Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Elektriline lehepuhur

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: Elektriline lehepuhur.

    Esmalt postitatud Ufonaut21 poolt Vaata postitust
    Oleneb aiatööriistast. Ostsin kevadel elektrilise partneri kettsae. Kuna mul saagi palju vaja ei lähe, vahest hea küttepuid tükeldada ja kevadel õunapuu oksi saagida. Seetõttu ostsin elektrisae, oli tunduvalt odavam, kui bensukas. Jõudu on palju, isegi 30-40cm puude saagimine ei võttnud "hingegi" kinni.
    Ma ostsin ka kunagi lollipeaga elektrisae aga nüüd kui midagi saagida vaja siis kasutan ikka bensiinimootoriga saagi. Saab küll ka elektrilisega saetud aga kuidagi idune on see värk, pöördeid on vähe ja aega läheb rohkem.

    Comment


      #17
      Vs: Elektriline lehepuhur.

      Tõin bauhofist selle flymo puhuri ära. Jõudu on sellel ikka piisavalt, rohkem, kui arvata oleks osanud. Sai poes ka käima pandud, kuid ega nii päris hästi aimu ei saanud mida sellega teha annab. Siin räägitust jäi mulje nagu märgi lehti ja pika muru sees eriti sellega ei puhu. Üllataval kombel puhub aga küll, isegi maha kukkunud õunad veeretas koos lehtedega kenasti hunnikusse. Koer oli vedanud keset õuet ühe 30cm pikkuse pliidipuu ja isegi seda jõudis liigutada. Lehtede kogumist ei proovinud kuna vihma hakkas sadama. Jutu järgi üle 30m pikkust kaablit kasutada ei tohiks, kuid kasutusjuhendis on teine jutt. 1mm soonega kaablit võib kasutada kuni 40m ja 1,5mm soonega 60m ja 2,5mm soonega kaablit kuni 100m. Nii, et minu 2x1mm soonega 45m pikendust sobib küll. Eks bensukas oleks liikumisvabaduse poolest mugavam, aga käib oma hinna poolest selline küll. Suure platsi peal oli mugav küll kasutada, käsi taskus rahulikult jalutad rehaga vehkimise asemel. Heki ja põõsaste alust oli tõesti hea puhastada. Nii puhtast tulemust nagu rehaga ei saavuta, aga suure töö teeb lihtsalt ära. Ajaliselt ka meeletult kiiremini ei tee, kui puhuda muru sees märgi lehti, aga füüsilise poolepealt on tunduvalt lihtsam. Muidugi imuriga pärast üle käies saaks ka päris puhta tulemuse. Üldiselt selle 89€ eest teeb tööd küll.

      Comment

      Working...
      X