Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Viirused ja UVC

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #91
    Vs: Viirused ja UVC

    Kahjuks ei saa muud öelda kui et nõustun a1'ga.

    Tähendab, me võime kahelda viiruse päritolus, kaasnevate meetmete eesmärgis jne. kuid meil pole paraku võimalik ignoreerida tõsiasja et see viirus on meie lähedal olemas. Õnneks veel mitte endal ega perel. Kui kellegil on senini olnud õnn seda vältida, väga hea. Aga ei taha mõelda kui see õnn pöördub.
    Ma otsin pärast mõned lingid mis ka avavad natuke tausta mingis vaates, mis mulle ei meeldi. Meil on nende linkide jaoks praegu isegi mitu aktiivsemat teemat lahti, huvitaval kombel.

    Ma vaatasin ka kuskohast pärineb fre lingitud info ja oleks nagu sattunud paralleelmaailma... vajab ühesõnaga seedimist, mis on mis.
    viimati muutis kasutaja OSX; 12 m 2020, 22:39.
    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
    Konfutsius

    Comment


      #92
      Vs: Viirused ja UVC

      Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
      pole paraku võimalik ignoreerida tõsiasja et see viirus on meie lähedal olemas
      Sellesosas ei vaidlegi et neid sarnaseid SARS, MERS jne viiruseid on meie ümber s..aauguni, seda teab ilmselt igaüks kes teemat uurinud või vähegi huvi pakub.
      Gripil on palju variatsioone.

      Aga need asjad mida samuti ei saa ignoreerida!

      Surnute iga - eestis on keskmine iga mingi 60+ aastat, siin nutta taga 80-90+ vanuses inimesi kes võibolla, ok, elavad üle selle kevade ja sureks sügisel, ok, no paar kuud võidaks aga lõpuks ei jää keegi.

      Kes on need surnud - milline sotsiaalne taust? Nutt, et USAs suri mingi paari nädalane aga ometi on mainimata sotsiaalne taust - võibolla vanemad mõlemad olnud pool elu padunarkarid või alkohoolikud ja juba kaasnev nõrk immuunsus põhjuseks.

      Lihtsad asjad mida ei saa ignoreerida aga ometi tehakse seda ja kes seda märgib, sellele lennatakse turja, et enamvähem mis sa nuusid ja mis see sinu asi on. Mind üldse jätab külmaks mingi riskigrupp kellel näiteks immuunpuudulikkuse viirus (igaüks otsib ise tähenduse, eks ei tea mis see on), normaalsel inimesel, kes elab normaalset elu sel selliseid hädasi ei ole, suuresti oma tehtud hädad on need kõige tõsisemad tõved. Kes ise oma lollaka riskikäitumisega "minuga ei juhtu" igasugu tõved külge korjab siis mingit kaastunnet pole.
      -superradical-

      Comment


        #93
        Vs: Viirused ja UVC

        Tegelikult on päris keeruline optimiseerimise küsimus, millal läheb ravi hullemaks kui haigus?
        Näiteks kui palju suureneb majanduslanguse tõttu meil enesetappude arv, kas rohkem kui viirusesse surnute arv?
        Kui palju majanduslanguse tõttu jääb lapsi sündimata?
        Konkreetse inimse surma kontekstis pole seda küsimust muidugi kuigi eetiline küsida aga statistiliselt on ju vastused olemas?
        Umbes sarnaseid viiruse ravi meetmetest tekkivat suuremat suremust võib kindlasti veel leida mõnes valdkonnas.
        On meie tüüri juures olijad selle pilguga seda viirusega võitlemist vadanud?
        Vaevalt seda keegi ette ennustada oskab ja kõik saavad alles tagant järele targad olla aga seda peaks ka arvestama.
        viimati muutis kasutaja moi; 12 m 2020, 23:24.

        Comment


          #94
          Vs: Viirused ja UVC

          Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitust
          Kes on need surnud - milline sotsiaalne taust?
          Mis taust oli sellel just-just 55 aastaseks saanud eesti mehel Põlvast või umbes sealt ma ei tea. Aga oli rahvatantsja, oli taimekaitse spetsialist, töötas PRIA süsteemis. Ei oskaks mingiks asotsiaalsete kalduvustega tegelaseks pidada. Aga suri kaks nädalat tagasi.

