Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

DOS

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tglt mul vaja ikkagi mpxplay tööle saada, kuna sellele saab ühendada LCD ja IR vastuvõtja!

Nii, proovisin uut DOS4GW installida, aga andis järgmise teate

A:\>DOS4GW.EXE
    DOS4GW fatal ERROR (1004): syntax is DOS4GW <executable.xxx>

Comment

Midagi pole vaja installida, pane samasse kausta, kus sul see "mpxplay" ja pane mpxplay käima
      Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

Comment

minu jaoks on k6ige parem see et lähtekad isegi vabalt saada ise t6mbasin ka praegu selle ja üritan mängima panna, annan tulemustest teada

Comment

Originally posted by Elektrik@Nov 22 2004, 21:50
          minu jaoks on k6ige parem see et lähtekad isegi vabalt saada ise t6mbasin ka praegu selle ja üritan mängima panna, annan tulemustest teada
          Oleks hea küll, kui teada annad&#33;
          Mis proge tõmbasid?

Comment

t6mbasin MPX150W aga jama selles et kui panen loo m2ngima isegi kui CD ROM tracki, jookseb proge kokku :angry:
            ma ei tea miks, hea on see et see asi töötab aknas, et kogu win kokku ei jooxe
            vbolla peax dos reziimis tööle panema, stardin otse dos-i

EDIT: nyyd on kodukal ylekoormus :angry:
            olex teisi proovinud

Comment

Kuidas viidata DOS-s?
              C kettal on kaust, mille nimi on mxplay ja seal on mxplay.exe
              C:&#092;>mpxplay&#092;mpxplay.exe või kuidagi teisiti?

Comment

Originally posted by KEM@Nov 22 2004, 22:00
                Kuidas viidata DOS-s?
                C kettal on kaust, mille nimi on mxplay ja seal on mxplay.exe
                C:&#092;>mpxplay&#092;mpxplay.exe või kuidagi teisiti?
                C:&#092;CD C:&#092;mpxplay&#092;
                ja siis paned proge tööle käsuga: mpxplay

EDIT [tulemused]: l2xin siis DOS-i, command line only, sain proge ilusti t88le jne, kokku ei jooxnud, helikaardi draiver kenasti m2llu laetud, käivitades asi natuke ootas siis l6i kirja ette et: "k2ivita proge koos k2suga -t , kui midagi näha tahad" just selline kiri oligi, k2ivitasin siis koos -t-ga aga k6llidest ei tulnud ikkagi mitte ainsatki piixu

Comment

Isegi mina sain proge tööle&#33;
                  Nüüd tuleks vaadata, kas mp3 mängib&#33;
                  Kuhu kausta ma need mp3-d võin panna ja kuidas neid avada?

Comment

:P läxid ka otse DOS-i we, ilma win-ita?mina panin mpxplay, dos4qw, ja mp3 loo otse c kettale ja kõik, siis dosi ja mpxplay
                    arvest sellega et DOS-is hiirt ple ilma driverita, nooleklahvidega paned kollase "triibu" loo peale ja siis tao Enterit 1 kord

Comment

Etapid:
                      panin tavalise ms-dos 7.1 kõvakettale (ilma windowsita)
                      panin kõvakettale kausta mpxplay DOS4GW.EXE ja MPXPLAY.EXE
                      siis kirjutasin käsureale C:&#092;>CD C:&#092;mpxplay&#092; ja siis mpxplay.exe

Algul oli Sound Blaster helikaart, siis ütles, et ei leidnud drivereid. Panin mingi x-firma helikaardi ning sellega hakkas tööle.
                      Aga nüüd tuleks kuidagi teada saada, kas mängib ka mp3&#33;

Comment

proovi j2rgi, muide kui panidn suvalised driverid, kuda Sa siis heli loodad sealt välja pigistada ??

Comment

Kas sellist võimalust ei ole, et ta ise need installis?

Comment

kahjuks ple ise puhtas DOS helika driverid installinud, aga eks ta copy käskudega peab paika saama õigesse kausta ja siis ka käivitama (mällu laadima).
                            mul vanas romus on ntx ESSOLO helikas, DOS piisab selle nime mainimisest ja ongi driver mälus ning kasuta, aga siiski ei taha praegu heli tulla asjandusest, peax lähtekaid uurima, vbolla on valed IO portide adred, DMA ja IRQ valed, kui ta neid muidugi ise ei otsi automaatselt.

ise said siis t88le? heli??

Comment

Programm töötab ilusti, näitab, et mängib, aga heli ei tule&#33;

Comment

Elektrik> sul tuleb heli?

Comment

Working...
                                X