Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Autotelefoni SIM-kaart

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: Autotelefoni SIM-kaart

    Esmalt postitatud jannozz50 poolt
    Näedsiis, DoItYourself ruulib ikka. See peab olema vist ikka üks päris hea teip, kui seda seal kinni hoiab. Ma mõtlesin, et ehk on mingi spets adapter müügiks kuskil, keegi teab?
    Kunagi kasutasin vahelduva eduga Nokia 1610 ja 6110, Ühel siis suur ja teisel väike kaart. Tibi variant toimis mul päris pikalt. Kaarti hoiab ideaalselt kinni läbipaistev ja ka elektriku teip. kleebi ainult servad korralikult, et kuskile taha kinni ei jää välja võttes.

    Comment


      #17
      Vs: Autotelefoni SIM-kaart

      Pole küll parim lahendus aga parem mu arust kui kaarte vahetada - on suunamine. Eriti, kui enamus kõnesid on sisenevad.

      Ma teeks nii, et suunaks taskutelefoni peale tulevad kõned autotelefoni mingi lambi kõneka peale, peaasi et see sama firma oma on, siis ei maksa suunamine. Suunamine nii, et kui ei vasta oma telefonile, või teine variant, kui on välja lülitatud, kolmas variant profiil selline, kus sisenevad kõned suunatakse edasi. Lükkad oma klotsi autosse istudes välja või vahetad profiili, oleneb telefonist - käib 2 nupuvajutusega enamusel. Profiili vahetada/telefoni välja lülitada on ikkagi lihtsam kui kaarti vahetada.

      A siis on jälle halvad küljed, et unustad profiili vahetada, või telefoni välja ja sind ikka kätte ei saada. Lisaks peab kõnekat laadima mingite kuude tagant, muidu viskab vedru välja.

      Aga kui väga tahad, siis otsi seda kaardiadapterit kuskilt keldri/erapoodidest, neil on huvitavaid ja ka vanemaid asju. Elberd on üks võimalus.

      Comment


        #18
        Vs: Autotelefoni SIM-kaart

        Tänud vastajatele.
        Halenaljakas juhtum - autotelefon otsustab nüüd mitte töötada. Autol süüte sisselülimisel teeb telfooni kõlar kaks praksu sekundilise vahega ja kõik. Pilti ette ei võta ja reageerib ainult on/off lülitile, tehes samuti kaks praksu. Seda viimast siis millaliganes. On kellegil sarnast asja olnud?

        Comment

        Working...
        X