          Mis sa siis välja pakud? Et need kes on ise oma tervise tuksi keeranud, neist kahju pole ja mis teevad siis teised? Kas peaksime juurutama mingit piiranguteta poliitikat nagu Rootsi harrastab? Mida me ütleme neile kel on mingi kaasasündinud südameprobleem, st riskirühm? Need kel on kunagise tuberkuloosi põdemise tagajärjel nõrgad kopsud? Mida neile öelda? Kahju, duud, pead minema?
          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
          Konfutsius

          Comment


            #95
            Vs: Viirused ja UVC

            Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
            Ei oskaks mingiks asotsiaalsete kalduvustega tegelaseks pidada. Aga suri kaks nädalat tagasi.
            Ära kunagi ütle kunagi
            Ma tunnen (tundsin sest lihtsalt otsustasin paar aastat tagasi, et enam niisuguste inimestega ei suhtle) üht IT ettevõtjat, väliselt ka ei ütleks, et inimene harrastab ebaterveid eluviise kuid kui inimene tellib internetist lähtekemikaale ja õhutab sõpra tegudele (niisugune pakkumine on tehtud, korduvalt, vaatamata keeldumisele esimesel, teisel korral), et saagisega asuda rikkuma kaaskodanike tervist milleläbi ise rikastuda.
            Pluss asjaolu, et inimene ise tarbib vist kõike mis aga kätte saab ja kui see teeb peas mõnu. Ma lihtsalt jälestan selliseid inimesi - seega pole mõtet rääkida, et uhkes majas, elitaarses elurajoonis elav inimene ei võiks kalduda asotsiaalsele tegevusele. Minukäest ära küsi, miks - ilmselt mu seesama postitus millest see lõim tekkis, see on see riskikäitumisele kalduvus.

            Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
            Mis sa siis välja pakud? Et need kes on ise oma tervise tuksi keeranud, neist kahju pole ja mis teevad siis teised? Kas peaksime juurutama mingit piiranguteta poliitikat nagu Rootsi harrastab? Mida me ütleme neile kel on mingi kaasasündinud südameprobleem, st riskirühm? Need kel on kunagise tuberkuloosi põdemise tagajärjel nõrgad kopsud? Mida neile öelda? Kahju, duud, pead minema?
            Ei, seda kindlasti mitte mis rootsi avatuduste poliitikat puudutab.
            Kes aga oma tervist tahtlikult igasugu jamaga reostab, sesosas ma tõesti kaasa ei tunne. Padunarko, padujooma, padusuits-suitsuotsast inimesed, no ei oska kaasa tunda.
            Pole narkomaanid ja narko kunagi sümpatiseerinud+väga lähedalt näinud kuidas algselt normaalne inimene osutus täielikuks debiilikuks ja pohuiistiks siis nendevastu ei teki vähimat kaastunnet. Joodikud - krt, näen ka neid pm iga jumala päev, maal mõni on 20+a pannud, nagu mätas kuivaks saab nii on nagu lõokesed poetrepi veeres rivis, saavad niipalju, et 100m eemal kortermajast jalgu järel vedades poeette, seal tiksutakse kuni pood kinni, krt, ma saan aru, et sul sõltuvus jne aga krt, võta LIIGU - sul terve päev seal aega...ei, tiksuvad tunde paigapeal ja siis käsi pikal sotsiaalabi sabas, teeb siis kaks sammu, ähib ja ohib - krt, kui harrastad kahjulikke eluviise, liiguta vähemalt end, mingismõttes ikka aitab. Pole ise vast 2-3a muud peale aastavahetuse vahuveinipokaali võtnud - tõesti, raske kaasa tunda, joomise saab päevapealt maha jätte ja elu ei lähe kuskiltotsast kehvemaks.

