Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Viirused ja UVC

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #31
    Vs: Re: Vs: Viirused ja UVC

    Esmalt postitatud olevtoom poolt Vaata postitust
    Noh, juba kolmas lause...
    "Lühilainepikkusel töötavad UV-lambid ..."
    Raadioamatööre ei murra ükski viirus - eriti lühilaine kasutajaid

    Comment


      #32
      Vs: Re: Vs: Re: Vs: Re: Vs: Viirused ja UVC

      Esmalt postitatud olevtoom poolt Vaata postitust
      (kus imiteeriti Maa algusaegade tingimusi)
      No vot, sellest on olnud ka erinevaid kirjutisi bioloogidelt ja muudelt taolistelt asjapulkadelt. Küsimus muidugi jääb õhku, et kes täpselt ütleb missugused need tingimused täpipealt olid?
      Need numbrid lähevad üsna suureks, inimesest ainult rääkides on juhuse kokkulangevus üks teema, kogu meie teadliku süsteemi teke iseeneslikult, end taastootva ja täiustavana on veelgi ulatuslikum teema. Ka sellest olid kusagil päris muljetavaldavad tõenäosuse võimalused numbrite kujul aga see pole jah siinse teema suund praegu lahata.
      -superradical-

      Comment


        #33
        Vs: Viirused ja UVC

        Väga huvitav info?

        Die Weltgesundheitsorganisation sammelt auf ihrer Webseite Mythen rund um Corona-Therapie. Wieder das ernüchternde Fazit: Weder Knoblauch noch Alkoholsprays oder UV-Desinfektions-Lampen sind geeignete Mittel, um Corona-Viren zu bekämpfen.

        Maailma terviseorganisatsioon kogub oma veebisaidil müüte koroonaravi kohta. Jällegi kainestav järeldus: ei küüslaugu- ega alkoholipihustid ega UV-desinfitseerimislambid pole sobivad vahendid koroonaviiruste vastu võitlemiseks.

        1. Ein Vitamin-D-Mangel mache Menschen anfälliger für das neuartige Coronavirus, die Ausbreitung von Corona könne daher mit der Gabe von Vitamin D bekämpft werden.

        2. Vitamin C könne helfen, Corona zu heilen.
        "Beides ist völlig absurd." …

        1. D-vitamiini puudus muudab inimesed uue koroonaviiruse suhtes vastuvõtlikumaks, seetõttu saab koroona levikuga võidelda D-vitamiini manustamisega.
        2. C-vitamiin võib aidata ravida koronat.
        "Mõlemad on täiesti absurdsed." ...

        "Wie bei Influenza und anderen akuten Atemwegsinfektionen schützen Husten- und Nies-Etikette, gute Händehygiene sowie Abstand zu Erkrankten (ca. 1 bis 2 Meter) auch vor einer Übertragung des neuen Coronavirus.

        "Nagu gripi ja muude ägedate hingamisteede nakkuste puhul, kaitsevad köha ja aevastamise etikett, ka hea kätehügieen ja haigete kaugus (umbes 1 kuni 2 meetrit) uue koroonaviiruse leviku eest.



        Jajah - viirus levib vaid kontakti ja piisknakkuse teel. Piisab 2m ja kätepesust. Isegi seakatku puhul ...
        Need loetletud abinõud on min, mida peaks jälgima. Vitamiinid on kasuks immuunsüsteemi tugevdamiseks, eri talvel. Psühholoogias väidetakse, et isegi vaimne tervis mõjutab vastupidavust. Millegi usk, hea ja stressivaba tuju on igal juhul kasuks.
        viimati muutis kasutaja Svago; 31 m 2020, 22:02. Põhjus: lisa

        Comment


          #34
          Vs: Viirused ja UVC

          Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
          Lisaks UV kiirgusele on ka selline asi nagu osoneerimine, see toimib ka n.ö. nurga taha, kuhu UV otse ei paista. Kas selle peale on keegi mõelnud?
          ; Osoon on kaheotsaga asi. Ta on meeletu oksüdeerija ja sellest lagunevad ka hambad. Olin Tartu Kammivabrikus tööl, seal koroonalahendusega, mis tekitati kõrgepingega 25-30 000V, karestati kilet, et sellele saaks trükkida. Aga kui vanadelt olijatelt hambalagunemisest kuulsin, otsisin kiiresti uue, rahulikuma koha. Ma ei ole selleks, et teiste mugavuste nimel, enda tervist kaotada! Riia plastikutehases oli asi veelgi hullem, seal karestati plastiku pinda ... radioaktiivsete isotoopide kiirgusega. Osooni ei teki, aga muust loobud!

