Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
http://www.elfafoorum.eu/faq.php
See more
See less

Windows 7-lt üleminek Windows 11-le, mis muudatused ees ootavad?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #31
    Firefoxiga ID toimib hästi, Ubuntus. Seal võib takistuseks olla, ja mitmel puhul ongi, et brauser tahab vaikimisi kasutada vanemat kaardi pluginat.
    See tuleb ära keelata ja lubada uuem, esteid nimeline, vajadusel tuleb see eraldi installida.
    Samuti ei sobi "Snap"i versioon firefoxist. A see kõik on kirjas siin:
    https://www.id.ee/artikkel/ubuntu-id...a-eemaldamine/

    Comment


      #32
      Esmalt postitatud Matis poolt Vaata postitust
      pulgalt käima lastud ja ülekanded niimoodi ära tehtud
      Mul ei ole mingeid ülekandeid (muidugi kui ise just ei telli midagi) vaja teha, kõik arved lähevad pangakontolt püsikorraldusega maha. Ühtegi arvet ei saabu meilile, paberarvetest rääkimata juba aastaid.

      Comment


        #33
        Esmalt postitatud vanemleitnant poolt Vaata postitust
        Mul on ka sama küsimus, milleks on vaja neid lisaprogramme ja kurja vaeva näha selle asemel, et minna kaasa uuemate opsüsteemidega? Kas te telefonis hoiate ka vägisi vanu süsteeme ja ei paigalda uuendusi?
        Jap.., sa oled õigel teel.
        Need arvutid, millel on näit "Pro" süsteem ja millelt on välja juuritud igasugune uuendamine, töötavad nagu ludiseb ; ja need mis "uuendavad", töötavad nagu juhtub, nagu parasjagu "inn" on.
        Ja telefonid samuti. Need millel on täispakett "kõik peal ja tasuta" ei uuenda ennast ja.. gugla "vanemlik nuhk-järelvalve" on võimalikult kinni, töötavad nagu ludiseb, reeglina laed akut kord nädalas, kui väga ei piina; vastasel korral/ vaikimisi maksad kõige ilusa eest ja aku kestab paar-kolm päeva ; nii lihtsalt on.

        Väga paljudel on kasutuses tarkvara, mis töötab ainult/kuni XP, kuni W7, kuni W10 ja asi on tasuline (tasulised tarkvaravõtmed), mille masumus on k€-des, siis.. niisama/ lampi/ muuseas seda ei uuentata.
        Väga paljud (mina kaasa arvatult) on seoses "hädavajalike kriitiliselt tähtsate ülioluliste" uuenduste kaasabil oma tarkvaravõtmetest ilma jäänud ; korra jääd ja siis tagad et see oli viimane kord selle pullitegemisega kaasa minna.
        Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

        Comment

        Working...
        X