            Nüüd need kaasasündinud haigused - vat kuni asjaolusid ei tea siis me tegelikutl ei saa seda nii võtta, kui on iga surnu kohta teada lugu siis on teine teema. Arvestades mida ühiskonnas näha võib siis ei saa puhtalt nähtule tuginedes jagada seda optimismi.
            Täna just sugulasega oli arutelu, küsisin, et kas ta teab lähikonnas praegu mõnd tuberkuloosihaiget, meenutas ja meenutas, ütles, et umbes 20a tagust teab, ka mina teadsin seda inimest, praeguseid juhte, ütles, et niipalju kui temal infi siis ei ole teist peale selle juhtumi olnud ja niipalju kui ma seda iniemst mäletan, ega temagi pitsi ei sülitanud, eluviisid mõjusid ilmselgelt paljuski.


            Post ülalpool on paar huvitavat mõtet moi kirjutanud.

            Täna sugulasega seda teemat arutades läks jutt ka selle suitsiidse poole peale. Eestis aastas 200+ juhtu, enamus noored iniemesed.
            Aga kas keegi, kes näinud kusagil näiteks mingite juhtumite kajastust (ma mäletan eelmisest suvest kui kuskil Viljandimaal mingi tüüp autoga vastu kivi sõitis), krt kus oli ajakirjanduses lahmimine, ainuüksi see oli justkui paljude meelest põhjus, et auto oli BMW, siis muid jaburaid arvamusi - krt, sellustest lugudest vahel vaatad tuleb omal ajumaitse suhu, õelus ja ükskõiksus, mõtlemata, et võibolla nagu just ülalpool mainiti - võibolla inimene jäi nädal enne lõppu ilma oma kodust mille ahne maakler välja pettis, võibolla mõnel lähedasel mingi surmahaigus mis iniese niikaugele viis, krt, mustmiljon asja võib olla. Tänapäeval ei saa ka niisuguste puntras tunduva eluprobleemidega inimene kuskilt mingit abi, üldsus lajatabki, et tuleb ise hakkama saada, et tuleb osata elada jne..
            Nüüd jõuame sinna, et neid juhtumeid on üle 200, iga kahe päeva kohta üks inimene otsustab eestis, et tal on villand...kes taga nutab? President kutsub aknale lambiga vilgutama? Korraldatakse avalik leinatalitus? Ei, sest - nobody cares, tsiteerides klassikuid.
            -superradical-

            Comment


              #96
              Vs: Viirused ja UVC

              Lubasin mõned lingid, panen ühe siia - https://www.youtube.com/watch?v=oL-PRDdJSNs
              Teise panin 5G teemasse.
              Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
              Konfutsius

              Comment


                #97
                Vs: Viirused ja UVC

                Judy Mikovits( JM) PhD 04.04.20 intervjuu.
                JM on töötanud bioloogiliste relvade ja farma-laborites üle 30 aasta. Video läheb eriti huvitavaks a
                lates 30 minutist, aga kindlasti kuulake vähemalt alates 57 minutist.

                JM väidab, et:

                - CV-19 on alguse saanud vaktsiinidest
                - maski kandmine on ohtlik
                - praegune viirus on tavaline
                - karantiin pole meditsiiniliselt põhjendatud
                - dr. Tony Fauci on hämar tegelane
                - vaktsiinid ja antibiootikumid on krooniliste haiguste allikad
                - niinimetatud "koroona pandeemia" on inimsusevastane kuritegu
                jne…

                https://www.youtube.com/watch?v=4FgweoEC1b4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR37 P_SMq2bZDpYbRfMWUtCZzF6BWWedy2fYH6084zEz3eH6AOUzjy JnRww

                Kui koroonapositiivne komistab ja kukub trapist alla ning lugu lõpeb surmaga, siis kas surma põhjustajaks märgitakse koroonaviirus?
                Kui hiljuti suri meditsiinitöötaja (oli vist hooldaja) ja meedia pasundas sellest kui koroonapandeemia järjekordsest juhtumist, siis kas varasematel (tavalistel) aastatel med. töötajaid ei surnudki?

                Kui inimest juhib tema ego ja järgnevaid sündmusi mõjutavad juba tema emotsioonid, siis ... ?
                Kui aga inimesel on elu jooksul tekkinud kindlad tõekspidamised ja nendest on väljakujunenud eelarvamused, siis ... ?

                Vastused: ...

