Tere. Oleks soov osta elektriline mähise kerija eestist aga pole leidnud. Ebays on hiinakad 150 euri kanti aga sinna tuleb toll otsa. Hea oleks pedaaliga siis mõlemad käed vabad.kerimisel. Paistab et 1.8 mm hiina traadi kerijad maksavad juba 400 -a kanti
Mootoriga mähise kerija
Collapse
X
-
Sildid: Puudub
-
Mõtlen juba et õmblusmasinast peaks päris hea varjandi saama. Jõudu peaks jätkuma aga siis lugejat vaja
Comment
-
Comment
-
-
MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !Comment
-
Pöörleja külge magnet ja lülitiks herkon... muidugi kalkulaator ka"Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)Comment
-
Comment
-
Iga võrdus märgi vajutasega läheb number ühe võrra vähemaks.
Erinevad kalkulaatorid võivad käituda erinevalt.
Saab vormistad nii, et kalkulaator on ka edaspidi kalkulaatorina kasutatav.
Mina kasutaks pigem akudrelli kui õmblusmasinat.MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !Comment
-
-
Üks iidvana teema, aga seal ei ole enam pilte
https://www.elfafoorum.eu/forum/tehnikafoorumid/heade-m%C3%B5tete-foorum/23298-
Praegu näeb välja selline
Comment
-
-
Koopiamasinast on need saadud ?
Mõned sellised pole nullitavad.
Vaja see nullimine juurde aretada.
Kasutuskordade loendur
nagu autol odo.
Comment
-
Koopiamasinast pärit ja pole nullitavad, kui just ei võta korpusest välja ja ei tõsta neid hammasratastega aetavaid numbrikettaid null asendisse.
Samas saab ju märkida algusnäidu ja liita vajalik keerdude arv, siis on teada kuna kerimine lõpetada.Comment
Comment