Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Avatari päritolu

nimi tuli omal ajal esimeste isetinutatud seadmete läbi kuulatud lemmikust,
    nagunii ajan selles mõnusas foorumis muusika kuulamiseks mõeldud asjadest
    juttu. vahel ka ebasobilikult vihaselt ja lahmides, aga proovin nimevalikut
    rohkem õigustada edaspidi (-;

Comment

Kasutajanimi pärineb aastast 1996 , kui ma tippi tulin ja see mulle toonase arvutiklassi (unix) kasutajaks pandi. Ja sellest see ka jäi..
      Olen seda igalepoole toppinud ja üldjuhul peaks selle taga mina olema . NB! mitte hinnavaatluses !!!!
      Aga avatar....kunagi tekkist selline makipedede teema "makkide kasutamine" ja kuna enne seda keegi tahtis teada, milline näeb kometa 212 välja,siis pildistasin seda.
      Hiljem vaatasin, et kuna lambivennad eksponeerisid mõne oma vidina taustal, siis miks mitte ka minu avatar teemakohane panna.

Martin
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Endal "K" täht on peregonna nimi. Aga kust tulevad need allkirjad? Seda on kohe huvitav lugeda. Avatari pole kuna ise ei oska kuidagi panna, foorumi umad on kuidagi jamad.
        Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Minu kasutajanimi "Transistor" tuli sellest, et kunagi ammu, kui tekkis võimalus internetti kasutada, tekkis ka vajadus Tevalo foorumisse registreeruda. Kõige raskem osa oli kasutajanime valimine. Abiks oli esimene laual vedelev elektroonikakomponent... no tegelikult teine... esimene oleks olnud takisti, kuid see oleks ehk liiga igav olnud. Kaalusin ka konkreetse transistori margi kasutajanimeks võtmist, kuid see sisaldas numbreid ning kummalisel kombel numbrid mulle meelde ei jää.
          Sedasi ongi igal pool mul püsivalt just see kasutajanimi.
          Avatariks olev pilt on seoses juba valitud kasutajanimega ise hiljem juurde joonistatud. Sellele eelnes lihtsam TO-92 korpuses transi pilt. Samuti ise joonistatud. Mingi aeg läheb praegune pilt ilmselt vahetusse loodetavasti välimuselt peaaegu sama, aga veidi parema pildi vastu, mis oleks vektoris joonistatud.
          transistor[ätt]starline[punkt]ee

Comment

Esmalt postitatud transistor poolt
            Abiks oli esimene laual vedelev elektroonikakomponent... no tegelikult teine... esimene oleks olnud takisti, kuid see oleks ehk liiga igav olnud.
            Igav? Praegust seisu arvestades, vaevalt. Mode, kelle kasutajanimi on: "TAKISTI".... Minu arust paljuütlev!

No kuna siia teemasse juba postitus sai tehtud, siis: kasutajanime esimene pool seondub tootega, millega päevast-päeva tegelen, teine pool on siis "men".

Comment

Minu kasutajanimi sai kaa alguse esimese e-maili konto loomisest ja kuna ints oli võetud siis sai 0000 juurde lisatud. ja kasutan seda igal pool, kus ma kasutaja olen.(google otsingu alusel sama kasutajanime taga hetkel veel kedagi teist ei leidnud )
              Avatar siis pilt minu pitbike-st.

Comment

minu aliase nimeline inimenegi/inimesed on olemas Reuter Hans. õnneks vist nimi ainult Saksamaal rohkem levinud, sest siiani olen ainult korra olnud juhus, kus minu nimi oleks juba enne kasutuses
                Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Kasutajanimi pärineb aegadest, mil olin süstaspordist suures vaimustuses ja käisin agaralt sõudebaasis trennis. Ka on see, kui õieti mäletan, esimene alias, mille netis laiemalt kasutusse võtsin. Praegune avatar - noh, kusagilt netist leitud pilt, tegu on ühe Tartu linna uhkuse ehk tiiburlaev Polarisega

Comment

Minu kasutajanimi pärineb ühest iidsest väga sõltuvust tekitavast tekstipõhisest online mängust, mida kutsutakse rahvasuus muda-ks (MUD: Multi User Dungeon). Mõne mehe võtab Ase, Stonia või Mume mainimine kohe tükiks ajaks oma "noorepõlve" vägitegudest heietama . Enamikus nendes mängudes tuli suurelt ekraanile kiri, kui sa surma said you are dead R.I.P, hea lihtne nimi, jäi meelde kui vaja (Ps. Stoniat ma selle nime all ei mänginud.) Avataril on Badblocki koomiksitest tuntud tegelane Nastix, kes tundus kuidagi südamelähedane tegelane.