                /Kui postitus on jälle teemaväline, siis vasaraonu võib selle kustutada./

                Comment


                  #98
                  Vs: Viirused ja UVC

                  Kas keegi seagrippi veel mäletab? Kas keegi põdes seda? Minu pere ja ma ise põdesin ja see oli väga raske haigus. Koguni nii raske, et üks pereliige oli mitu nädalat haiglas.
                  Arvestades asjaolu, et praegune COVID19 on veelgi nakkavam ja ohtlikum, siis mina ei ole valmis oma pere tervisega riskima.

                  Kas keegi teist on selleks valmis, et just teie pereliikmel on näiteks nõrgem tervis ning vanusest sõltumata ei suuda ta sellele viirusele vastu panna? Mis hetkel muutub see "kuskil kaugel olev kellegi teise mure" teie mureks?
                  Kui 80 või 90 aastasel võib lasta viiruse loomuliku valiku teel surra, kas seda võib ka 70, 60, 50 .... 10...?
                  Kas vaatate rahulikult kõrval ja 112 ei vali?
                  Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
                  Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

                  Comment


                    #99
                    Vs: Viirused ja UVC

                    On juba nähtud et kui viirus kätte saab kellegi, siis kui algul olid oksad laiali, tekkis pärast nagu abitu vaikus. Üks ülibik, kes käis Võrus sünnal, käis pärast oma kodukülas demonstratiivselt kolme sõbraga joomas, tulemus see et kaks neist raskes seisus haiglas, üks nibin nabin kodusel ravil.
                    Nii et Cartman juhtis õigele küsimusele tähelepanu.
                    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                    Konfutsius

                    Comment


                      Vs: Viirused ja UVC

                      Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
                      Tegelikult on päris keeruline optimiseerimise küsimus, millal läheb ravi hullemaks kui haigus?
                      Näiteks kui palju suureneb majanduslanguse tõttu meil enesetappude arv, kas rohkem kui viirusesse surnute arv?
                      Kui palju majanduslanguse tõttu jääb lapsi sündimata?
                      Konkreetse inimse surma kontekstis pole seda küsimust muidugi kuigi eetiline küsida aga statistiliselt on ju vastused olemas?
                      Umbes sarnaseid viiruse ravi meetmetest tekkivat suuremat suremust võib kindlasti veel leida mõnes valdkonnas.
                      On meie tüüri juures olijad selle pilguga seda viirusega võitlemist vadanud?
                      Vaevalt seda keegi ette ennustada oskab ja kõik saavad alles tagant järele targad olla aga seda peaks ka arvestama.
                      Optimeerimine on tõesti raske. Ma olen täheldanud, et enesetapu põhjused on rohkem perekondlikud või tekkinud suhteprobleemide tõttu. Nagu ka meie kirjandusklassikas Jussi juhtum. Aga võimatu see pole. On ju ka firmajuhte, kes maandavad oma igapäevast stressi joomisega ja tsüklist tulevad välja meditsiini abil. Laste sündi mõjutab pikemaajaline tsükkel.

                      Meie majandus on tihedalt seotud teiste riikidega – sealt tuleb materjal ja kaup läheb välja. Meil omal ju peale põlevkivi, kartulite ja puidu suurt polegi. Kuna piirid on kinni, on igasuguseid piiranguid, siis tekibki raskusi. Äriplaani koostamisel tuleb arvestada ka riskidega. Üks tuttav, kes tegeleb põllumajandusega, ütles tõe – ei saagi millegagi tõsiselt tegeleda, sest mängureeglid muutuvad pidevalt. Pead tegelema erinevate valdkondadega, et üldse ellu jääda.

                      Meie juhtidele annavad nõu mitmed spetsialistid. Ka poliitika mõjutab otsuseid. Ettevõtted saavad rahalisi toetusi, pangalaene ja ka inimeste eest hoolitsetakse, kui jäävad tööta. Rääkimata meditsiinitöötajate, müüjate jt. raskest tööst ohtlikul ajal.

                      Ette ennustada on tõesti väga raske. Ma olen tootmisprotsesside optimeerimisel kasutanud mitmeid erinevaid arvutiprogramme – kõige paremad tulemused olen saanud matemaatiliste mudelitega. Eelnevalt tuleb määrata tegurid ja tegurite osatähtsus, mis neist on kõige mõjuvam.

