Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Nitecore i4 V2 laadija

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Nitecore i4 V2 laadija

    Pealkirjas mainitud laadija (link), on kellegil midagi paha selle kohta ütelda, tundub üsna universaalne olevat muidu. Kas tasuks osta või sama raha eest saaks ka midagi paremat?
    otsija

    #2
    Vs: Nitecore i4 V2 laadija

    Siin on veidi juttu laadija kota + pildid sisemusest:

    Just curious if anyone on this forum who owns the Sysmax/Nitecore/Jetbeam i4 Intellicharger V2 has had any build quality issues? I have two of these and like the design, ease of use, and cc/cv charging but one unit that was only two months old failed due to the AC line cord contacts on the back...

    Comment


      #3
      Vs: Nitecore i4 V2 laadija

      Tellisin ära, vast on korralik asjandus.
      otsija

      Comment


        #4
        Vs: Nitecore i4 V2 laadija

        Oma hinna kohta vägagi hea laadia ning kestab kaua.

        Enne kasutamist loe kindlasti kasutusjuhend korralikult läbi, sest väiksemaid akusid laetakse paaridena.

        Järgmine kord kaalu I4 soetamist kodumaalt, saad kehtiva garantii lisaks Võin peaaegu et pea anda, et saad laadija ilma täidetud garantiitalongita.
        Taskulambid.eu
        Nitecore, Armytek, Xtar kvaliteettaskulampide ametlik maaletooja

        Comment


          #5
          Vs: Nitecore i4 V2 laadija

          Nojh vb oleks pidanud kodumaalt võtma tõesti, üks niiöelda kanal ei toimi nii kuis peaks ma arvan. Vasakult teine kanal siis kui kõigis pesades akud sees ja toite järgi lükkan, algul vilgutavad kõik esimest LED-i, peale seda hakkavad laadima vastavalt kui täis aku on kas 1 või rohkem LED-e vilgub. Sellel teisel kanalil jääb peale vilgutamist ainult üks kõige alumine LED põlema:/. Proovisin ka üksikult ja ka liitiumakuga, ikka sama pull, testriga mõõtsin ka, et mida ta teeb seal siis, laseb mingi sekundilise vahega korraks 0,7A peale sinna ja siis mitu sekundit null, sedasi tiksub omaette, LED endiselt ainult põleb. Garantiid tõenäoliselt pole jah ja ei mõista seda tagasisaatmise värki ka ning ei viitsi jamada sellega. Eks kui millalgi viitsimist siis äkki kakun laiali ja vaatan ehk kuskil miski kehv joode vms, selline lugu siis .
          otsija

          Comment

          Working...
          X