Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Pingeregulaator magneetoga mootorrattale

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Pingeregulaator magneetoga mootorrattale

http://www.tevalo.ee/foorum/attachme...8&d=1154346395 - vaata seda suzuki skeemi ja uuri ehk on sul midagi sarnast. Seal on tulede lüliti topelt kontaktidega ja teine mähis võetakse kasutusele siis, kui tuled järgi tõmbad - esimene siis ilmselt aku laadimiseks. Tõenäoliselt on siis türistoril selle lahenduse puhul vähem tööd. Elu sees ei usu, et pisikesel hiina imel miskit kõrgtehnoloogiat kasutatakse.

Comment

See suzuki oma ei sobi kuna seal on 2 mähist paralleelselt võimalik ühendada.

Hiina krossikal on aga keskväljavõttega mähis, mille algus on kohe massi ühendatud, keskväljavõtel(kollane juhe) tühikäigul ca 8V AC ja lõpu otsal(valge juhe) ca 10,5V AC.

Ükskõik kumba otsa H3 12V pirn ühendada, põleb see kusagil keskmistel pööretel läbi.

Esialgu mõtlesin, et võtan kasutusele kollase juhtme ja teen sinna sellise regulaatori osa nagu sel suzuki skeemil on. Tühikäigul on küll tuled natuke tuhmimad.

Sõbral, kel on samasugune probleem, on õige regulaator olemas, sinna käib 4-ja otsaga pistik, kuid infot, kuidas ühendada, pole leidnud veel. Regulaatori peal oli kiri "mz50"- google ei andnud midagi tarka.

Comment

http://www.btinternet.com/~jhpart/wdb1pd.htm

mis sa sellest arvad? siin kah keskväljavõte - pealegi on valge ja kollane kah olemas.
        http://www.btinternet.com/~jhpart/bkwirec.htm

Pakutakse erinevaid lahendusi.

http://www.sgnc.dk/documents/00032.pdf

see viimane peaks vist üsna õige olema. Eurojet 50/100 on see skeem seal taga. Valgustus vahelduvooluga, nagu näha + aku laadimiseks alaldatakse.

Aga üldiselt, kui sul akut siiani ei ole, siis pole ju ka muud muret, kui et kasuta üks mähis ära ( pirni ju läbi lasi) ja ehita türistori, kahe taki ja stabilitroni peale regulaator, mis ülearuse mättasse keevitab ja ära vaeva pead alaldamisega - hoiad raha ja soojust kokku.

Comment

veidi offtopic, aga ideid jagratastele LED valgustuse orgunniks - miks mitte ka mootoriga riistapuudele.

http://www.pilom.com/BicycleElectron...moCircuits.htm

Comment

See viimane laadimisskeem sobib.
            Sai juba need regulaatori osad tellitud, mis oli suzuki skeemis.
            Sõber ostis selle 4ja otsaga õige regulaatori ja sellel ühendasime kaa kollase ja massi ainult- tema rattal tuled toimivad hästi.
            See originaal peaks sisaldama kollase juhtme ja massi vahel regulaatorit ja valge juhtme ja punase vahel alaldit.

Comment

helistasin stenolinki, neil pidi sobiv regulaator olema 275.- eest,
              mulle tundus, et nad eriti ei jaganud ise kuidas see töötab ja kas üldse sobib ...
              umbes sama lugu trendimpordiga, neil rolleri pingeregulaator letis, aga rohkem infi ei jaga, puudub ka antud rolleri detailne elektriskeem ...

leidsin kola hulgast odavamat sorti pingemuundi halogeenvalgustusele:

kas sellest ei saaks vähe ümbertehes?

Comment

Vist ei saa sellest muundist.
                Muidu Trendimpordis on olemas regulaator 95 EEK(rolleritel kasutatakse kaa sama asja)(sõber ostis sealt ja ühendasime külge- töötab, 2 otsa jäi ühendamata, panime ainult kollase ja massi(muu on akulaadimise jaoks))

Ma arvan, et stenolingist pole seda kallimat mõtet osta.

Omale teen ise, täna sain Tevalost osad kätte. Nädalavahetusel katsun asja kokku panna ja sobivale pingele paika reguleerida. Järgmine nädal siis võin ka öelda kuidas läks

Comment

Esmalt postitatud ints0000 poolt
                  ... Muidu Trendimpordis on olemas regulaator 95 EEK(rolleritel kasutatakse kaa sama asja)(sõber ostis sealt ja ühendasime külge- töötab, 2 otsa jäi ühendamata, panime ainult kollase ja massi(muu on akulaadimise jaoks))
                  tegin ühest hiina imest pilte

et siis selline regulaator, roheline siis mass vist, klotsi korpuses pole massi,
                  :?: geneka kollane läheb tulede plussi ja regulaatorisse?

E: esimese pildi õige link: http://img68.imageshack.us/img68/6669/040707sl5.jpg
                  ja veel pilte:
                  viimati muutis kasutaja kfl; 15 April 2007, 10:42.

Comment

piltide lingid on samad-avab ainult teist pilti.

Comment

Jah roheline on mass ja kollane tuleb generaatorist ja läheb edasi tuledesse.

Ma oma regulaatorit ei saanudki testida Käisin sõitmas ja kett tuli maha ning lõi süüte anduri katki

Comment

mul on ka jama ktm lc4 97a(ilma akuta,kickstarter)
                        samamoodi lähevad pirnid läbi
                        kas kodanik kel eelpool sama jama oli, sai enda murele lahenduse?
                        kas see 3 faasilise süsteemi pingeregulaatori skeem, mis siin eespool antud oli sobiks minu rattale ka?

Comment

Ei tea ju milline generaator sinu rattal on.
                          Kui 3-e faasiline, siis peaks sobima.

Comment

Minu regulaator esimese hooga tööle ei hakanud, tõmbas pinge ca 1V peale

To kfl: Kas trendimpordis mustamäeteel on see 95 EEK maksev regulaator olemas?

Comment

Esmalt postitatud ints0000 poolt
                              ... Kas trendimpordis mustamäeteel on see 95 EEK maksev regulaator olemas?
                              trendimpordi poiss ei jaganud eriti matsu, aga ma leidsin stenolinki kolakastist ühe regulaatori varem ja selle järgi oskas laost otsida, 100.- väitis hinnaks,
                              üks siis minu käes, kruvi jälg oli peal, nagu kuskilt mahakeeratud, proovimiseks pole saanud veel aega
                              palju neid seal veel võiks olla ei oska öelda
                              viimati muutis kasutaja kfl; 23 April 2007, 08:42.

Comment

tegu on jah 3 faasilise genekaga
                                saan ma õigesti aru, et sellise regulaatori saan ma poest osta?
                                kust ma Tartus seda osta saaksin? Läehen poodi, aga mida ma küsin seal?(st kuidas ta seal aru saab millist asja mul täpselt vaja on?)

Comment

Working...
                                X