Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
http://www.elfafoorum.eu/faq.php
See more
See less

Bryston B135

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Esmalt postitatud martk poolt Vaata postitust

    D klass oma miniatuursuses ja mittekuumenemises on karm tänapäev - auto audiost nad tekkisid ja koduaudiosse neid kohendatakse (ICE power jms). Enne kui D klassi suunas sihiku sead, proovi vanakooli V-fet ja Lat-fet lõpuga AB võimendeid.
    Ega jah peab kuulmas käima aga töökindlust sooviks ka. Kui poes kuulamas käisin siis müüja mainis et päris palju kulub aega toodete tagasi saatmisele kuna tooted lihtsalt ei kesta. Müüja kahjuks ei saa sinna midagi parata. Ja sama ka soomes Verkkokauppas toovad paljud kliendid kaupa tagasi

    Comment


      #17
      Tänapäeva tõõkindlus on mitmeti eseme põhiselt paika pandud, iga tootja tahab tähelepanu ja kasumit - autol 10 aastat, pesumasinal 8 aastat, audiovidinal 1-5 aastat.
      Kirjeldad, et su sansui-l on lava esitus kehv (loodetavasti töökindluse huvides oled vahetanud pisimahtuvuslikud mustad konded, mis võimu genereerima panevad https://www.conradhoffman.com/BF_caps.htm), mis jääb kõrvaltlugejana ebamääraseks. Mis on sinu lava mõiste? Nt kõrval teemas kõlarites on inime, kes kammi kuuleb/mõõdab/näitab - kas tema su vähest lava oskaks kommenteerida?
      viimati muutis kasutaja martk; 03 12 2021, 23:14.
      Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

      Comment


        #18
        Võimendi lava ja kõlarite/ruumi lava on väga erinevad asjad. Võimude kõige parema ja halvema eksemplari lava vahe on võibolla ainult sajandik sellest, mis võib olla kõlarite kõige parema ja halvema variandi lava vahe.
        Selles mõttes on raske neid võrrelda või kõlarite lava erinevuse pealt läheneda võimude lava esitusele.
        Võib oletada, et lava all on mõeldud seda ruumilist stereo pilti, mis tekkib kuulaja peas, kuidas tunduvad ruumis erinevad heli allikad asetsevat, kui täpselt nad on kuskil punktis lokaliseeritud, kas ka mingi ligidal-kaugel mõõde on olemas ja milline tundub see kujutluses helidest tekkiv ruum ise üldisemalt.
        Ingliskeelses maailmas on selle asja nimeks "stage", meil kasutatakse tihti ka mõistet "helipilt", mida asjaga vähem kuris olevad inimesed küll kasutavad valesti samas tähenduses kui ASK (amplituudsageduskarakteristik). Kunagi auto SQ võistluste jaoks tegid huvilised päris korraliku eestikeelse kirjelduse kuidas seda helipilti/lava hinnata, võibolla keegi ehk leiab selle juhendi kuskilt.

        Mina sain just aru, et Sansui lava vastu ei ole üksi uuem võim saanud aga nii vana asjaga ei tea kunagi, kui see lepingu üles ütleb ja selle pärast otsitakse uusi variante.
        Muud varianti eriti ei oska soovitada, kui tuleb proovida ja endale kuulamisruumi võime järjest kohale vedada. Mis aga enamasti on kas sisuliselt võimatu või vähemalt väga kulukas.

        Comment


          #19
          Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
          Mina sain just aru, et Sansui lava vastu ei ole üksi uuem võim saanud aga nii vana asjaga ei tea kunagi, kui see lepingu üles ütleb ja selle pärast otsitakse uusi variante.
          Täpselt. Miskit siin maailmas ei kesta igavesti ja sellepärast uuringi. Brystonist olen palju lugenud aga kahjuks kuulata ei saa kusagil. B135 SST2 ja Cubed hind erineb selle pärast et kallimal on patenteeritud lahendus mis ei lase tekkida moonutustel ka max võimsusel. Samas kui kõvasti ei kuula võiks valida ka odavama varjandi. Samas kui kuulnud ei ole siis ei julge ikkagi osta lootsin et ehk kellelgi foorumlastest on selle firmaga kogemus. Lähen kindlasti kuulama Cubu Audiosse.
          Aitäh kaasamõtlejatele.

