sry, minu jaoks suht kahtlane skeem. kahtlane, miks viimases astmes kogu signaal läheb negatiivesse tagasisidesse
küsimus filtri skeemi kohta
Collapse
X
-
Originally posted by reuter@Feb 24 2005, 12:38
sry, minu jaoks suht kahtlane skeem. kahtlane, miks viimases astmes kogu signaal läheb negatiivesse tagasisidesse
Pinge järgijast oled midagi kuulnud?
suur sisendtakistus
väike väljundtakistus
sisendpinge = väljundpinge
Skeem pole kahtlane - kahtlane on see, kas ikka nimelt seda konkreetset filtrit kodanikul vaja onComment
-
mis see filter siis filtreerib et see nii kahtlane on??
tahtsin seda kasutada woofri filtrina aga selles mingi jama miski ei tööta korralikult ja pärast eelvõimendit ja enne lõpp võimenditComment
-
See on tõkkefilter, ei lase läbi (takistab, surub maha) mingit ühte sagedust vahemikus 40 -125 Hz
Sul on vaja madalpääs (low pass) filtrit.
Skeeme peaks netis olema lademetes, uuri kasvõi
http://sound.westhost.com/project09.htm low pass osa
jne.Comment
-
Kõigepealt vabandust teema algataja ees!
Ma ei hakkand uut teemat tegema enda küsimuse jaoks.
Tahaksin teada selle bassifiltri kivi lm301 kohta. Skeemil on näidatud, et on kokku 7 jalga, kivil on 8 jalga (lm301a datasheet). Millise jala ma siis välja pean jätma? skeemil läheb ka 7 ja 5 jalg (oletan et lugesin õieti jalgu) kokku kuid datasheet näitab, et 7 jalg on hoopis V+. Üks natuke segane asi on ka toiteahela + osas olev takisti 100r!? Mis se tähendab? Kas 100k ?
Kuidagi peab ju targmeaks saamaComment
-
Ma ei saa aru kas olen lihtsalt rumal või on mingi muu nipp siin
Nimelt 1 jalg on datasheedi järgi balance 2 ja 3 on vastavalt - ja + 4 jalg V- (mis skeemi järgi maha läheb) 5 jalg jälle balance, 6 out, 7 V+ ja 8 compensation. skeemis on 5 ja 7 jalg koos, aga kui kaotan ära 5 jala millega ta kokku panen siis? või on väljavõte tehtud 7 ja kokku on pandud 8 ja 6???Comment
-
Kus seal skeemis 5 ja 7 koos on? Seal pole ju üldse jalad nummerdatud.
1 ja 8 vahele kondekas
2 -sisend
3 +sisend
4 toite miinus ehk maa selles skeemis
5 jääb vabaks (kasutatakse teatud erijuhtudel väljundi alalispinge täppishäälestamiseks)
6 väljund
7 toite plussComment
Comment