Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Salongi lõhn

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: Salongi lõhn

    Ma pidin ära viskama tööjope, mida olin 2x kasutanud sigalas automaatika häälestamisel. Seisis küll eraldi tuulutatavas ruumis, kuid hais ei kadunud ära. Hullud on veel kanalad ja naaritsa-rebasekasvatused.

    Juttu oli, et on lõhnad ja haisud. Selget piiri ju pole - igaühel on erinev haistmismeel ja tundlikkus, taluvus erinevate lõhnade suhtes. Mul kasutas näiteks üks ülemuseproua kallist prantsuse parfüümi, mis ajas mind oksele. Ma ei tea, kas ta kallas seda terve pudeli peale, sest ka tund aega hiljem oli koridoris tunda, kus ta oli käinud, rääkimata tööruumist. Keelasin abikaasal ka sama parfüümi ostmise ära. Minu arusaamise järgi on hea parfüüm see, mida tunned vaid väga lähedalt ja mitte intensiivselt.

    Comment


      #17
      Vs: Salongi lõhn

      Perioodiline lõhna teke ja kadu viitab kliima poole, kus niiskust eemaldatakse ja elusollused ei saa püsivalt elutseda. Kui niiskus ja hallitus jõuab keredetailidesse ja vaiba alla, siis omistavad elusollused niiskust pidevalt ja lõhn on püsiv.

      Lambahaisu osas sekundeerin. Lapsena sai sõidetud ühe lambakasvataja autos: selline rääsunud õli ja lambasõnnikuhaisu segu. Siga on sellega võrreldes ikka puhtam loom, kuna lapsepõlve talus sai paar suve sigu hoitud. Kanad, need on ooper omaette.

      Aga jah, kui niiskus on autosse sattunud ja seda võrdlemisi kiiresti ära ei kuivatata, siis on ainult kõva keemiline surmamine või sisemuse vahetus. Tundlikumad inimesed soetavad uue auto pigem, kuna lõhnad tugivad igasse pooresse materjali...ka plasti!
      Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

      Comment


        #18
        Vs: Salongi lõhn

        Geenius on teinud täna sellise artikli: https://auto.geenius.ee/rubriik/hea-...t-lahti-saada/

        Omalt poolt soovitaks veel osonaatoriga ülekäimise kui haisu põhjus likvideeritud.

        Comment

        Working...
        X