Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Ma ei hakkaks selle alumiiniumiga jamama. Selle jootmiseks ka ju eri vahendeid (keemiat) vaja.
Ma teeks kas traadiga vajalikud rajad või otsiks teisi meetodeid.
Ilus oleks küll võibolla, aga mind vaevab just see jootmise teema.
Tava alumiiniumit Sa ka ei jooda nii lihtsalt eks?
Tead, kui lihtne on niimoodi trükkplaati teha, eelkõige on see mõeldud mõnele väiksele konstrkukorile, millel vähe komponente. Terava ja peene noaga saab vähemalt 2mm radasi teha ja alumiiniumteip päris hästi papil püsib! kui teibi ära kiskuda, tõmbab papitükilt naha maha Muidu ideaalne oleks sellist moodust kasutada, kuid alumiinium ju ei võta tina kinni
odavatest materjalidest on mõistlik kasutada folgeeritud ja fotoresistiga kaetud getinaksi. saada vaid ühepoolsena. teisele poole kleebid vaskfooliumi ja sinna veab kokku maa-juhtmed. smd-s saab niisuguse tehnikaga teha üsna keeruka seadme. eesmärk on minimaalselt puurimist, ( kodustes tingimustes kõige ebatäpsem töö plaadi juures).
Kuskil raamatus oli õpetus:
Puhastad alumiiniumi ära, katad koha kampoliga.
Raputad sinna rauauaviilmeid.
Hõõrud kolviotsaga - raud kraabib ära Al-oksüüdi,
kampol ei lase uuel tekkida ja tina märgab puhast alumiiniumi.
Proovisin, märgas.
Aga trükkplaati ma nii tegema ei hakkaks. Jama palju.
Rääkisin siin kunagi kuidas
Simpli moblakaartist ja traadist nööpnõelaga trükkplaati teha.
Poisid mis te teete pulli,s***st saia ei tee.Kasutage ikka trükiplaati või siis rippmontaaži
Rippmontaažist.
Kui alles alustasin, siis liimisin MP40 transid kuplit pidi epoga soome papile. Pärast oli hea takisteid sinna jalgade vahele riputada.
Comment