Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Naljakad juhtumised ning äpardused -õnnetused

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Vs: Naljakad juhtumised

    toodi ka mulle 1 pioneeri cd-box,auto oma ja öeldi,et ei tööta .panin sinna cd-d lihtsalt teistpidi sisse ja ennäe imet-box töötab!nüüdseks box juba muidugi müüdud.
    http://www.auto24.ee/products/detail...377&rhash=477a

    Comment


      Vs: Naljakad juhtumised

      kaks raadiot nii ellu äratanud, sõbrad andsid ära ja max 25-eek eest sain korda.
      -Artificial_Intelligent-

      Comment


        Vs: Naljakad juhtumised

        Nii nüüd räägin sellisest asjast, kuidas jootekolb sai seotuks söögitegemisega.
        Asi siis selline, et pärast nädalapikkust kasutamist läks jootekolb Bort(54.-) lühisesse ja lõi poole korterelamust pimedaks ja mu mampsi söögitegemine- kartulite keetmine- jäi pooleli.
        -Artificial_Intelligent-

        Comment


          Vs: Naljakad juhtumised

          Minu väike vend (siis mingi 7 asstane vist) lõikas ükskord pikendusjuhtme lühemaks,kuna see liiga pikk olevat olnud.

          Ma ise kuulsin,et käis mingi paukk ja siis lõi korgid välja-vennal olid käed natuke mustad,põrand oli ka must ja kääride sees oli auk,aga midagi vennaga ei juhtunud.

          Comment


            Vs: Naljakad juhtumised

            endal ka paar sellist lihtsamat juhust:
            mingi suve lõpu paiku elutoas telekat vaadates, käis äkki kuskilt läbi väike pauk ja maja pime. mõtlesin et mis krt nüüd lahti ja läksin maja kaitsmeblokki uurima. sealt avastasin et köögi ja ühe toa osa on läbi omadega. läksingi siis kööki põhjust otsima, kuid ei leidnud. tükk aega sai mõistatatud, siis tuli pähe külmkappi kontrollida. kakkusin siis nurgast eemale ja ennäe: väike hiirenärakas oli külmiku taga resti peal toitejuhet närides ära küpsend, endal käpad mõnusalt kramplikult laiali...

            üks teine juhus oli remondi käigus: hakkasime isaga seinale riiulit paigaldama. 2 kruvi oli kinni lastud, 2 veel vaja. ja siis ilmnes probleem: kolmanda kruvi sisselaskmisel lõi äkki kaitsme välja. tuli välja et seinast läks läbi voolujuhe.

            mingi 8 aastasena sain isa käest auto lisa piduritule, mida tal enam vaja ei läind. mõtlesin et panna see ilus punane valgus siis tuppa. aga jah loll ei taipand et tahab saada 12 V. nii siis toppisin otse juhtmed seina. korraks lõi lambi heledaks ja käis kõva pauk. tuba oli kärsakat ja suitsu täis. lambi pirnid olid täiesti puruks.

            Comment


              Vs: Naljakad juhtumised

              Olin umbes kümne aastane, kui koolist koju tulles leidsin tänavalt põneva vasepulga millel kaks peenikest meetrist juhet küljes. Kuna huvitusin juba juhtmetega asjandustest viisin selle koju. Ükskord olin üksi kodus ja mõtlesin, et äkki toimub midagi kui asjanduse patateiga (4,5 V) ühendan. Ja oh imet ,5 s pärast käiski õudne jumakas ,põrandas oli auk, mööbel täkkeid tais, ise jooksin ka natuke verd. Pärast öeldi et miski detonaator, hea veel et juhtmed pikad olid.

              Comment


                Vs: Naljakad juhtumised

                Natuke naljakas aga vahest ka mitte...
                Helistab töökaaslane ühte "O" tähega hakkavasse arvutifirmasse ja küsib SATA kaarti, mis saobiks PCI express siinile. Vastab kohalik mõttetu asjapulk/müügijuht: " pole kuulnud, et kõvakettaid saaks videokaardi külge ühendada" ja paneb toru ää.
                Vot nii!
                - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

                Comment


                  Vs: Naljakad juhtumised

                  naljakas? mnjah. võibolla. rohkem muret tekitav minu meelest. sellised tunduvad olema liigagi paljud kohalikud müügiesindajad. ainuke asi, mida nad teha oskavad on ekseli tabelit lugeda/(koostada), MSN'is chattida, solitari rekordeid teha ja aegajalt ka kusagilt listist ka kaupade hindu vaadata...
                  seda nii "O" poodides kui "K-" poodides.
                  Kahju

                  (PS omalgi sarnaseid kogemusi)

                  Comment


                    Vs: Naljakad juhtumised

                    Ma ei tea, mis juhtus, kuid eile öösel kella poole kahe paiku vaatasin oma tund aega enda tehtud katsearetist, kaks luminofoorlambist faasinurga tekitamise jaoks mõeldud kondensaatorid 3,8uF 400V 50Hz, traattakisti vene roheline 7,5W 51 Ohm aastast 1957G, mingid 1N4007 dioodid säästulambist, kaks punast lehekest 3,3nM ja läbipõlenud luminofoortoru SLZ LEC 20. Käis siis selline asi et toru järsku valju särinaga naatriumlambi karva ja käis no ikka võimas pauk, nagu kahurilaengu lõhang, ja korter pime. Mis siis juhtus: Takisti-dioodid läbi, toru pilbasteks (alles jäid vaid peenike klaasipuru ja soklid), kondekad ainult ohkasid.
                    -Artificial_Intelligent-