                      Ma loen tänasest Õhtulehe pabervariandist, et patsiendil on alati õigus ravist keelduda. Näiteks on toodud inglasest patsiendi ütlus – riigi tervishoiu ressursid tegelegu kellegi teise elu päästmisega.

                      Juhtkirjas on juttu ka sellest, et sarnaselt eetikakomiteede välja pakutud põhimõtetega, millest lähtuda intensiivravi palatikohtade jagamisel, puudutab varem või hiljem ka ettevõtteid.

                      Inimeste puhul on sellisel juhul väga oluline, et ravi vajavate patsientide arv püsiks alla haiglate võimekuse.
                      viimati muutis kasutaja Svago; 14 m 2020, 14:39. Põhjus: lisa

                      Comment


                        Vs: Viirused ja UVC

                        Selgus, kas UV-kiirgus hävitab pindadelt Covid-19 osakesed

                        https://tervis.postimees.ee/6951046/...164.1476991798
                        "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

                        Comment


                          Vs: Viirused ja UVC

                          siit maha kirjutatud teadlased siin asja arutavad....

                          Comment


                            Vs: Viirused ja UVC

                            Nõrk viirus, kui 30 sekki ta maha tõmbavad .
                            Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                            Konfutsius

                            Comment


                              Vs: Viirused ja UVC

                              Jason Christoff esitab 13 küsimust, millele "asjapulgad" ei suuda kuidagi mõistlikke vastuseid anda!


                              Jason Christoff
                              – 2020.04.15

                              13 Common Sense Questions To Ask Government Officials About COVID-19



                              1. If 290,000 people die in Canada every year, 2.2 million die in the US every year, 680,000 die in Italy every year and 53 million people die world wide every year.....are we seeing an increase in death rates above these regular levels?
                              https://www.statista.com/statistics/443061/number-of-deaths-in-canada/?fbclid=IwAR3L2ypd1JKHf0wYBHrdTnlih2iYoM6R_CJ4BFCh VOs2o5FONevpV5Sn64o

                              2. If governments care about their citizens living as long as possible and their health....why do all world governments approve and condone of alcohol, cigarettes and junk food which kill 21 million people prematurely across the world every year? If you say you care if people die, but don't remove what's killing people, is that not an open contradiction to your official story?
                              https://nypost.com/2019/04/04/bad-diets-now-kill-more-people-than-cigarettes-study/?fbclid=IwAR2qclTSSV5yqmICkZZ1W_JV-8Twpd6hNnnOiIca4Hc8GhBj34Yc5gMCWXE

                              3. Can you prove to the public concretely that the people dying are dying from COVID-19 specifically....when health authorities around the world are reporting openly that the people presumed to be dying from COVID-19 had other diagnosed diseases, that would have caused their deaths (at the exact same time) anyway?
                              https://off-guardian.org/2020/03/23/italy-only-12-of-covid19-deaths-list-covid19-as-cause/?fbclid=IwAR32PjDBN2iYJWAjGZAbw9qnCjzKq3x9HPf06_P9 4sNpzCcwVI398rJnXB8

                              4. Given the confirmation tests for COVID-19 (called PCR and serology testing) are proven faulty and inaccurate for diagnosing specific diseases, are these the tests being used to confirm if someone has acquired or has died WITH COVID-19? Why aren't the public told that dying "with" COVID-19 is very different than dying "of" COVID-19? Why aren't the public told that a "presumed" case of COVID-19 means "not confirmed in anyway"?
                              https://www.facebook.com/jason.christoff.12/posts/10219047508711010?__tn__=-R&fbclid=IwAR20W3k4b6IeSz8r-UZuvlR6A32-NHpGFLVL_7FEirp-omktQ2dkK4dXYtQ

                              5. If someone has died WITH COVID-19 and had pre existing disease conditions that were threatening their life span to begin with, how is the government's measures to bankrupt the global economy and institute draconian control of the entire society... logical, rational or based on credible science?
                              https://www.facebook.com/jason.christoff.12/posts/10219079214423633?fbclid=IwAR0_H3CPDbLW25eWF4GNvc6 txm4-mqb71deW7L8hwCIWX_wuS1XVGYdM6x0

                              6. Why is no government official mentioning regular death rates in their countries anytime they speak and why is no govenrment official letting the public know that all we're seeing are regular death rates, from regular conditions, in regular populations.......with no increase in death rates what so ever?

