Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Probleem LCD monitoriga,

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: Probleem LCD monitoriga,

    Jh ma omandaks heameelega, google räägib et 22", ongi 1 universaalinverter veel kasutamatta. Tavaliselt kui konded lähevad asi veel töötab aga vilgub ja virvendab, siis inimesed mängivad sellega, peksavad, tambivad, ootavad kuni inverter ka ebastabiilse pinge tõttu maha põleb. Vahel muidugi põleb ka niisama ilma konde probleemita. Eriti kui kuskil tekkiall või ahju/radika peal tööd tehakse. Eelmainitu pole reegel, viewsonic näiteks ongi selline tehtud et maha põleks. Üldjuhul on kõik monitorid parandatavad, alla 19" ei tasu enam kui just pole tõesti 1 konde vahetus. Kui on video konverter või paneel vigane tasub välja rookida muu sisu, paljusid monitoride toite/inverter mooduleid annab omavahel vahetada. Mõnikord vajab plekikääride abi aga väljast see näha ei jää.
    Mu koguemused näitavad et konded on 17" ja alla probleem enamasti, 17" ja üles aga on inverteri probleem sest kasutatakse 15" molude toite/inverter osa vb miniatuursete muudatustega.
    Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
    1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
    2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

    Comment


      #17
      Vs: Probleem LCD monitoriga,

      Mõni lüütkondekas läheb läbi ka nii, et ei punnita. Kontrolliks võib selle paralleelselt korras kondekaga kergelt ühendada, reeglina on läbiläinud kondensaator kaotanud osa mahtuvust ja seda just suurematel sagedustel. Minul on üks katkine monitor millel läks läbi pisike 8 otsaga mikroskeem mis teeb lampide toiteks kõrgemat sagedust ja pinget. Sain õnneks teisest katkisest millel ekraan kihvas, lampidele uue toiteploki.
      viimati muutis kasutaja Scott; 03 m 2011, 04:29. Põhjus: mitmetimõistetavus likvideeritud

      Comment

      Working...
      X