          Comment


            #20
            Esmalt postitatud Veix7 poolt Vaata postitust

            Kui soovid lava, siis soovitan Electrocompaniet ECI 6 MK II integreeritud võimu. Neid tehakse kahes variandis; puhas analoog või koos daci ja striimeriga.
            Eestis maaletooja Kubu Audio, saad leppida kokku kuulamise, letihind küll 800 eurot kallim kui Norras, aga see ju kaubeldav.
            Mul endal on ECI 5 MK II, aga see suht vana mudel.
            Tervist ja Head uut aastat
            Sai siis teie soovitusel Kubu Audioga ühendust võetud ja saadeti otse Norrast võimendi koju. Saadeti koos DAC-i ja striimeriga mudel. Teenus väga super ja tuleks ainult kiita. Nädala sain kuulata ja vormistasime lepingu koos väikese järelmaksuga. Kõik super AGA kui peale ostu(minu viga vist et ennem ei kuulanud ) sai ühendatud RCA eelastme väljundist Sansui AU-919 lõpuastmega pani valjukad ebanormaalselt vibreerima kui EC sisse või välja lülitasin ja lülitas sisse automaatkaitse. Kõlaritest käis läbi krõps(ma ei oska ennast paremini väljendada) Asi tundus imelik ja kirjutasin müüjale. Väga tore lubas tootjalt selgitust saada. Ja vastuseks tuli minule üllatuseks väga ``positiivne`` vastus et see ongi normaalne. The most important thing to remember is that when turning on/off HiFi equipment, always start by turning off power amp, and then pre-amp, then sources.
            Reverse when turning on. Sources first, the pre-amp them power amp.
            This is to avoid exactly what the client is talking about, transients in the signal chain. Especially older amps like the Sansui AU-919 are more prone to this.
            Sometimes this appears, sometimes it doesn’t but it is not a problem with the equipment if it is.
            Just turn off and on in the right sequence, and all should be fine.
            Whether some other products do not do this sound is irrelevant, all HiFi should be turned on and off in this matter to avoid these transients.
            Same goes to connecting and disconnecting cables.
            Ma ei tea mida peale hakata sest asi ei tundu nagu normaalne kui eelastme RCA väljundist käib läbi mingi ``krõps`` mis paneb valjukad ebanormaalselt liikuma ja lülitab lõppvõimu avariirežiimi. 14 päeva polnud möödas ka nagu ostust kui küsisin kas tagasi saab tuua. Kas tarbijakaitse aitab sellises olukorras?XLR väljundit pole saanud proovida kuna pole sellist lõppvõimu
            viimati muutis kasutaja audiohoolik; 02 01 2024, 18:36.

            Comment


              #21
              Mis põhjusel Te ühte integreeritud võimendit kasutate eelvõimuna ja teist lõppvõimuna? Nagu ma aru sain, töötab EC eraldi täiesti normaalselt, kuulasite ju seda terve nädala?
              Kuidas Te EC-d sisse - välja lülitate, ma loodan, et mitte võimendil olevast nupust vaid kasutate puldil olevat mute nuppu, hoides seda all, kuniks ilmub kiri mute ja siis standby.
              Aga jah, alati tuleks enne sisse lülitada eelvõimendi ja siis võimsusvõimendi, ehk siis Teie olukorras EC ja siis Sansui.
              Tarbijakaitse vaevalt et Teid aitab, kuna midagi ju katki pole Electrocompanies.

              Comment


                #22
                Tarbijakaitse võib aidata juhul kui ostja on sõlminud tehingu elektroonilisel teel ja tahab mis iganes põhjusel selle üles öelda, on tal selleks õigus 14 päeva jooksul, teavitades müüjat sellest kirjalikult. Seega, ei olegi tähtis kas EC on katki või mitte, tehingu ülesütlemise õigus on.

                See et eelvõimendi siirdeprotsessid osutuvad kuuldavaks sisselülitatud lõppvõimendi korral, võib lugeda normaalseks. Kui tegu oleks spetsiaalselt eelvõimendiga, ootaks sealt väljundist releesid mis siirde ajal ei ühendaks midagi.
                Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                Konfutsius

                Comment


                  #23
                  Esmalt postitatud Veix7 poolt Vaata postitust
                  Kuidas Te EC-d sisse - välja lülitate, ma loodan, et mitte võimendil olevast nupust vaid kasutate puldil olevat mute nuppu, hoides seda all, kuniks ilmub kiri mute ja siis standby.
                  Jaa lülitan stanby puhkerežiimi ja lülitab Sansui kõva krõpsuga avariisse .Eelvõimendi väljund ongi ju nagu selleks et erinevaid võimendeid kuulata. Originaalis on eelvõimendi kindlasi parem kui lõppvõimend.Ma kindlasti ei süüdista soovitajat sest kuulaja peab ise otsustama. Sonic laenas La Rosita integreeritut võimendit ja ülemine ots kindlasti prantslase kasuks aga ikkagi ostsin sest just kesksagedus meeldis. Saab ju alati müüa maha kahjumiga küll aga see juba minu asi.
                  viimati muutis kasutaja audiohoolik; 03 01 2024, 09:12.

                  Comment

                  Working...
                  X