Kellelgi vedeleb sahtlis selliseid kasutamata kiipe nagu КР556РТ4А ? Vaja oleks neid seitse.

Kr556rt4a

Collapse

X
- 

- 

Väike netiotsing avastas sellise koha. Pole neist ise varem kuulnud. Aga küsida ju võid.
 Comment
- 

need paistavad olema suht ürgaegsed püsimälud, kahjuks ühekordse kasutuse/programmeerimise võimalusega, kus vastavad 0 või 1 bittide asukohad mikroskeemi sees "kõrvetatakse" läbi.
 seega ilma nende õige programmi sisuta, nendega uuest peast ei ole midagi teha ja peaksid sinna ise õiged binaryd sisse laskma.
 ja seega on oht, et järelturul need müügisolevad on juba eelnevalt progemise/kõrvetamise läbi teinud ja kasutud.

kui aga üldse tupikusse jääda, siis peaks olema võimalik sinna adapter plaat vahele teha ja sedasi asemele sobitada korduvprogetavad K572RF seeria isendid või nende 27xx lääne analoogid ..
 aadressid õigete pinnide peale ja väljundid vajadusel muxida ja väljundisse transid või dioodid lahtise kollektori saavutamiseks ...Comment
- 

Seepärast mul ongi neid "uuest peast" vaja, et programmi nendele kärsatan ise Kõik on juba valmis, plaadid ja skeemid, seega modima ei ole mõtet hakata. Lihtsalt plaate on 10 aga endal kiipe 3tk. Asi ise peabki olema ürgaegne, kuna on arvutile "Juku" 8-bit helikaardile Kõik on juba valmis, plaadid ja skeemid, seega modima ei ole mõtet hakata. Lihtsalt plaate on 10 aga endal kiipe 3tk. Asi ise peabki olema ürgaegne, kuna on arvutile "Juku" 8-bit helikaardile Loll olin veidi, oleks saanud kohe asendada selle RT4 PROMi tavalise loogikaga skeemis, nüüd veidi hilja, asi toimib kenasti iseenesest. Loll olin veidi, oleks saanud kohe asendada selle RT4 PROMi tavalise loogikaga skeemis, nüüd veidi hilja, asi toimib kenasti iseenesest.Comment
- 

Comment