          Comment


            #35
            Vs: Viirused ja UVC

            Kas siis selline on hoopiski kahjulik. https://www.ksv.ee/tooted/ohupuhasti-viktor-detail

            Comment


              #36
              Vs: Viirused ja UVC

              Esmalt postitatud Svago poolt Vaata postitust
              Väga huvitav info?
              Raske on usaldada praegu mistahes allikaid. Saksa omad pole siin erandid, otsisin viiteid ja üks, mis vist kõige lähemale läheb tekstile, tundus läbi guugli nagu selline patroneeriv. Umbes nagu meil vahepeal oli, mingi president pidas 5 minutit kõnet ja siis kaks ERR tegelast 15 minutit õpetasid kuidas me sellest kõnest aru pidime saama. Et kuidas õige on - richtig ist... Tegelikult ei tea laiemalt keegi ju mis on reaalne tõde.


              Loodusliku ehk naturaalse arenguga valgud peaksid alluma UV töötlusele - kui isegi plastid alluvad, näiteks. Seepärast ei oska öelda muud et kui ülalolev väide ongi õige, siis on viirus laboratoorse päritoluga. Tähendab, viirus on osatud koostada nii et ei alluks teadaolevatele inimese vahenditele mida kasutada saaks nii otseselt kui kaudselt. Tegelikult siis biorelv. Ega see poleks ju uudis, seda on luureanalüütikud ammu kinnitanud et nii see on, aga pole veel suudetud otsest päritolu tõestada nii et see tõendina vett peaks. Ja ka seda on öeldud et need teadlased kes konkreetselt seda tegid, on kindlasti juba elavate hulgast kaotatud.

              Igatahes - kui on laboratoorne, on sellele ka rohi olemas, kuid see on kättesaadav vaid asjaomastele. Kui on looduslik, peab ta alluma siiski vähemalt mingitele teadaolevatele vahenditele, nende kombinatsioonile.
              Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
              Konfutsius

              Comment


                #37
                Vs: Viirused ja UVC

                Esmalt postitatud pagan poolt Vaata postitust
                Kas siis selline on hoopiski kahjulik. https://www.ksv.ee/tooted/ohupuhasti-viktor-detail
                O3 e. osooni kasutatakse desinfitseerimiseks. Suuremas koguses on see ohtlik, eriti väga noorte ja vanemate inimeste puhul. Pärast kasutamist tuleb igal juhul toad tuulutada ja osoneerida vaid inimeste puudumisel ruumis.

                Comment


                  #38
                  Vs: Viirused ja UVC

                  Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
                  Raske on usaldada praegu mistahes allikaid. ... Tegelikult siis biorelv. Ega see poleks ju uudis, seda on luureanalüütikud ammu kinnitanud et nii see on, aga pole veel suudetud otsest päritolu tõestada nii et see tõendina vett peaks.
                  Eile oligi nagu tellitult SAT kaks tasakaalustatud selleteemalist saadet. Ühe teemaks oli viirused kui biorelv ja teine oli viiruste looduslikust mutatsioonist. Üheks tõestatud inimese loodud biorelvaks oli näiteks antraks (siberi katk). Väideti, et biorelva kasutatakse külma sõja perioodil põhiliselt majanduse mõjutamiseks.





                  Pole ju seni selgegi, et kas listeeriabakter tuli tootmisesse kaladega või tekkis see seal kehva hügieeni tõttu?
                  Aga Hiina kalaturust oli eile praktiliselt sünkroonselt saade nii meil, kui ka soomlastel ja sakslastel.
                  viimati muutis kasutaja Svago; 01 m 2020, 09:38.

                  Comment


                    #39
                    Vs: Viirused ja UVC

                    See on küll juba täielik OT, aga listeeria puhul saab vist öelda et see tuli tootmisesse kahejalgsete kaladega, kellest kahjuks suurt midagi ei toodetud, ja lahkus see listeeria kohe peale seda kui minister Järvik muutus tavakodanikuks . Poliitmotiveeritud bakter - vat see on juba midagi.
                    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                    Konfutsius

                    Comment


                      #40
                      Vs: Viirused ja UVC

                      Natuke OT, aga selline lihtne asi nagu saun. Soome valitsus soovitas inimestel saunas käia. WHO ütleb, et pole mingit kasu, müüt. Lisaks oli seal kirjas, et 82 (180F) kraadist õhku sisse hingates kopsud põlevad ära ja sured kohe ära. Allikat ei leia enam, mõni nädal tagasi lugesin kus who tegeleane tegi QA-d. Ma käin saunas 90 kraadiga ja ikka elus veel. Samuti vanavanemad käisid iga nädal saunas ja elasid 90+ ja polnud pea kunagi haiged v.a. viimases lõpus.

