Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Originally posted by KEM@Nov 23 2004, 18:27 Kas seda editori saab siis kasutada, kui win töötab?
Ma usun, et mul ei ole sellest abi, kuna mul ainult ms-dos 7.1
muidugi saab, kes keelab??
winis on seepärast kergem kasutada seda kuna siis saad kasutada ka hiirt, aga dosis ilma hiiredraiverita loomulikult hiire kasutamine iseenesestm6istetavalt puudub. DOS-is juhid asja klahvidega
kui õieti mäletan, siis samuses kaustas ka mouse.com elukas olemas. Lased mõlemad tööle(rott ennem) ja voila...hiir ka olemas. Soovitan ka kasutada näiteks Volkov Commanderit. Väike hea...nagu Noton Commander...Olen ise ka kunagi flopide pealt möllanud. 5 1/2 oli süsteemi ketas(command.com, mouse.com, edit.com, config.sys jne--ramdiski jullad kah. ) ja siis 3 tollise peal oli muu kraam. Muide see edit oli ka Win95'l ka...98-l alles DOS6.2.
Tõmbasin edit.exe! Töötab ilusti. Muutsin ini failis mõned väärtused ära ja sain LCD tööle!
Oskab keegi anda väärtusi sellekohta mida kuvatakse
Algselt on sedasi:
LCD_items =1,1,LINESCROLL,P_ARTIST," - ",P_TITLE," (",P_TIMEPOS,"/",P_SONGTIME,") " ;
LCD_items =2,1,LINESCROLL,"From the '",P_ALBUM,"' album in the year ",P_YEAR," [",P_GENRE,"] " ;
LCD_items1=1,1,LINESCROLL,EDITORHLINE," ";
LCD_items1=2,1,LINESCROLL,EDITORHLINEP1," ";
LCD_items2=1,1,volmeter ;
:unsure: Kuidas anda väärtused, et kuvatakse:
1: artist
2: title
3: timepos/songtime
Sain korda, igal real on see, mis mina tahtsin!
Aga on üks probleem:
kui panna laulud scrollima, siis ei ole tekst eriti hästi arusaadav, tunduks nagu oleks mingi refreshrate vale, et ta ei suuda end piisavalt kiiresti uuendada. Aga kui vaadata samade settingutega LCD-d teatud nurga all, on tekst väga ilus ja liigub sujuvalt.
Milles võib asi olla? :unsure:
Jah, asi oleks nagu kontrastis.
Kui LCD-l ei oleks taga näha neid "musti ruudukesi", oleks tekst korralik.
Ma ei usu, et asi proges on. Ma olen windowsis proovinud ka teisi LCD-e progesid, aga ikka sama jama.
Comment