Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

PT Cruiser 2001. a.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    PT Cruiser 2001. a.

    Lugu siis järgmine: on tal mahajooks akult ca 5,8A, kui nüüd IOD kaitse kapoti all välja tõsta, kaob ära. On kellelgi infi, mis ahelad selle taga on? Proovisin sõber guuglit kiusata,leidsin saidi, aga see tahab, et teeksin konto. Kusjuures konto loomiseks klikkides teeb pildi hetkeks tuhmiks ja sellega lugu lõpeb, seega ei lase kontot teha. Oleks väga tänulik, kui keegi oskab aidata!

    #2
    Vs: PT Cruiser 2001. a.

    IOD taga on kõik need tarvitid mis lubatakse pinge all hoida kui süüde on väljas, näiteks PCM (Powertrain Control Module), raadio mälu, digikellad ja muu seuke mumbo-jumbo, sõltub konkreetsest autost. Aga normaalsel juhul peab standard aku kestma vähemalt 21 päeva, enne kui on tühjenenud liigselt. Et umbes 0,025A on max mis lubatakse sel ajal tarbida.
    Proovi kuskilt leida repair manual, Chryslerile enamasti neid leiab. Neil on päris head elektriskeemid reeglina, selgelt loetavad.
    Selle järgi võta lahti olemasolevad tarvitid ja siis lisa ahelase ampermeeter, hakka ükshaaval neid tagasi panema. Ampermeeter hoia siis 10A peal, muidu võib rikneda kui äkki liiga suur vool tabab, pealegi kui viga on 5,8A suurune.
    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
    Konfutsius

    Comment


      #3
      Vs: PT Cruiser 2001. a.

      Ehk on abi
      система кондиционирования ^ Manual A/C Circuit Антиблокировочная система ABS ESP ^ Anti-lock Brake Circuits ANTI-THEFT ^ Электросхема противоугонной системы Сеть данный CAN ^ Сеть данный CAN Система охлаждения двигателя ^ Электросхема системы охлаждения двигателя Система круиз контроля ^ Электросхема системы круиз контроля DEFOGGERS ^ Defogger Circuit Системы управления двигателем 2.4L Электросхемы автомобиля 2001 Chrysler PT Cruiser Touring

      Вміст цієї сторінки не знайдено. Скористуйтесь пошуком або меню сайту, щоб знайти необхідну інформацію.

      Comment

      Working...
      X