                      Viiruste vastu on hakatud UV-C lampe paigaldama ka ventilatsioonidesse. YT DIY videosid täis. Tekib küsimus, et mis saab O3-st? See puhutakse koguaeg tuppa?

                      Comment


                        #41
                        Vs: Viirused ja UVC

                        Saunas on kasutatud kõrgemaidki temperatuure. Eks palju sõltu ka inimese tervisest. Südame-veresoonkonna haiguste korral pole muidugi soovitatav liialdada.

                        Saunaskäimisel on Eesti kultuuris oma vankumatu koht. Saunas kulges inimese eluring sünnist surmani nind seal ravitseti haavu ja kosutati tervist. Tänapäevalgi on saun lõõgastav ja stressivastane teraapiavahend ning paljude terviseprobleemide puhul tõhus abiline. Soome saun, aurusaun, infrapuna saun, soolasaun, suitsusaun — kõik nad puhastavad ja tervendavad kuid sõltuvalt nende erinevustest on nii elamus kui ka mõju tervisele erinev. Vaatleme lähemalt, millist mõju erinevad saunatüübid tervisele avaldavad!


                        Väike O3 kogus on isegi kasuks. Uuematel UVC lampidel on see lühiajaline – pärast 100 töötundi praktiliselt enam ei eraldu. Lõhn on ju tunda ja siis tuleks algul aken mõneks ajaks avada.

                        Comment


                          #42
                          Vs: Viirused ja UVC

                          Esmalt postitatud Svago poolt Vaata postitust
                          Väike O3 kogus on isegi kasuks. Uuematel UVC lampidel on see lühiajaline –
                          pärast 100 töötundi praktiliselt enam ei eraldu. Lõhn on ju tunda ja siis tuleks algul aken mõneks ajaks avada.
                          Mul on üle tee männimets ja seal on täitsa tunda osooni.
                          Avad akna, tuleb tuppa.
                          Ainus võimalus on mets maha võtta.
                          ***
                          Kas see naiste küünekuivataja UV ka osooni eraldab?

                          Comment


                            #43
                            Vs: Viirused ja UVC

                            Looduses tekib osooni välgu toimel ja mõningate taimede elutegevuse kõrvalproduktina (näiteks männivaigu ja teatud merevetikate oksüdatsioonil). Väikeses kontsentratsioonis annab osoon õhule iseloomuliku "värske" lõhna, mida võib tunda männimetsas või peale äikest, see on inimorganismile kasulik.
                            Kui tunned osooni juba kloorilõhnana, siis on kontsentratsioon liiga suur.
                            Üldiselt on O3 ebastabiilne ja laguneb ruttu. Igasugune õhusaaste võib muidugi protsessi aeglustada.

                            Küünekuivataja tekitab samuti osooni, kuid vähe.

                            Comment


                              #44
                              Vs: Viirused ja UVC

                              Maailma terviseamet arutab, et kas nakkuse leviku aluseks on kontakt-, piisk- või äkki ka õhknakkus?
                              Sõjalise kateedri loengutest meenub küll, et biorelv peab olema õhknakkusega.

                              Vaadates väga laia ja kiiret levitut, võib arvata, et levib ka õhknakkuse teel.
                              Nii, et pange väljas maskid ette! Ei maksa häbeneda, nagu ka linnas poriga kummikute kandmist.

                              Comment


                                #45
                                Vs: Viirused ja UVC

                                Maskidega on see asi, et mõned kasutavad veidi parema klassiga respiraatoreid. Nendel on klapid, mis väldivad väljahingatava õhu surumist seespoolt filtrisse ja see õhk väljub klapi kaudu otse välja. Järelikult ka nakkus väljub sellisest takistusteta. Mis tähendab, et nakkusohu levitamise kahtluse korral tuleks kasutada kõige lihtsamaid maske, mis väldivad piiskosakeste väljumist. Isegi tavaline N95 on klapiga ja sobib ainult kaitseks väljaspoolt.

                                Viirusel on tõesti leitud võime püsida aktiivsena õhus ja ka levida õhu kaudu. Ei ole nii effektiivne kui piiskkontaktiga, aga siiski. Ei tasu teise inimese "tuules" sügavalt hingata...
                                Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                                Konfutsius

                                Comment

                                Working...
                                X