Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Viirused ja UVC

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Vs: Viirused ja UVC

    "... Et asju perspektiivis vaadata, on hea heita pilk peale eestlaste iga-aastastele surma numbritele. Kuna 2019 polnud saada, siis tabel on 2018 aasta kohta.
    IGA KUU sureb Eestis 1300 inimest, neist 54 hingamiselundite haigustesse (gripp, kopsupõletik, hingamisteede haigused, astma), aastas 652 inimest ja see on normaalne.
    Õnnetustesse/mürgistustesse sureb 68 inimest iga kuu. Miks me elu ja liiklust nende päästmiseks seisma ei ole pannud? Päästaksime aastas 821 inimest, kellest enamus on noored! ..."
    Click image for larger version

Name:	Surma põhjused eestis 2028.a.jpg
Views:	1
Size:	113,8 KB
ID:	872623

    "...
    Meil pole isegi õiget statistikat - alates testimisest ja nakatunute-haigestunute mitte-eristamisest, lõpetades surma põhjuste määramisega.


    Aile Kuuda tegi lühikese kokkuvõtte ühest intervjuust, kus seletab hästi lahti, miks covid 19 test annab maksimaalselt 20% arvestatavaid tulemusi.
    "Tegelikult kisub asi selle ”corona viirusega” hapuks juba alates testimisest. Viidates Dr. Andrew Kaufman’ile, tehti testimisel Wuhan’is esimene põhjapanev möödapanek sellega, et ei eraldatud proovist konkreetselt mitte viirust ennast, vaid otsiti seda kaudselt, tunnuste (RNA jada järgi), pealegi kopeeriti selleks metoodika maha, hiljuti kasutusele võetud kopsuvähi tuvastamiseks tehtava testi pealt. RNA tuvastamiseks kasutatakse polümeraasi ahelreaktsiooni (RT-PCR), teisisõnu amplifikatsiooni ehk kordistamist. Protsess looduslikult (organismis) täiesti tavaline. Igasugusel amplifikatsioonil kaasnevad alati vead, mis ei luba kunagi 100% kindlusega hiljem väita, et igakordselt oleks tulemuseks täpselt sama RNA jada. Looduses aga toimivad mehhanismid, mis vigade tekkides need ka koheselt kõrvaldavad. Inimesepoolse, tehisliku amplifikatsiooni käigus, vigade parandust aga ei tehta.
    Kaufmani sõnul on antud testi metoodikat kasutades positiivse vastuse andnud tulemustest vaid maksimaalselt kuni 20% tõesed, ehk et 80% osa positiivseks tunnistatud corona testi tulemustest saab väga kindlalt väita, et tegemist ei ole corona viirusega. Ülejäänud 20% testi tulemustest on nii ja naa. Ja kui sinna otsa nüüd panna ka kõik need juhud, mil inimene, kel oli corona test ”positiivne”, suri näiteks infarkti või kopsuvähki, siis surma põhjustajana läheb kuuldavasti ikkagi kirja corona.
    See on üheks seletuseks ”coronaohvrite” numbritele. Samad protsendid testide õigsuse osas on ka meie meediast läbi käinud ja nad teavad seda."




    Surmade arv ja põhjused maailmas 2020.01.01 kuni 2020.04.02:
    Click image for larger version

Name:	Surma põhjused maailmas kolme kuu jooksul 2020.01.01 kuni 2020.04.02.jpg
Views:	1
Size:	61,9 KB
ID:	872624

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    Kes ei ole veel meedia poolt "kallutatud", see leiab tõepärasemat infot siit:

    FREE DOWNLOAD from MEDICAL MEDIUM

    https://www.medicalmedium.com/free-reports/virus-protection
    5.45MB, 33lk

    Click image for larger version

Name:	Viiruste eest kaitse - Anthony William.jpg
Views:	1
Size:	13,6 KB
ID:	872625


    Comment


      Vs: Viirused ja UVC

      Isiklik arvamus, ja mitte ainult koroonaviiruse kohta.

