Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
http://www.elfafoorum.eu/faq.php
See more
See less

1kV elektrikarjus ujumiskohta??

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: 1kV elektrikarjus ujumiskohta??

    Kindlasti annab, olen isegi mõelnud sellele kuid see pole korrektne käitumine, lisaks olen loodusvahiga arutlenud karjuse suhtes ilma edasiviiva efektita. Leides lühistraadi teab ta kohe kellel näpuga näidata .
    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
    Konfutsius

    Comment


      #17
      Vs: 1kV elektrikarjus ujumiskohta??

      anyway kui see surma juhus tõsi siis oli vale seade vales kohas, 10-20 km-ile mõeldud seade pistetud 100m järgi ja kruvitud põhja max sageduse peale(mõnel annab 3-4Hz kätte saada). Aga surma juhustest meenub kuidas siin lähedalgi üks tegelane oma talu juures 220 postiotsast sisse tõmbas. Miski joodik siis oli ka sinna jäänud. Seega arvan et oma uskumuses teed praegu sääsest elevandi. Ma parandsin ka omal ajal neid nii patareide kui võrgust käivaid ümmargusi tünne. Seal ei saa 220 kuidagi traati sattuda, võimsusest pole seal haisugi, patarei toitel teeb MP41 generaator 6V-st 300V püsiva vooluga. Sellega laetakse 1uF 1000V konde. umbes 200V juures türistor lülitab. Mats läheb realaotus traffose(sama mis vene telekates aga primaar umbes 15 keerdu) ja asi hakkab otsast peale. Kondet laeti mu mäletamist mööda läbi 0,5W takki 220 peal olles, selle 1uFlaadimine võttis umbes 1s. takk oli vist miski 100-200k. Pista nyyd see 200k oma telkule vahele ja vaata kas reatraffost tulev mats on srumav, ma võin 200k üht otsa pidi võrku pista hoides teisest otsast. 500k enam ei tunnegi. 1M on inntikaator kruvikeerajates. Selline energia vaevalt põletab. Hoiatus sildid peavad olema see on ka seadme juhendis kirjas ja okastraat pole karjusetraat ja sinna ei tohi sa miskit särakat lasta.
      Uuem on lai valge lint kergesti märgatav, suurt kordus sagedust on vaja hoida kevadeti kui loomad pole harjunud. Kui nad paar nätakat saanud siis piisab pallinöörist ka, mis sest et elektrit ei juhti aga nad kardavad seda.
      viimati muutis kasutaja murphy; 08 08 2009, 15:03.
      Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
      1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
      2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

      Comment


        #18
        Vs: 1kV elektrikarjus ujumiskohta??

        rannariba ei tohi keegi kinni panna, olgu selleks siis okastraat karjus vms. kui pole just mingi konkreetse suletud mereärse rajatisega, millel peab kavastav luba olema. ei ole saand meie riigis ka miljonärid eriti pikalt seda ranna sulgemise luksust nautida, mis siis veel mingi luksepp kargleb. juhi selli tähelepanu sellisele seaduse punktile ja maini võimalust sinises mundris mehe juuresolekul asja arutada, kui muidu inimesed asjast aru ei saa. lisaks kõigele ei ole vist minu teada kariloomadel lubatud vabalt veekokku ligipääs.
        Phobost olen ka ise näppinud, mis seal salata võimas isend lühikese liini otsas annab ikka päris kena litri, aga tootja on ka vastavale asjaolule tähelepanu juhtinud, at liin ja seade peavad kooskõlas olema
        Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

        Comment

        Working...
        X