Teade

Collapse

Ärifoorumite reeglid.

Ärifoorumid on nähtavad ainult registreeritud ja sisselogitud kasutajatele. Ärifoorumi osades kehtivad täiendavad reeglid.

Elfafoorumis võivad kaupu müüa vaid eraisikud. Juriidilistele isikutele (kauplused; firmad; e-poed; müügi- ja oksjonikeskkonnad jms.) on oma kaupade müük ning reklaam keelatud.
Teise foorumikasutaja poolt algatatud äriteemasse on keelatud konkureerivate pakkumiste tegemine. Nende edastamiseks tuleb teha oma teema.
Uue teema loomisel pane olenevalt sisust teema pealkirja esimeseks täheks üks variant kolmest: O: - ostusoov, M: - müügisoov, V: - vahetussoov, millele järgneb kauba nimetus.
Ärifoorumi müügikuulutustes ei ole lubatud viited ja lingid muudesse müügikanalitesse: oksjoniportaalid, kuulutustelehed j.n.e. Lubatud on lingid kauba tootja info lehtedele.
Kuulutuses peab olema kauba või kaupleja asukoha info.
Kui sul on rohkem kaupa müüa siis tee seda ühes teemas.
Kui äritehing on on edukalt lõpule viidud, sulge teema.
Küsimuste või probleemide korral võta ühendust foorumi moderaatoritega.
See more
See less

Hobielektrooniku tööriistakohver

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Kikudega on kirurgilised pintsetid, anatoomilised pintsetid peaksid olema rihveldusega ja elektrooniku pintsetid siledad, mistahes materjalist otstega sh antistaatilistega. Meditsiinilised ikka kroomitud roostevabast. Nõudmised pintsettidele sõltuvad ikka kasutusotstarbest. Nt 0805 SMD komponentidele on meditsiinilised liialt suured. Igaüks valib oma kasutusotstarbe järgi.
    viimati muutis kasutaja bnman; 17 01 2023, 21:50.

    Comment


      #17
      meditsiinilised on suured? neid on kõik võimaliku kuju ja mõõduga: https://www.aliexpress.com/item/1005004646322162.html

      Comment


        #18
        Tegelikult enne eesmärke seadmata on võimatu koostada sellist universaalset tööriista komplekti. Tuleks vajadused ja eesmärgid enne kindlaks tea. Mõnikord 20-30 eurine filterkohvimasin vajab ka auguga Y tüüpi kruvikeerajat. Tavapoest seda ei leia. Remontida polegi midagi keerulist kui vaid õige kruvikeeraja oleks Kellel kruvikeerajat pole, paneb puuri käiku. Kaotada pole ju midagi, aga see pole muidugi õige lähenemisviis.

        Comment


          #19
          olavsu1, neid alis pakutavaid ei julge osta enam...pildipeal igast vinged paistavad olema aga kui kätte saad siis on sellised sitanikerdised et pole nendega muffigi teha tööks nad ei kõlba...

          Comment


            #20
            Mingid baasasjad on, mida siin juba kirjeldatud. Kuid lõpuks kogunevad kohvrisse sellised asjad, mida just konkreetsel inimesel vaja läheb. Teise elektrooniku kohvri sisust võib see erineda nagu öö ja päev.
            73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
            ATiP1pN4XeM

            Comment


              #21
              Üks asi on tõesti, tööriistad, mis seal kohvris on.
              Teine murekoht: kuidas seda sisu niimoodi hoida, et kõik oleks organiseeritud.

              Mitte ühes hunnikus ja siis lappa kõike läbi, kui mingit asja vaja.
              Mul tööl on konkreetne kohver, servades sahtlikesed.
              Aga keskel on suuremad asjad ja need ikka segamini.

              Äkki tuleks alustada korralikust kohvrist.
              Või võtta mingi minimaalne hea kohver ja sinna ise aretada iga oma tööriista jaoks nahast või muust materjalist hoidjad.

              Comment

              Working...
              X