Android telefonist piltide laadimine arvutisse

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • tcumen
    Liige
    • 10/2005
    • 2077

Esmalt postitatud olavsu1 poolt

miks ma pean kellegile teisele, pealegi veel meretagusele, andma ülevaate oma asjadest?
    Kui kasutad Androidi või näritud puuvilja pildiga asju, on see ülevaade neil meretagustel olemas niikuinii.
    viimati muutis kasutaja tcumen; 12 July 2025, 18:10.

Comment

• erku
      Liige
      • 04/2008
      • 1773

Esmalt postitatud olavi43 poolt
      Millised need õiged seaded on?
      Droid vaikimisi on suht privaatne tegelane ja sellega peaks saama (alates droid 9-st) täiesti vabalt USB või sinihamba kaudu liigutada pilte ja faile telost-telosse või telost arvutisse ja vastupidi väga suurtes mahtudes täiesti karistamatult ... ning kellegi kolmanda/neljandaga netis (pilves jms) ja tema sadade tuhandete sõpradega pole vaja oma isiklikke faile ja pilte jagada; lihtsalt pole vaja.
      Samuti saab kasutada droid telot näiteks ka kaasaskantava mälupulgana, kuna ta on linux siis tollel täitsa ükskõik millist faili too laeb või kettale salvestab.
      ..
      Ja sul võiks tulla vaikimisi selline teade ekraanile (kui keegi pole telo seadeid ää vussinud) kui oled USB datakaabli ühendanud arvuti ja telo vahele ja telos pole määratud "mis siis nüüd saama peab"
      Pilt:
      Click image for larger version  Name:	USB_connect.jpg Views:	0 Size:	123,2 KB ID:	1134548

Ja nagu lugeda võib, .. siis kui on ära keelatud selle teate näitamine, tuleb siseneda olekuribalt (mis on ikoonimenüü, kui tirida telo ülalt servast allapoole ja avaneb ikoonimenüü).
      Ikoonimenüü on kaheosaline; vaikimisi määratud (kohe nähtav) ja peidetud tagavara ; mida omakorda saab ümber tõsta/liigutada vaikimisi nähtavaks ja mittenähtavaks.
      See kõik toimib muidugi juhul, kui Piltidel ja Gugladraivi kataloogidele on üldse peaseadetes jagamisluba antud ja mingeid samasisulisi piiranguid ja suuremaid keelde pole pandud.
      Edu.. ehk on abi...
      Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

• Starfish
        Liige
        • 08/2009
        • 2294

Minu telefonil seaded sedasi:
        Settings->System->Advanced->Developer Options->USB debugging

Kui kaabli ühendan tuleb arvutis telefon MyComputer draivide hulka, avan nagu kausta ja kolan mööda telefoni ja kui microSD kaart on sees saan ka sinna failidele ligi.

http://hparchive.com/
        https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

• olavsu1
          Liige
          • 05/2005
          • 2821

Esmalt postitatud erku poolt
          ..
          Ja sul võiks tulla vaikimisi selline teade ekraanile (kui keegi pole telo seadeid ää vussinud) kui oled USB datakaabli ühendanud arvuti ja telo vahele ja telos pole määratud "mis siis nüüd saama peab"
          Pilt:

Ja nagu lugeda võib, .. siis kui on ära keelatud selle teate näitamine, tuleb siseneda olekuribalt (mis on ikoonimenüü, kui tirida telo ülalt servast allapoole ja avaneb ikoonimenüü).
          Ikoonimenüü on kaheosaline; vaikimisi määratud (kohe nähtav) ja peidetud tagavara ; mida omakorda saab ümber tõsta/liigutada vaikimisi nähtavaks ja mittenähtavaks.
          See kõik toimib muidugi juhul, kui Piltidel ja Gugladraivi kataloogidele on üldse peaseadetes jagamisluba antud ja mingeid samasisulisi piiranguid ja suuremaid keelde pole pandud.
          See ongi ja rohkem polegi vaja.
          viimati muutis kasutaja Scott; 13 July 2025, 01:39. Põhjus: Kõike (eriti suuri pilte) ei pea tsiteerima

Comment

• olavi43
            Liige
            • 11/2009
            • 54

Kallid sõbrad, suur tänu teie poolt pakutud lahendustele, aga kahjuks on need kõik tasulised, aga mina maksta ei taha. Mina kui Android telefoni omanik peaks saama pilte telefonist arvutisse laadida tasuta. On mul õigus seda teha. Pakkuge lahendusi, või tõesti pean selle telefoni minema viskama?

