Infot algajale teleri ja ressiiveriostjale
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil -
Vs: Infot algajale teleri ja ressiiveriostjale
Lisad ja täiendused.Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalilComment
-
Kas keegi eile "Grand Tour'i" 2.hooaja avasaadet vaatas? Mõtlen siis originaali. Ma ei leidnud UHD versiooni, ei Eesti ega GB variandis, huvitav kas seda polegi või keegi kusalgi nägi?Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
-
Ise küsin, ise vastan.
Eesti variandis jookseb UHD HDR versioon automaatselt ise käima nii nagu esimene, nii ka teine hooaeg. GB versioonis on UHD valik eraldi ja olen alati seda vaadanud 1.hooajal, nüüd aga ei paista seal eraldi UHD varianti olevat 2. hooaja jaoks ning ka automaatselt ei jookse millegipärast rohkem kui fullhd.
Ühesõnaga kohalik Eesti variant ikkagi töötab UHD-s ja vaatan siis sedaKui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
-
Tegin täiendava video ressiiveri tagaküljest ja sealsetest ühendustest, kui keegi vajab põhjalikumat kirjeldust.Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
-
Ei hakka siin teist audiosüsteemide teemat oma postitusega risustama, aga soovin õnne kõigile, kes võtnud vaevaks ja ka üsna suureks kuluks endale Dolby Atmos'e heli koju üles panna. Tundub, et ollakse rahul...
Varsti on meid Eestis 5 asemel juba 10Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
-
Comment
-
Infot algajale teleri ja ressiiveriostjale
Aga milline Atmos setup nendel 5-10 on? 5.1.2, 5.2.4, 7.1.2 jne.
Mõned keda tean, on kõik teinud 4 laekõlariga süsteemi, st päris kõlarid laes, mitte kõlaripealsete moodulitega. Ehk siis kas 7.1.4 või 5.1.4, või 2 supakaga 7.2.4, 5.2.4.
Ilmselt põhjusel, et kui kõlareid juba lakke panna, siis pole mõtet ainult 2 kõlariga jantida.
Aga 2 kõlarit on ka äge, parem kui ilma.
Võta heaks, rõõm on ka minupoolne! Olen sarnases olukorras ise olnud, kus oleks infot ja teadmisi juurde vaja, aga kuskilt võtta polnud... sel ajal polnud ka internetti õieti olemas, oleks seegi ehk abiksKui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
-
Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
-
Tere, ei tea kas õige koht küsimiseks, aga proovin siiski.
Kuna hetkene 55" philipsi FH andis saba, otsin uut pildi näitajat.
ise olen vaatanud välja sellised (ainult interneedusest)
Sony 65" 4k
Jvc 65" 4k
Hinnavahe neil pea 2x. kas Sony HDR ja 200Hz paneel õigustab ära.
Kindel soov, et oleks neti ühendus ja 4k + suurem kui 55" (muidu nagu ei tunne silmadega edasiminekut)
hinnaklass sinna maks 1100.päikest, liblikat ja särisevat jootekolbiComment
-
Vaatasin, et Sony maksab 1049 ja JVC 780 eurot, seega vahe ju ainult 260 eurot. Teiseks vaatasin kaalu,mis samuti näitan mudeli vanust, vanemad on raskemad. Sony kaal ilma jalata 20,9 ja JVC 36,5 kilo, selge põlvkondade vahe. Kui hakkad vaatama voogedastust või blu-ray plaate, siin on HDR vajalik, annab rohkem juurde kui lihtsalt FHD versus 4K. Seega nendest kahest tehniliste näitajate poolest on Sony selgelt parem, ka voolutarve on väiksem. Välimus on maitseasi, sõltub ka sellest, kas kinnitada seinale või mitte.Comment
-
Nendest kahest kindlasti Sony. Sonyl on liba 10bit paneel (8bit+FRC), olemas ka HDR10, JVC on 8bit ja HDRi pole. Seega peaks pildivahe kohe kui vähe parema signaali sisse annad, näha olema.
Sonyl on oluliselt võimsam protsessor, mis annab lootust, et isegi kehva pilti suudab paremini näidata.Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
Comment