Ja venekeelse lehekülje viga on see, et ma ei saa sellise taseme venekeelest midagi aru. :-[ Hea kui ma üldse lihtsamastki venekeelest midagi aru saan. :-[ :'(
Alarm
Collapse
X
-
-
Vastuvõtja ja saatja skeemivarjant:
Vastuvõtjast tuleb välja sama signaal, mille saatjasse annad. Õige oleks kasutada protsessoreid ja neisse vajalik programm kirjutada. On olemas ka valmis kooder-dekooder kive, ei oska soovitada.
Mul oli kunagi keldris saatja, töötas 27 MHz peal. Levis küll (oli 3-s korrus). Ja ka pätid hirmutas minema, kasu missugune.
Too töötas lihtsalt: häire korral pandi saatja tööle 1kHz tooniga. Kui vastuvõtja sai selle tooni, siis hakkaski undama.Comment
-
-
Tevalos on selleks otstarbeks olemas valmistoode: häirepiipar PG-4W http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...ja.html&lng=est Eks ta raha muidugi maksab aga peaks antud ülesandeks sobima küll.Comment
-
-
Vellemani konstruktoris on saatja ja vastuvõtjamoodulid olemas 150.- moodul. Toide peale ja saatelekommuteerimine kah, otsi TX433 märksõna. Säästab tegelemisest raadiotehnilise poolega ning võimaldab süveneda rakendumisloogika ehitamisse. Ise mõtlesin asja autovalve jaoks teha, proovisin, signaal tuli läbi mitme paneelmaja korruse.Comment
-
Eks pean nüüd mõtlema hakkama kuidas ja millega ning mida teha.
Tänan vastamast !transistor[ätt]starline[punkt]eeComment
Comment