Comment

• tcumen
              Liige
              • 10/2005
              • 2077

Aga kirjelda, mida tegid, kuhu toppama jäid?
              Niimoodi umbes pakkudes ei suuda keegi aidata, kui hädaline ise kaasa ei tööta.

Comment

• elukaz
                Liige
                • 01/2005
                • 3670

Misasi see tasuline on? Kaabel poest osta?

Esmalt postitatud Starfish poolt
                Minu telefonil seaded sedasi:
                Settings->System->Advanced->Developer Options->USB debugging

Kui kaabli ühendan tuleb arvutis telefon MyComputer draivide hulka, avan nagu kausta ja kolan mööda telefoni ja kui microSD kaart on sees saan ka sinna failidele ligi.
                Mul vähe teisiti, developer options>default usb configuration>file transfer. Peaks olema sama menüü kinnistamine mis muidu kaabli ühendusel ette tuleks.

Kui developer options pole nähtaval siis tuleb settings>about>build number peal klikkida umbes 10x
                Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

• vasaraonu
                  Üldmoderaator
                  • 12/2007
                  • 1870

Mina kui Android telefoni omanik peaks saama pilte telefonist arvutisse laadida tasuta.
                  Mul on olnud tegemist üle 10 android teloga viimaste aastate jooksul.
                  Kõigiga on see tegevus (pildid telost arvutisse) toiminud probleemideta ja tasuta.
                  Alustame algusest:

1. Telefoni konkreetne mudel?
                  2. Kas see telo on seotud mingi google kontoga?
                  3. Kas selles androidi telos on ka lisa mälukaart (SD card)?

Ootan konkreetseid vastuseid.​
                  Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

• vanemleitnant
                    Liige
                    • 02/2005
                    • 1463

Installisin Dropbox-i, telefon on ühendatud USB pistikuga arvutiga
                    Kui kasutad Dropboxi ei ole mingeid juhtmeid ja pistikuid vaja. Telefonis seadistad, et pildid laetakse üles ja sa näed neid suvalisest arvutist, kui oma Dropboxi kontole sisse logid.

Comment

• vanemleitnant
                      Liige
                      • 02/2005
                      • 1463

Esmalt postitatud olavsu1 poolt
                      meretagusele, andma ülevaate oma asjadest?
                      Seda muidugi, aga siis ei saa sa oma Windowsi ka enam uuendada, kuna Win11 nõuab OneDrive konto loomist.

Comment

• olavsu1
                        Liige
                        • 05/2005
                        • 2821

Esmalt postitatud vanemleitnant poolt
                        Seda muidugi, aga siis ei saa sa oma Windowsi ka enam uuendada, kuna Win11 nõuab OneDrive konto loomist.
                        Ei tunne sellist probleemi, sest pole ammu enam windowsi kasutaja. kuid jah, windowsi HOME versioonidest soovitaks kõigil kohe hästi kaugele hoida.
                        Mida aeg edasi seda rohkem tahetakse kogu userspace endale saada, ja jätta lokaalseks vaid klientrakendused.

Comment

• olavi43
                          Liige
                          • 11/2009
                          • 54

Lõpetan selle teema arutelu

Comment

• klm
                            Liige
                            • 08/2004
                            • 1441

Pildid saab android telefoniga ka mälupulgale või SD kaardile salvestada.
                            Vaja läheb OTG USB kaablit ja kui soov SD kaardile kopeerida siis ka SD USB kaardilugejat.
                            Olen näinud ka USB-C SD kaardilugejat - minul üks selline ka autos oma muusika kuulamiseks.
                            Kopeerid pildid telefonist kas USB pulgale või SD kaardile kasutades näiteks vabavaralist "Total commander" androidi äppi.
                            MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
                            KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

• znif
                              Liige
                              • 01/2006
                              • 186

Minu meelest üks lihtsamaid lahendusi on LocalSend (.org) Töötab kõigi süsteemidega ja eeldab ainult et nii saatja kui saaja on samas wifi võrgus. Ei pea isegi suure internetiga ühendatud olema. Kiire ka veel...

Comment

Working...