Teade

Collapse
No announcement yet.

Kas kiidad Audes 064-ja?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #31
    Originally posted by eix666@Mar 6 2006, 23:53
    ... ja kui nüüd neid audeseid S90'ga võrrelda....siis võib tuua umbes analoogia, et S90 on Moskvitsh 412 (st leidus ka vene ajal paremaid, aga maale vanaema maasikapõldu rohima minekuks kõlbas küll)...need odavamad audesed aga juba pigem Opel vectra moodi, et kuigi kõige uuem ja parem ei ole, siis talvel ehk enam tee kõrvale ei jäta, mugavust ka juba natuke ja raadio võtab lausa FM'i... :P
    hea näide:P

    mis muidu s 400-d oleks?
    Great success!!!one11 \o/

    Comment


      #32
      GAZ-24 "Volga" - jube suur ja uhke aga juhitavus hullem kui traktoril.

      Comment


        #33
        Vs: Kas kiidad Audes 064-ja?

        Esmalt postitatud demo poolt
        kui hea kõlar on Audes 064, mõtlen just helikvaliteeti? Kuna mul on aint s-90 kuulamise kogemus siis kuidas need kõlarid võrrelda kannatavad?
        Tänan!
        ainult kiidusõnad,ilma ekvalaiserita tegid kõrged sagedused kerget persevahe häält aga nüüd asi paigas,minu kõrvade jaoks ple paremaid olemas...

        Comment


          #34
          Vs: Kas kiidad Audes 064-ja?

          Mul audes kesk ja kõrge teevad suht kilukarbi häält, varsti vahetan välja.

          Comment


            #35
            Vs: Kas kiidad Audes 064-ja?

            Ainus mis audesel endal on on bassikad... needki mitte kõige helgemaid suundasid esindamas. Kõrg ja kesksagedus ei kannata kriitikat, täielikult määrdnud ja viisakalt öeldes "soki sees sound". Sellise raha eest saab ikka oluliselt paremaid asju, mis pole ka audese hindade tõusuga seoses üldse imeks pandav, näiteks bluesid 16k-> tehasest 19.2k EEK-i. Bassikate nõrk külg on kindlasti vuntsid , nagu seda mainis juba eelnevalt dixo.
            Samas ka see fakt, et elemendid mida eraldi müüakse ja need mis on juba valmis audese kastides erinevad ikka teineteisest oluliselt. Nii soundi kui ka kavliteedi poolest. Nagu kaunis RRR -gi, liinilt mõned elemendid kontrolli, need mis olid standartitega võimalikult suures vastavuses pandi kasti ja saadeti soome, lihtsalt teenitud hea raha.
            S A C
            Siberian Audio Concept

            Comment

            Working...
            X