      Kui toituda õigesti, siis inimese organism hoiab ise tasakaalus tugeva immuunsüsteemi abil ja mitte mingid viirused (ka tulevased "kordades kohutavamad") ei saa meid "võtta"!
      Küll aga saavad meid "võtta" meie tehnoloogilisest arengust ja mugavusest alguse saanud "meri on põlvini" suhtumine, millega eiratakse isakest loodust.
      Meil on absoluutselt kõik olemas selleks, et elada tervelt ja õnnelikult, aga me oleme langenud oma mugavuse, oma hoolimatuse lõksu, tõstes ise-ennast kõrgemale loodusest, seades nii ohtu kogu elukeskkonna siin maailmas.

      Kui süüvida pikema aja jooksul erinevatesse väljaannetesse, siis see, mida mõned kõrgelt koolitatud ja diplomeeritud meedikud ja toitumisteadlased meile meedia kaudu teada annavad, paistab lausa lapsikuna...

      Seetõttu ühes varasemas postituses mainisin, et ma ei ela enam ammu "rahamaailmas", sest see "vundament" ei pea vastu ...

      Comment


        Vs: Viirused ja UVC

        Lõpetuseks, just nii ...

        Click image for larger version

Name:	Kuidas töötab skeem 'maailmalõpp'.jpg
Views:	1
Size:	74,9 KB
ID:	872626

        ... teenib keegi oma järjekordsed miljardid.

        Comment


          Vs: Viirused ja UVC

          Kõik on õige. Aga...
          Kas tahad öelda et antud juhul karantiin ei aita meditsiinil hakkama saada? Et arstid on lollid kes peavadki ennast lõhki töötama? Et see oleks normaalne et kui helistad 112 ja sulle öeldakse et me ei tule sest meil pole aega praegu tulla, 100 patsienti on järjekorras ja järjekord on 3 päeva? Et siis nagu aru saad viitan sellele et viiruse hajutamine antud olukorras on sinu arvates vale.
          Kui kõike seda poleks tehtud mis on tehtud siis oleks meditsiin praegu surnud. Tahad sa tõesti seda?
          Viiruste tohutut ohtlikust tekitab meedia sest neile on vaja pealkirju. Aga mõned arvavad et riik teeb kõike halba, loob viiruseid ja külvab paanikat. Meediasse suhtuge kriitiliselt, aga riik ei võrdu meedia.

          Comment


            Viirused ja UVC

            Ethan Hunt'i teema....

            Esmalt postitatud a1 poolt Vaata postitust
            See päev, mil see teadmine saabub, läheneb vääramatult.
            kahtlen selles. eestis on seisuste- ja varanduslik vahed liiga suured selleks.

            eestis käib see pandeemia aint mööda rikkaid. vaeste sekka tuleks see aint siis kui mõni rikas juhtub koi olema ja läheb viiruse kandjana e-poe asemel vaeste toidupoodi või kui mõni pakikuller ei hooli kaitsevahenditest.

            mina pean kartma aint koidest rikkaid ja hoolimatut pakikullerit.
            viimati muutis kasutaja Scott; 17 m 2020, 21:28. Põhjus: järjestikpostitused kokku

            Comment


              Vs: Viirused ja UVC

              Jah, see on levinud kujutelm et millegi taga seisab mingi "riik" kui selline. Tegelikult seisavad igasugu asjade taga poliitilised suunad ja seda riikideüleselt. Segasemaks teeb loo veel seegi, et mõnigi kord muidu sarnased poliitsuunad konkureerivad omavahel, nii ei saanudki me aru et ca 30 aastat tagasi me libisesime ühest sotsialismist teise - lihtsalt selle teise puhul oli valetamise rõhk muudel detailidel.
              See oleks mõnes mõttes päris hea kui millegi taga seisaks "riik" - see näitaks et riiki on olemuselt väga tugev. Aga selline tugevus on alati ka mingite tagasilöökidega.

              Kui nüüd kommenteerida seda et mingid 652 inimest aastas surevad Eestis niigi ilma konkreetse viiruseta, grippi, kopsupõletikku jne. siis siin on oluline lahknevus - need loetletud surmad ei põhjusta järsku teravat nakatumislainet ja on kergelt lokaliseeritavad meditsiinisüsteemi poolt. Konkreetne viirus aga praegu murrab esiteks seda barjääri ja teiseks, põhjustab ka hilisemaks organismi oluliselt nõrgendavaid tüsistusi. Näiteks kopsulaveoolide armistumise tagajärjel tekib permanentne kopsude efektiivsuse langus, kui see langeb 15% alla normaalse, on tegemist juba ametlikult töövõimetusega 80% ulatuses. Inimene muutub sellest püsivalt invaliidiks tegelikult.

