Android telefonist piltide laadimine arvutisse
Collapse
X
-
Esmalt postitatud olavi43 pooltMillised need õiged seaded on?
Samuti saab kasutada droid telot näiteks ka kaasaskantava mälupulgana, kuna ta on linux siis tollel täitsa ükskõik millist faili too laeb või kettale salvestab.
..
Ja sul võiks tulla vaikimisi selline teade ekraanile (kui keegi pole telo seadeid ää vussinud) kui oled USB datakaabli ühendanud arvuti ja telo vahele ja telos pole määratud "mis siis nüüd saama peab"
Pilt:
Ja nagu lugeda võib, .. siis kui on ära keelatud selle teate näitamine, tuleb siseneda olekuribalt (mis on ikoonimenüü, kui tirida telo ülalt servast allapoole ja avaneb ikoonimenüü).
Ikoonimenüü on kaheosaline; vaikimisi määratud (kohe nähtav) ja peidetud tagavara ; mida omakorda saab ümber tõsta/liigutada vaikimisi nähtavaks ja mittenähtavaks.
See kõik toimib muidugi juhul, kui Piltidel ja Gugladraivi kataloogidele on üldse peaseadetes jagamisluba antud ja mingeid samasisulisi piiranguid ja suuremaid keelde pole pandud.
Edu.. ehk on abi...Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saaComment
-
Minu telefonil seaded sedasi:
Settings->System->Advanced->Developer Options->USB debugging
Kui kaabli ühendan tuleb arvutis telefon MyComputer draivide hulka, avan nagu kausta ja kolan mööda telefoni ja kui microSD kaart on sees saan ka sinna failidele ligi.
Comment
-
..
Ja sul võiks tulla vaikimisi selline teade ekraanile (kui keegi pole telo seadeid ää vussinud) kui oled USB datakaabli ühendanud arvuti ja telo vahele ja telos pole määratud "mis siis nüüd saama peab"
Pilt:
Ja nagu lugeda võib, .. siis kui on ära keelatud selle teate näitamine, tuleb siseneda olekuribalt (mis on ikoonimenüü, kui tirida telo ülalt servast allapoole ja avaneb ikoonimenüü).
Ikoonimenüü on kaheosaline; vaikimisi määratud (kohe nähtav) ja peidetud tagavara ; mida omakorda saab ümber tõsta/liigutada vaikimisi nähtavaks ja mittenähtavaks.
See kõik toimib muidugi juhul, kui Piltidel ja Gugladraivi kataloogidele on üldse peaseadetes jagamisluba antud ja mingeid samasisulisi piiranguid ja suuremaid keelde pole pandud.viimati muutis kasutaja Scott; 13 July 2025, 01:39. Põhjus: Kõike (eriti suuri pilte) ei pea tsiteerimaComment
-
Kallid sõbrad, suur tänu teie poolt pakutud lahendustele, aga kahjuks on need kõik tasulised, aga mina maksta ei taha. Mina kui Android telefoni omanik peaks saama pilte telefonist arvutisse laadida tasuta. On mul õigus seda teha. Pakkuge lahendusi, või tõesti pean selle telefoni minema viskama?Comment
-
Misasi see tasuline on? Kaabel poest osta?
Kui developer options pole nähtaval siis tuleb settings>about>build number peal klikkida umbes 10x
Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.Comment
-
Kõigiga on see tegevus (pildid telost arvutisse) toiminud probleemideta ja tasuta.
Alustame algusest:
1. Telefoni konkreetne mudel?
2. Kas see telo on seotud mingi google kontoga?
3. Kas selles androidi telos on ka lisa mälukaart (SD card)?
Ootan konkreetseid vastuseid.Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.Comment
-
Comment
-
Comment
-
Mida aeg edasi seda rohkem tahetakse kogu userspace endale saada, ja jätta lokaalseks vaid klientrakendused.Comment
-
Pildid saab android telefoniga ka mälupulgale või SD kaardile salvestada.
Vaja läheb OTG USB kaablit ja kui soov SD kaardile kopeerida siis ka SD USB kaardilugejat.
Olen näinud ka USB-C SD kaardilugejat - minul üks selline ka autos oma muusika kuulamiseks.
Kopeerid pildid telefonist kas USB pulgale või SD kaardile kasutades näiteks vabavaralist "Total commander" androidi äppi.MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !Comment
Comment