Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Avatari päritolu

ise siin ikka oma pärisnimega ,sain oma nime siin esimeste seas ära regatud, kõigepealt tekkis mirc-us kanal #tevalo ,ja antud kohakese modeks oli vist kui mälu ei peta kasutaja pic (sai vist õieti), ja kui ei eksi siis tema idee oli ka antud foorumi loomine...müts maha...transistor oli kahh vist selle loomise juures....see oli ammu ja mälu võib veica petta...süüdi muidugist väike pühade-eelne viski ...ja Elfa (Tevalo) klient olen juba nende algus aegadest, sellest ajast kui nad asusid endla 6 keldrikorrusel...ohh aegu ammuseid
    viimati muutis kasutaja Kaits; 20 March 2008, 17:23.

Comment

Regasin oma kasutaja raamatukogus aastal 2003, kui seal netis käisin.
      Nimi tuli lihtsalt lambist pähe ja selle valisingi. Nii imelik kui see ka pole, sain endale aastal 2004 elektriku ameti Pärnu uue haigla peale.
      Tundub, nagu oleksin endale nimega omale tulevase ameti valinud, aga enam ei pea seda ametit. Avataril on mu esimene auto siis, BMW 316i 75kW, mida kahjuks enam pole. Tema saatust saab näha SIIT
      viimati muutis kasutaja Elektrik; 20 March 2008, 19:43.

Comment

[OT]
        Esmalt postitatud Kaits poolt
        ise siin ikka oma pärisnimega ,sain oma nime siin esimeste seas ära regatud, kõigepealt tekkis mirc-us kanal #tevalo ,ja antud kohakese modeks oli vist kui mälu ei peta kasutaja pic (sai vist õieti), ja kui ei eksi siis tema idee oli ka antud foorumi loomine...müts maha...transistor oli kahh vist selle loomise juures....see oli ammu ja mälu võib veica petta...süüdi muidugist väike pühade-eelne viski ...ja Elfa (Tevalo) klient olen juba nende algus aegadest, sellest ajast kui nad asusid endla 6 keldrikorrusel...ohh aegu ammuseid
        Esmalt eksisteeris ikka see foorum siin. Tõsi küll mitte samal kujul. Tooaeg oli foorumi softiks veel YaBB. Siinsamas pakkuski kasutaja jass välja idee, et võiks miski "talkeri" teha. Jututoa asutas(registreeris) algselt Tafka(siin Taff). Pic tegi ka mingi algse veebivariandi sellest jutukast. Hiljem käkerdasin ma mingi veebilehe sinna juurde. Mingi aeg andis Tafka mulle kanali omaniku õigused üle. Ühe foorumiga me siiski maha saime, mis oli jututoa foorum jututoa probleemide jaoks, aga enne, kui sellest mingit olulist tolku oli, kuivas tuba kokku. Tõsi küll, kui ma ei eksi, siis seal jututoa foorumis käis Inspire välja idee teha jootmise võistlus, seda ideed sai vtl-ga edasi arendatud ja sellest sai vtl eestvedamisel elektroonikahuviliste kokkutulek.
        Kanal eksisteerib ka praegu ja imekombel on seal ka rahvast, kuid teema on väga pidev ja ühesugune: vaikus.

Voh, sihuke väike ajalootund. Loodan, et nüüd väga millegiga puusse ei pannud.
        [/OT]
        transistor[ätt]starline[punkt]ee

Comment

Jätkaks natukene Transistori OT-d:
          Et jah alguses oli foorumis suhteliselt suur huvi jutuka vastu. Keegi eriti muidugi vedu ei võtnud selle valmis nikerdamisega. Mälu on kehv aga vist siis saigi IRC-s kanal ära regatud ja alguses niisama reklaamitud,et irc olemas selline kanal. Hiljem pic-iga vist sai tehtud ka veebipõhine. Esimesed paar kuud oli isegi juttu kanalis aga siis vajus ära. Ja enne sõjaväkke minekut või isegi tsipa ennem sai kanal Transistorile üle antud. Täna käisin korra jutukast läbi ja nagu tavaliselt....vaikus. Aga vähemalt läbi aastate on seal püsima jäänud paar nime kes kohe ka meelde tulid
          Ega siin foorumiski pole ammu käinud....elektroonika taustale jäänud.
          Aga edu ja võtke ikka jutukas uuesti üles. Vahest tuli sealt häid ideid....eriti reede õhtuti
          Sõida,mees,aga ära mölise!

Comment

Ja aplausi saatel siis peaks oma nime lahti kodeerima: lihtsalt oli kunagi üks tore onu(laiemale ringkonnale tuntud kui Cheops e. Khufu), kellele laoti uhke maja keset kõrbe hauataguse elu nautimiseks.Ühesõnaga laon juba endale ka samasugust onni.Teistes foorumites olen samuti sama nime taga(diyaudios ühe "p" tähega).Ei viitsi hakata iga kord mõtlema, mis mu kasutajanimi siin foorumis oligi!?
            Pilt oli eelmises foorumi formeeringus Einstein kuid see kadus miskipärast ära.Nüüd siis jäi lihtsalt ette netist selline shimpansi morda.Ma olen sellist nägu ise ka teinud kui kerest mõnisada volti läbi käibVõite peegli ees harjutada
            The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
            Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
            Projektide pildid
            Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
            http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Working...
            X