              Nii et hoidke end, kaalul on siiski rohkem kui lihtsalt köh-köh.
              Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
              Konfutsius

              Comment


                Vs: Viirused ja UVC

                Esmalt postitatud urmas78 poolt Vaata postitust
                Kõik on õige. Aga...
                Kas tahad öelda et antud juhul karantiin ei aita meditsiinil hakkama saada? Et arstid on lollid kes peavadki ennast lõhki töötama? ... Tahad sa tõesti seda? ...
                Ei-ei, arstid on ju samuti sama süsteemi ohvrid, neid ju koolitatakse ... no teate ju küll mis rahadega alates naftakeemia "leiutamisest" alates. Kui ikka kogu õndsa aja saad sellist "kõrget" haridust, siis on ju tegemist samasuguste ohvritega. Kui aga lähtuda patsiendi seisukohast, siis süsteem ei toimi. Ja nii on väga paljudel elualadel, ka meie riigis, kahjuks.

                Mis aga puutub hetkeolukorda, siis see ei ole midagi muud kui vanast ajast tuntud "aadrilaskmine", mis küll annab mõneks ajaks leevendust, kuid ei "ravi lõplikult terveks", sest ALGPÕHJUS jääb enamusele veel arusaamatuks, nö ei jõua kohale. Just seda kasutabki ära näljane meedia, mida rahastavad sorosed, catesid, rockefellerid jt, kellel on suur hirm, et järsku saavad inimesed teadlikuks ... .
                Aga see on juba järgmine, ja väga huvitav lähitulevikuteema laiadele massidele (Ingvar Villido).

                Üks video, ja ikka selleks, et avatud meelega lugeja saaks vabaneda aastatega omandatud eelarvamustest, või siis pühkiks ära viimased riismed kõigest üleliigsest, mis ei ole arukale inimesele omane.

                https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=ANO5t60EPaE&
                fbclid=IwAR2Hb1k_L9_zI6Yeeud8JbSJDwWlXFQTu5PQ33chi YqL9i9saQ_ipq07fss&app=desktop


                Click image for larger version

Name:	Loobu oma uhkusest ja ennast-täis arvamustest.JPG
Views:	1
Size:	104,7 KB
ID:	872629

                Comment


                  Vs: Viirused ja UVC

                  see video on plära. eks plära peab ka ajama, muidu oleks igav.

                  Comment


                    Vs: Viirused ja UVC

                    Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitust
                    see video on plära. eks plära peab ka ajama, muidu oleks igav.
                    Elu seisneb igapäevastest ja lõpututest hinnangute andmisest, aga just hinnangutest saavad alguse meie otsused ja tulevane elu.
                    Kui hinnangud on vigased või valed, siis on seda ka otsused.
                    Igaühel on õigus oma arvamusele, aga väga rumal oleks usaldada kergekäeliselt kellelegi oma tervise eest vastutus, nt arstile. Kui satud asjast arusaaja juurde, siis sul võib vedada, muudel juhtudel nii libedalt ei lähe. Tohter saab leiva lauale ka siis, kui sina enam iialgi ei köhi, samas ei vastuta ta mitte millegi eest, muidugi kui täitis kõiki eeskirju-noorme-nimekirjast valitud ravivõtteid.
                    Ja see jääb sinu valikuks, ja lähed, saamata teada TÕDE!
                    Aga see on juba sinu teadlik valik!

                    David Icke plahvatuslik intervjuu London Realile. See on video, mida Youtube ei soovi, et Te näeksite!


                    David Icke's Explosive Interview With London Real - The Video That Youtube Doesn't Want You To See


                    Kestvus: 2 tundi 34min 03 sek
                    https://www.bitchute.com/video/H4W7FwBy0Ukh /

                    Comment


                      Vs: Viirused ja UVC

                      Õige ka et ei näe, sellist pläma ei saa üks endast lugu pidav kanal levitada.

                      Comment


                        Vs: Viirused ja UVC

                        Õige otsuse langetamiseks peaks juba materjali piisavalt olema!