                              7. Why are some hospitals world wide sending nurses home and asking staff to take their paid holidays if so many people in our respective societies are sick?
                              https://www.youtube.com/watch?v=5pIMD1enwd4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1h tMUFE0E2k9WDvJ4A5FhD6Ro8A9wWcIeekel-ygVqYYCLlaGLuPX7Gy0

                              8. If the governments care about the health of their citizens, why are there chocolate bar, chip, pop machines plus fast food dispensaries in most (if not all) government hospitals? How is sugar and junk food going to flatten the curve when junk food kills 11 million prematurely every year? Are we not remembering that "contradiction" in one's official story....simply means someone is lying? Do we not remember that in court, if you contradict your own story, you're no longer a creditable source of truth and are not to be trusted?

                              ... järgneb ...

                              Comment


                                Vs: Viirused ja UVC

                                Jason Christoff esitab 13 küsimust, millele "asjapulgad" ei suuda kuidagi mõistlikke vastuseid anda!

                                ... järgmised:

                                9. If governments care about the health of their citizens why are the liquor stores open when alcohol kills 3 million world wide every year and alcohol is proven to increase infection? If a government was telling the truth about making sure everyone stays "healthy" and "safe" would the liquor stores not be closed and would fast food restaurants also not be closed....when fast food is proven to kill 11 million people per year prematurely? Do we not remember that if you contradict your own story, you've proven yourself a liar?
                                More than three million people died in 2016 due to drinking too much alcohol, meaning one in 20 deaths worldwide was linked to harmful drinking, the World Health Organization said on Friday.


                                10. Why have government officials in government hospitals been caught falsely labeling patients who are alive and patients who have died as COVID-19 victims.....when no confirmatory tests have been conducted of those patients or cadavers what so ever? Would that no "pad" the COVID-19 statistics and why would the govenrment be openly trying to deceive the public in this manner?
                                The Monetary Incentives from A Corrupt Government Handed Out When CV-19 Infection And Death Numbers Are Faked For the past 2 weeks governments and medical higher ups have been caught directing...


                                11. Why is the public not told about the hundreds of medical doctors and scientists coming forward to declare that COVID-19 is nothing more than the common cold or even "the blahs" and that there's no need for any of the measures any government is taking against their own people? Why is the government censoring doctors who say, "the government cure is going to kill many more than a common cold or flu ever could" and that, "COVID-19 isn't a threat what so ever....but the government actions certainly are." Why censor these medical professionals, while only providing the lime light to any authority figures who weaponize fabricated fear against the public?
                                Here is our list of twelve medical experts whose opinions on the Coronavirus outbreak contradict the official narratives of the MSM, and the memes so prevalent on social media.


                                12. Why isn't the public told that the theory of viral based disease causation is simply a theory, with alternate theories of what makes people sick not only more plausible but also reflective of the idea that visible poison makes people sick, not invisible viruses? Why are the public told that eating donuts or cauliflower doesn't factor into their health status and only viruses can make someone ill? Does that make any logical sense? Does this not fly in the face of our every day observations regarding who's sick in our society and who's not? If the public were taught that poisons make them sick, where does the blame for accelerated disease clearly land? Why is the public told by govenrment that poison doesn't make them sick, while at the same time the government is perpetually involved in a non stop poisoning campaign against the public?



                                This video has given me a lot to think about regarding the nature of viruses. My first reaction was that it surely can't be, as there are other viruses like smallpox and polio. However, I was already aware of the polio virus having been a result of …


                                13. Why did the US government in 2012 legalize the use of propaganda upon its own people?


                                And why has a movie insider just come out with a documentary proving Hollywood has been purposely influencing public opinion and behavior through film.
                                Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.


                                This one video …

                                … has many answers and it's for people who want to know exactly what's going on in our world right now.

                                Comment

                                Working...
                                X