Teade

Collapse
No announcement yet.

Videokassetid võivad varsti hinda minna

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #31
    Vs: Videokassetid võivad varsti hinda minna

    Sel kuul valmistatakse ajaloo viimane videomakk (Funai).

    Funai Electric, viimane videomakke valmistav ettevõte maailmas, teatas, et lõpetab nende seadmete tootmise, vahendab Wired.


    Funai Electric, viimane videomakke valmistav ettevõte maailmas, teatas, et lõpetab nende seadmete tootmise, vahendab Wired.Mõistagi oli otsuse põhjuseks nõudluse kadu. Kui kõrgajal müüs Funai Electric 15 miljonit videomakki aastas, siis mullu oli maht kõigest 750 000. Peamiselt müüdi Hiinasse ja Kaug-Idasse.
    Eelmisel aastal lõpetati VHS-kasseti kauaaegse konkurendi, Sony loodud Betamaxi kassetide levitamine, kuid vastavate makkide tootmine lõpetati juba rohkem kui 10 aastat tagasi.

    Tõenäoliselt oli videokassettide ja videomakkide pikaealisuse saladuseks selle tehnoloogia ikoonilisus ning kasutajate nostalgia tuttava (kuid vaieldamatult kehva) pildikvaliteedi ja tüütu kerimissüsteemi vastu
    .
    73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
    ATiP1pN4XeM

    Comment


      #32
      Vs: Videokassetid võivad varsti hinda minna

      ehh, hinda lähevad tühjad kasseitd ja vaid korralikud stuudiokvaliteedis pildi ja stereoheliga salvestada suutvad makid.

      sama nagu lintmakidega. saate ju võrrelda, mis maksab vene päritolu NOTA ja mis maksavad Revox'id, Otarid, Studerid.

      Comment


        #33
        Vs: Videokassetid võivad varsti hinda minna

        VHS ja vinüüli võrdlemine on vääääga vägivaldne. Isegi kompaktkassett on elujõulisem kui VHS ja seda väga lihtsal põhjusel - need on jätkuvalt kuulatava kvaliteediga. Lisaks kassett VS plaat käsitlevatavuse tohutu vahe. VHS pildikvaliteedist midagi viletsamat annab välja mõelda. Küll on ilmselt jätkuvalt hinnas kollektsioneerimisväärtusega originaalkassetid ja miks ka mitte tühjad kiles kassetid.

        Mis ei tähenda, et korralikku makki ja originaalkassette pole mõtet alles hoida, omalgi on väike varu olemas. Aga jutud vinüülilaadsest tagasitulekust on pehmelt öeldes liialdatud.

        Comment

        Working...
        X