Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Metall-polüpropüleenkile derivaat?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #31
    Vs: Metall-polüpropüleenkile derivaat?

    Esmalt postitatud urmas78 poolt Vaata postitust
    Läks vist käest jah. Ju siis oli vaja vastust et see konde on seda väärt, teeb head tööd ja odavamalt ei saa. Ja superskeem on, lihtsalt keegi ei oska selle headust hinnata. Jõudu jaksu mis seal ikka.
    See konde on seda väärt - argumendid on millised? Milline on teaduslik fakt? Kas umbes nagu see "arvan" või on sellele ka teaduslik fakt mis väidet lõplikult kinnitab?
    Superskeemidest - point on selles, et sel ei ole mõtet siin kõike üksipulgi eksponeerida. Kui tahad "superskeemi" (seda ei ole mina mitte kusagil väitnud) näha siis millised on sinu superskeemid? Võta vaata alates oma 2/2003 ajaloost alates, palju siin neid "superskeeme" on lahatud või paljudest mingit asja on saanud?

    Ühe või teise asja headust saab hinnata võrreldavate näitajate alusel.
    Ma ei pane siia põhimõtte pärast seda skeemi (esiteks ei viitsi hakata seda kogu täiega kopeerima) sest arukat juttu ei tule kindlasti, ei ole kunagi siin tulnud, ükskõik mida keegi on teinud. Alati leidub teoreetikuid kes "arvavad", "mõtlevad", "oletavad". Praktika näitab aga, et milleski kindel olla tuleb asju ise teha ja siis otsustada oma seisukohalt kas see on ootustele vastav või mitte. Igalühel on oma arvamusele õigus, seda lampi pisendama saab tulla see, kes sama asja läbi teinud, niisama arvajad, oletajad, mõtlejad võivad edasi arvata, oletada, mõtelda tekiall. S..aauguni näinud nii siin kui mujal foorumites kus keegi midagi avaldab, teeb asja valmis, töötavana, leidub neid, kes ikka tulevad jutuga, et ei saa, ei tööta, ei tea kuigi kogu jutt on kirjas KUIDAS tuleb teha, et töötaks nii nagu algselt tehti, kes tahab mingit erinevat asja siis polegi midagi imestada kui oma "tarkusest" asja muudetakse. Mida annab nende näidete toomine? Igaüks kes tahab leiab neid ise vene foorumid, lääne foorumid, kõik seda täis. On need kes teevad ja eksperimenteerivad ning on need kes sooja õhku toodavad ja teoretiseerivad. Igaüks valib ise, kumb talle meeldib olla. Konstruktiivne kriitika ja möla on kaks iseasja, pole üldse midagi halba kui end möla eest kaitsta ja mölisejale üle kurgi väänata (et mõni lumehelbeke ei loeks siit välja vägivaldset sõna siis mõteldud on verbaalselt) e. kui tahad kritiseerida, tule, kritiseeri aga olgu sul näidata ette, et sa oled kuidagimoodi parem.

    Mis puutub kondekatesse siis need 200V elektrolüüdid on tootja andmelehtede järgi piisava varuga ja lühiajaliselt elavad nad kindlasti üle ka oluliselt kõrgemad pinged. Ka on fakt, et isegi 230V puhul kasutatakse 160V+160V nimipingega elektrolüüte, mitmeid U1 räkiseadmeid putitanud ja lammutanud kus need sees, ka juhus kus need kokku 320V väärtusega filtrikonded said selle vaidluseni viinud 110/230V skeemiga lollaka omanikupoolt tehtud 110V ühenduse tagajärel selle topeltpinge selga, mitte midagi nende "huinja" kondedega ei juhtunud, kaitse põles nagunii suht kähku ja põleks ta samamoodi ka minu skeemis kus olevad konded on ilmselgelt kasutuseks pika eluealistes tööstusseadmetes mida laiatarbeseadmetes ei kohta.
    Pole mõtet võtta tuld, kui skeemi ei näe, ei peagi nägema, kui asi valmis ja end õigustab siis teine teema.
    -superradical-

    Comment


      #32
      Vs: Metall-polüpropüleenkile derivaat?

      80uF 700V MKP Arcotronics

      weight 185gram each

      50mm wide

      96mm high



      Find many great new & used options and get the best deals for 4pcs 80uF 700V MKP+++ Arcotronics High End Tube Amp Capacitors at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!
      Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

      Comment


        #33
        Vs: Metall-polüpropüleenkile derivaat?

        Mõõdud olidki takistus mis sundis otsima alternatiive.

        Mitmele tootjale kirjutasin.
        Vastus on niisugune, et need PFC konded on mõeldud hoopis karmimatesse tingimustesse ja seetõttu need enamasti on suured ja metallkestas.
        Soovitati pigem loobuda ja seni pole telekas/raadios kuulnud tööhäireid siis ei ole probleemi ka. Üks jõulisem plokk liinil kus kellegi teise majapidamisse samalt liinilt elekter ei lähe siis eks kui midagi võrku pääseb siis trafopunt filtreerib piisavalt.

        Epcos kes sisukamalt vastas, pakkus alternatiiviks:

        https://www.tdk-electronics.tdk.com/inf/20/20/db/fc_2009/MKP_B32671Z_676Z.pdf

        Näiteks 15uF https://eu.mouser.com/ProductDetail/...kBMuCXgHXX8%3D
        ja 20uF https://eu.mouser.com/ProductDetail/...lynwb52lfDQ%3D 2x esimest + 1 teine rööbitades saaks soovitud mahu ja mõõdud sobiksid aga nagu soovitatud siis jäävad välja.

        Kasutegurist millest siin oli..minimaalselt 82%, maksimumis 90%. Ehk asi lühidalt kokku siis passiivi kasutegur on nigel just ebastabiilsel tarbimisel (võimendi üks niisugune ka on )

        Otsing seega läbi ja kogemus, et mõistlik kohe küsida vastava ala spetsidelt.
        -superradical-

        Comment

        Working...
        X