Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Akulaadija

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Akulaadija

Kui nii miinimumil töötamine, siis võiks äkki selle tarbeks miski odavama kasutatud äriklassi läppari osta. Aku käib kasutatunagi hästi, pilt on pea iga ilmaga loetav ja auto külge ühendades kestab ilma välise abistamiseta 24h. Kui portide probleem, siis selleks vaadata PIII baasil Panasonicu, IBM vms kvaliteetseid vanu isendeid. Ise kasutan üht sellist tööl UPSide jms seadmete haldamiseks, mis endale ainult COM pordi kaudu ligi lasevad.
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Esmalt postitatud GU50 poolt Vaata postitust
      Mascot on tavaliselt valmistatud Norras. ...
      Peterburi tee 81 on Mascotil 60 töötajaga tehas ...
      aga kaevasin vana teema üles rohkem sellepärast, et vaja aegajalt töös hoida seadet, mis kasutab 3xAAA patareisi
      soov oleks need vahetada akude vastu ja laadida + toita auto sigaretisüütajast lisajuhtmega
      seade on PMR saatjaga sarnane, täiskoormusel arvatavasti 500mA, toite-laadimisjuhtme jaoks pesa puudub

millisest adaptrist oleks see juhe kõige mõistlikum aretada? mõnest vanast telefoni autolaadijast? või USB laadija?
      kuskil mul vist olemas u.10 aastat vanale nokiale ja ericsonile sobivaid

mida peab AA või AAA akude laadimisel jälgima?

Comment

Et üle ei kuumeneks, muu ei olegi eriti määrav.
        Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Kui kestas vähegi ruumi, siis monteeri sisse toitepesa. Soovitavalt toitekatkestusega mudel, et saba ühendamisel lülitatakse elemendid seadmest lahti.
          Laadijaks miski, mis laeb 4 akut eraldi(3 sobiks ka, aga sellist pole näinud) ja suudaks toituda 12V allikast. Sobiv isend tekiks, kui kahe järgneva seadme näitajad saaks kombineerida.

Ülekuumenemine on üks apektidest. Väikse vooluga nad üle ei kuumene, aga laadimine kisub pikale, akud ei saa korralikult täis ja pikema aja vältel teeb liigne laadimine neile ikkagi liiga.

Comment

Kuna eelnevat posti muuta ei saanud, siis teen uue. Kuigi teema on juba kustuma hakanud, siis äkki on kellelgi abi sellisest infost.
            AA/AAA akude laadija, mis laeb eraldi 1...4 akut. On nõus tarbima erinevat toidet. Kindlasti on selliseid veel, aga mina enne pole näinud.
            Добро пожаловать на сайт компании GP Batteries Украина. Cвязаться с официальным представителем GP Batteries в Украине. Батарейки и аккумуляторы GP оптом

Plussiks on minu meelest see, et võrgutoide on juba sisse ehitatud ja samas on eraldi 12V sisend ka olemas.

Comment

uurisin, aga ei osanud mina parimat lahendust sealt leida ühe ja 3-e akupatarei laadimiseks.

http://www.datasheetdir.com/SH69P48A...ntrollers-4bit peaks olema soome saastumarketis müüdava laadija ajuks

Comment

Working...
              X