kõik korras. Kui salvestan ülesande esimesele väljundile, mõjub see kõigile ja teistele väljunditele ei ole võimalik eraldi aegu seada.
Ja kui valin mõne väljundi 2-st 8-ni ja vajutan seda risti, et kustuta see aeg, siis viskab ette errori.
Comment
-
Mul pole aega olnud probleemi korralikult süvenedakuid 1 pisike parandus on veel juurde tehtud (www.hot.ee/felch/epikendus/Epikendus201_98.exe).
Taimer funksib,skeemi aken on parandatud (aitäh, doktorms!).
Systray'st üles tulles ei taha ikka aktiivseks minna kuigi annan otse sellise käsu... ???
Kontrollige versiooni: 2.0.1 -4- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Vaat siis, minul W98Se peal ei jää aktiivseks, 1 kliki peale vilgub, 2 peale tuleb lihtsalt üles aga ikka fookusest välja. Kõige peale tuleb igatahes.
Taimerist: ausalt öeldes ei tea, mida ta tahab. Mismoodi ajad(eriti kuupäev) registris kirjas on (jutumärkides, aastanr. 4-kohaline, päeva number algab nulliga või mitte).
Ma muutsin proges nad küll ühele kujule aga võib-olla mõni WIN sehkendab teisiti. Viga tuleb ilmselt sisse just sealt.
Paluks infot.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
Comment
-
Kas keegi viitsiks katsetada: asendaks aasta 4-kohalise numbriga. See peaks küll proge sees toimuma ja minu 98 peal toimub ka aga siiski...
Igax juhux: taimer peab olema sisse lülitatud ka (sinine LED põleb, see iseenesest ei juhtu).- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
Comment
-
Siis on see koodijupp õige...
Tähendab, kui "iga päev", siis ikkagi lülitab, sain ma õigesti aru? Muul juhul ei midagi, mailiga ja käsitsi aegu lisades, nii või?
Veel 1 lootusetukatse - kas ad-aware'ga on masin üle käidud (saast segab vahele)?
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
Comment
Comment