Teade

Collapse
No announcement yet.

Teeme Audiohuviliste klubi?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #76
    Vs: Teeme Audiohuviliste klubi?

    Klubi ja kokkutulek on erinevad asjad. Spetsiaalselt teile on Kreatiivpank loodud, ärge häbenege, kusige kuidas tegema peab. Kasutaja trebla väga tabavalt kirjeldas siinset olukorda, mille peale OSX pani teema lihtsalt lukku. Kui Andrus oleks selle foorumiga endiselt seotud, oleks siin ka hoopis teised inimesed.
    Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

    Comment


      #77
      Vs: Teeme Audiohuviliste klubi?

      Põnev olukord tekkinud - see kes paneb ette et teeks klubi ja küsib soovitusi selleks, soovitab nüüd ise teistel mujal kusida...

      Mis puutub nüüd Andrusega hirmutamisse, siis mida home õigeks peaks tolles saeteemas? Esimsel lehel osteti juba saag ära ja tänati kenasti foorumit, teisel lehel aga tulevad niisugused asjad nagu
      Esmalt postitatud home poolt
      Ma sain kohe aru, et siin küsimine oli viga. Tänäpaeval on märgata tendentsi kui kõik spetsialistid asendatakse nendega kes rohkem möliseda oskavad. Ma ei loe nende tegelaste postitusi juba ammu.
      Ja kuna teema niigi oli küsimusest irdunud, siis selle kinnipanek, teadmise juures et küsimus on ammu lahendatud - on väärt taunimist? Küsimus oli esitatud ärifoorumis, kus igasugused arutelud peaksid teema ammendumisel sumbuma. Kui on kellegil tahtmine samal teemal arutleda, saab teha teema vastavalt soovile ja teemale sobivasse kohta.

      Siinsesse teemasse tagasi - nii klubi kui kokkutulek on sarnased selles plaanis et mõlemad võimaldavad kõigil osalejatel ettevõtmisesse panustada, ei pea organisaator üksi tõmblema. See on samuti ühistegevuse avaldumine, millest on siin unistatud.
      viimati muutis kasutaja OSX; 24 05 2020, 19:26.
      Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
      Konfutsius

      Comment


        #78
        Vahepeal palju vett merre voolanud ja vist ei arene mõte kuskile see niipea ilmselt...
        viimati muutis kasutaja Zitikaz; 02 01 2021, 15:08.

        Comment

        Working...
        X