                    Comment


                      Vs: Naljakad juhtumised

                      juhtum järgmine:
                      tuleb kodanik kurtma autovõimendi töötab aga kuumeneb liigselt..
                      autos võimendi kus kaheksa 2005 sillas
                      asja uurides selgub et kõik "miinus" väljundid on auto korpusse ühendatud
                      õieti ühendatud võimendi töötas rõõmsalt edasi
                      jääb imestada 2005 sitkust...
                      "Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)

                      Comment


                        Vs: Naljakad juhtumised

                        Just juhtunud 28.02.07 22:38

                        Üritasin käekella patareile jalga külge joota. No, mis siis ikka, natukene kampolit miinuse küljele ning siis tina, aga kuna tina ei tahtnud eriti külge hakkata, mõtlesin, et ehk soojendan natukene. Soojendan, aga ise kujutan ette, kuidas see vedelik seal sees keeb ning mõtlesin, et tegelikult nii ei tohiks ju teha, aga siis oli juba hilja, käis kõva lätakas ja naine hüüdis, kas ma ikka elus olen

                        Comment


                          Vs: Naljakad juhtumised

                          Mäletan sarnast juhtumit. Patareid jootekolviga ei kuumutanud, aga juhtus järgnev. Kolm väheke suuremat sorti 1.5V patareid koos mõningase juhtiva kraamiga olid üheskoos klaverinurgal. Järsku läks kõva plaks ja üks neist lendas lakke ja nurka. Otsisin selle üles, näen, et see on irvakil. Pärast veel mõtlesin, et mis küll juhtus. Kas tõesti sai kogemata lühist? Siiani ei tea. Patareid pärit mingisuguse hiina pliiats/RGB lambi seest. Ülejäänud kaks on siiamaani sealsamas ja midagi pole nendega juhtunud.

                          Teine sarnane kõva plaks käis siis kui ma ehitasin oma mixeri opampi jaoks kahepolaarset toiteplokki. Sinna siis lüüte ka vaja. Jootsin kõik kokku... töötas ilusti. Äkki käis pauk. Tükk aega otsisin, et miks ja kust see tuli, kõik ju töötab edasi. Siis nägin, et üks lüüt läks. Peale seda otsisin veel natuke aega viga, et miks siis nii juhtus. Viga oli nimelt selles, et kui on kahepolaarne toide siis teine lüüt tuleb ühendada teist pidi Mina aga võtsin kaks vana lüüti ja jootsin miinused kokku ja sinna ühe traadi, jne. Ilma plaadita montaaž oli seekord.

                          Comment


                            Vs: Naljakad juhtumised

                            aasta võis olla miski 85 või 86, sõber oli mingi ärika käest ostnud endale vinge väljamaa elektronkäekella. hind oli 50 rubla, võrdluseks, viinapudel maksis 4 rubla 80 kopikat ja keskmine palk suurusjärk 100+ rubla.
                            jama aga selles patarei sai tühjaks ja kusagilt sellist õhukest latakat ka saada pole. eks ta siis "laadis" seda iga ülepäeviti - otsad 12V akulaadija külge ja hoidis kümmekond sekundit kuni kuumaks läks. kestis jälle paar päeva. niimoodi sai piinatud seda õnnetut nööpi vist isegi paar kuud, kuni ühel hetkel katkes temagi kannatus ning (sõbra näppude vahel) laiali ta lendas. tükke igatahes ei õnnestunud üles leida.

                            hiljem olen häda sunnil sellist patarei "laadimist" ka ise korra teinud. auto signapuldil olid juba pikemat aega patareid tühjad, aga ei viitsinud uusi otsima minna. nii ma siis esiklaasi juures puldiga võimlesin iga kord... ühel päeval ei aidanud ka võimlemine. vahemärkusena olgu öeldud, et lukusüdamikud olid ammu pättide poolt ära rikutud ja võtmega ust lahti ei saanud.
                            mõte hakkas liikuma nagu macgyveril - mobla (eeric 688) tagant aku maha, puldilt patareid välja, võtmete abil sai patareid (3V) kümnekonnaks sekundiks ühendatud akuga (4.8V?), patakad pulti tagasi ja voilaa - piiks-piiks uksed lahti. esimene sõit läks kohe kellassepa juurde uusi patareisi otsima.
                            GSM: 5039624

                            Comment


                              Vs: Naljakad juhtumised

                              ahjaa, ärge mitte kunagi üritage ülalkirjeldatud katset korrata lion akuga. tulemust võite vaadata siit:
                              PC Matic intentionally created conditions in which the Li Ion battery pack would explode inside a generic portable laptop. The results are dramatic! There ar...
                              GSM: 5039624

                              Comment


                                Vs: Naljakad juhtumised

                                Suvel tööjuures lammutasid ehitajad ühes töökoja ruumis vaheseinu ja seal jooksis ka 3faasi kaabel. Mina tegelesin parajasti teises ruumis treipingi kaablite ühendamisega ja tuli siis mingi vanem, omastarust elektrik lõiketange laenama, et vaja kaabel läbi lõigata(jääb ehitajatele ette). Mul polnud aega uurida, et mis ja kuidas ja andsin talle tangid(ülemus oli nad mulle samal hommikul toonud ). tangid sain tagasi, siis olid need nagu kotka nokad, suur auk keskele põlenud (ta pidi need kinni maksma), elektrikuonul suured silmad peas, et mis nüüd juhtunud oli, faasimääraja midagi ei näita, kuid ikka oli kaablis pinge.

                                Hiljem siis uurisin mis juhtus: ta oli loomulikult pinge all kaabile kallale läinud ja tema faasimääraja oli rikkis.
                                Ja see kaabel tuli otse peakilbist, kus polnud mingeid kaitsmeid isegi vahel.
                                Pakun et seal liikus ca üle 500A voolu Hea vähemalt, et asi lõppes ainult tangide jaoks halvasti.

                                Comment

                                Working...
                                X