                        Leidke koroonaviiruse patendi (US2006257852) kinnitamise aeg ja seejärel aeg, kui EL kiitis heaks patendi vaktsiinile koroonaviiruse vastu (EP3172319B1).

                        Nüüd tuletage meelde, millal sai alguse nn koroonapandeemia?

                        Realistile ja loogikule pole rohkem vihjeid tarvis!

                        Click image for larger version

Name:	Kas ikka veel keegi kahtleb.jpg
Views:	1
Size:	224,2 KB
ID:	872630

                        Kuidas korraldatakse pandeemiaid?

                        Fakt Inglismaa näitel:
                        Vaatame, kuidas see "koroona" siis käib. Kui inimene tuleb haiglasse ükskõik mis sümptomitega, on meedikutele antud käsk (vähemasti Inglismaal) teha talle RT-PCR test, mis enamusel näitab täna positiivset. Ja kui see inimene sureb, siis on (teine) käsk panna surma põhjuseks "Covin-19", sest tal oli ju "positiivne".
                        Are You Getting It Yet? - The David Icke Dot Connector Videocast

                        107 555 vaatamist - 17. apr 2020

                        https://www.youtube.com/watch?v=aMdH...aGY1WeV-B1YzMo

                        Comment


                          Vs: Viirused ja UVC

                          täpselt samasugune vandenõu nagu IT vallas viirus vs antiviirus, kus kumbki pool olevat sama.

                          Comment


                            Vs: Viirused ja UVC

                            Esmalt postitatud saformo poolt Vaata postitust
                            Õige otsuse langetamiseks peaks juba materjali piisavalt olema!
                            Peaks, aga kui veidi veel vaadata, siis selgub, et ega ikka ei ole küll.
                            Väita, et koroona viirus on sama mis COVID-19, on samasugune loogika, et kööginõud see on kahvel.

                            Rohkem teadmistepõhist ja vähem muinasjutupõhist võiks oma elu kujundamisel arvesse võtta.

                            link ka, et materjali ikka rohkem oleks

                            Comment


                              Vs: Viirused ja UVC

                              ja šarlatane on sadu kui mitte tuhandeid kordi rohkem kui ausaid kodanikke.

                              Comment


                                Vs: Viirused ja UVC

                                Kurb on küll see et IT viiruste vallas on seda tõesti olnud, kus nn tõrjuja tõrjub edukalt enda loodud tõrjutavat. Kui analoogiaid vaadata, siis on ka olnud tuletõrjujaid, kes lähevad tõrjuma oma enda põlemapandud leeki. Vanasti käisid poisikesed poeaknaid kividega puruks viskamas, isad käisid järel et uusi klaase paigaldada.
                                Seda võib nimetada endale töö juurde tegemiseks.

                                Aga kui "realistile ja loogikule pole rohkem vihjeid tarvis", siis vaatame kasvõi esimest patenti. Selle objektiks on "virulent respiratory virus, now known as Severe Acute Respiratory Syndrome (SARS), was identified in Hong Kong, China and a growing number of countries around the world in 2003."
                                dateeritud 2006/11/16, millest järeldub et vaktsiini väljatöötamine vältas umbes kolm (3) aastat, mis on üsna ootuspärane. Järelikult selle esimese juures midagi kahtlast ei tohiks ju olla. https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/patent/US2006257852

                                Nüüd see teine patent. Mis tähendab, EU kiitis heaks? See avaldati 2019/11/20, kuid see valmis 2015/07/23. Miks peaks EU mingit patenti heaks kiitma? See oleks EU approval, approved vms.
                                Vaatame milliseid allikaid, mis perioodist on mainitud selles - 2006/01 - 2013/01.

                                Võib olla tõene et seos neil kahel patendil on, kuna nad käsitlevad ühte asja. Kuid teha teadlaste töö seetõttu kahtlaseks, et midagi avaldati novembris 2019, on natuke palju.

                                saformo, sinu elu võib lihtne ja mõnus olla, aga tegelikult realist ja loogik justnimelt hakkab otsima infot lisaks, mitte ei ütle "rohkem vihjeid pole tarvis"!
                                viimati muutis kasutaja OSX; 18 m 2020, 10:12.
                                Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                                Konfutsius

                                Comment

                                Working...
                                X