Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

SACD mängija

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: SACD mängija

    Ei ole ajanud ja ei tea ohtudest arvata.

    Comment


      #17
      Vs: SACD mängija

      Huvitav, kus ma midagi nii kirjutasin "Mul üks soome sõber kahtles -et tuleks just downgrade teha,kuna vanematel mudelitel oli sacd-r iso featuur olemas?" aga noh on nigu on.

      Hirmust upgrade ees. Ma küll ei ole seda konkreetset S2700't torkinud, kuid ma ei tea ühtki põhjust miks see masin erineks kuidagi kõigist teistest mida uuendatakse vastava plaadi abil.
      Hea küll, saab ju olla võimalus et plaat tehakse vigane ning tavaolekus masin ei tööta. Sealt edasi on kaks võimalust kuidas masin ellu tuuakse: 1) kasutatakse JTAG interfeissi ning arvutist lastakse soft peale; 2) kui seda pole võimalik kasutada, siis tehakse uus korrektne plaat ning paigaldatakse see lugejasse nii, et masin peab selle sisse lugema. Ja edasine on juba tavarutiin jällegi. Mul on kõigi nende aastate jooksul seda ette tulnud kahel korral, uuenduste arvu ma ei oska öelda sest kui softi kirjutasin ja testisin, võis mõni ka kümneid kordi ühte masinasse minna.
      See mida "soome sõber" võis rääkida, on moi poolt kenasti selgitatud ja kehtib vaid Oppo 103/105 juures.

      Pirnissimus, tee endale selgeks mida sa täpselt vajad. Võimalikud kanditaadid erinevad olulselt oma ehituses - need kas esitavad DSD voogu originaalis või konverdivad seda ümber PCM kujule, seejuures on siingi mitu võimalust. Levinuim on see et PCM tehakse 24/88 kujul. Paremal juhul tehakse 24/176. See hästi ehitatud masinas on peaaegu nagu ehtne DSD. S2700 teeb ehtsat DSD'd.
      Niisiis, kui eesmärk on ehtne DSD, pead hoolikalt valima. Kui niisugust mängijat ei õnnestu saada, mine arvuti baasil lahendusele. On ka kuni 8 kanaliga lahendusi DSD esitamiseks olemas.
      Kui eesmärk on esitada SACD-R muusika mõttes, siis võid ka okidokist vms osta Pioneer DV-696 mida seal võib isegi mitu olla ja saad 5.1 heli kätte lihtsalt.
      Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
      Konfutsius

      Comment

      Working...
      X