Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

mutti peletaja

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #31
    Lihtsaim lahendus---nägin lapsena kuidas kalamehed vihmausse korjasid,siit järeldused.Tuleb seinakontaktist võtta pisut powerit a-la nii 220volti (veelparem 380volti)ja
    metallvardaga maasse surgata,kõigepealt väljuvad vabatahtlikult ussid siis mutid jne.Mutile võid siis juba oma maitse järgi kaikaga pähe lüüa!!!
    Väike hoiatus hävitab kõik mutid nii maa sees,kui maa peal(vanamutid)!Ärge unustage kasutada 15-kilovoldiseid kalosse muidu hakkavad varbavahed higistama!

    Comment


      #32
      sõps soovitas vett käikudesse lasta,krt.2tonni ligikaudu uhasin sisse, maa märg,muttid kadusid paariks päevaks,nüüd vahi et neid isegi juurde tuld,nüüd panen küll pommid,näis mis saab.

      Comment


        #33
        mõõtsinieso korras,transid ka nagu oleks,üldiselt on seal
        6-transsi,3 kondet,13-takki ja kolme astmega lüliti.see andis kolme erinevat sagedust,kui ta korras veel oli.nüüd tumm nagu kala.

        Comment


          #34
          Kõik siin pakutud mõtted on head, eriti see 220V värk, kuid ära hakka jamama. Propeller puust toki otsas ajab asja ära küll, samas ei ole vaja seda kolinat nii palju, see hakkab endale lõpuks närvidele käima. Asja tuum on selles, et tuleb tiiviku pöörlemisel tekkiv vibratsioon võimalikult hästi maasse juhtida. Niisiis tee propelleriga tuulelipp valmis, kinnita toki otsa, tokk pane
          plekkämbrisse, see täida tihedalt väiksemate kividega, nüüd kaeva ämber maasse. Süsteem toimib vähemalt 15 meetri raadiuses, propelleri valmistamine on muidugi tükk tegemist et see ka nõrga tuulega pöörleks.

          Comment


            #35
            Minul olid suvilas ka üksvahe mutid, küll sai kasutatud heitgaase ja bensiini jne. kuni keegi soovitas mutiaukudesse toppida toominga oksi. Oli parasjagu nende õitsemise aeg ja peale selle mutid kadusid, kas toominga pärast või muidu- ei tea ja siiani (~10 aastat)pole neid enam olnud. Ei tea kahjuks öelda, kas oksad peavad olema õitsvad või mitte.

            Comment


              #36
              Kui transid ei tööta, siis ehk aitab:
              http://www.futurlec.com/Transistors.shtml

              Comment

              Working...
              X