Comment

Ammu-ammu aega tagasi oli vaja siia samasse foorumisse regada. Mitte ühtegi head mõttet ei tulnud pähe, mida kasutajanimeks panna. Aga parasjagu vedeles laual kitarrikeelte pakk. Nii see juhtuski. Peale seda olen sama aliast kasutanud ka mujal.
                      Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
                      Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

Comment

Minu kasutajanimi on seotud kooliaegse hüüdnimega. Kuna mu eesnimi on taani variant nimest Mihkel, oskasid klassikaaslased selles paari tähte muutes teha sellise sõnamoodustise, mis on kõlalt sarnane teatud liiki kaherattalise sõiduki üldnimetusele. Muidugi ma ei sallinud seda. Aeg oli siis selline, kui Eestisse hakati tooma välismaa jalgrattaid. Tore, et esimene kaubamärk oli Scott, mis on ka inimese nimi , ja mu vana hüüdnimi asendus tasapisi selle firmanimega. Sealt see vaikselt külge jäigi.

Mailikontot tehes oli see nimi loomulikult juba ära võetud, ka hot.ee-s, kuid siin, digi-tv ja ühes Soome satifoorumis olen mina selle kasutajanime taga.

Avatar oli mul vana kujundusega Tevalo foorumis selle pärast, et oma postitusi kiiremini üles leida. Praegu pole sobivat pilti leidnud ja vana pole puhtast laiskusest viitsinud väiksemaks muuta, kuna uues kujunduses jääb see liiga suureks.
                        73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
                        ATiP1pN4XeM

Comment

Mu Corrado on siis sellest tulnud et kunagi sai NFS Most Wantedit mängima hakatud ja sinna oli konto nime vaja, endal head ideed ei tulnud siis küsisin ema käest, ta pakkus corrado ja mulle meeldis,mingi paar aastat hiljem alles sain teada et ka selle nimeline vw on olemas
                          Avataril tavaliselt mu masin mingisugune

Comment

Esmalt postitatud resr poolt
                            ... Päris hästi pidas vastu, 25 vatine pirn ikka. ...
                            Kas see oli see, millel oli hõõgniit hästi pikaks venitatud ja korralikult toestatud? See hiilgas tõesti oma vastupidavusega.

Esmalt postitatud tcumen poolt
                            ... Mode, kelle kasutajanimi on: "TAKISTI".... Minu arust paljuütlev! ...
                            Hmm... Takisti. Voolupidur

Aga minu nimi... No mul oli üks 1.2G ketas, mis kippus kitsaks jääma. Ja see "nimeketas" töötab siiani.
                            Lisaks sellele olen ma veel "madis555". Selle pani mulle keegi teine hot.ee konto registreerimisel. Tookord oli see ju hädavajalik dial-up'i jaoks. Algne oli vist kasutusel ja et see kindlasti ei ole. Ei olnudki. Nüüd on mõnes kohas ka see kasutusel. Kuna ADSL'i tulek andis mulle ühe kasutujanime veel, on sama madis555 ka seal.
                            Lisaks sellele olen ma OK Jutukas (1999 - huvitavad ajad olid ) olnud veel "com*ee" ja hiljem IRC ajal siis "ketas". Kui ei saa, siis vahel ka "realketas", "ketas_", "ketas-", "ketas2" jms.

Selline oli siis minu aliaste saamise lugu.

Comment

Minul vist polegi midagi lõbusat juurde kirjutada, igalpool esinen eesnimega. Alati on se vaba ka

Comment

Paadunud ehitaja.
                                Pilpakatusest kompuutertomograafini.
                                Vasarat vaja nii siin kui seal.
                                Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Working...
                                X