Teade

Collapse

ELFA veebipoe info

Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:

Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less

Kas muutub ka midagi seoses omanikuvahetusega ?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #31
    Vs: Re: Vs: Kas muutub ka midagi seoses omanikuvahetusega ?

    Esmalt postitatud bloody-orc poolt
    Kuidas seis on? Mustamäel pood alles? Tahaks tellida kaupa, aga ei tea, kas laste paldiskisse või mustamäele tuua. mustakas oleks iseenesest lähemal...
    Mustamäe pood on avatud kuni 20. juulini. Tellimusi, mille tarnekohaks saab Mustamäe tee 116 poe valida, võtame vastu kuni 15. juulini (sellisel juhul peaksid kaubad hiljemalt 20ndaks kohale jõudma, kui mingil põhjusel ei jõua, siis lepitakse kliendiga sobilikuim tarneviis hiljem omavahel kokku)

    Comment


      #32
      Vs: Kas muutub ka midagi seoses omanikuvahetusega ?

      Esmalt postitatud felch poolt
      Paldiiski maantee on ikka tõeline pärapõrgu kuhu naljalt ei satu.
      No pole see Paldiiski mnt midagi pärapõrgu. Kui veel Mustamäel töötasin, sõitsin tavaliselt ikka Paldiskisse ostlema, sest sealne kaubavalik oli parem ja teeninduse tase samuti. Ja seni on alati parkimiskoht leidunud üsna ukse lähedal (näis muidugi, kuidas peale Mustamäe sulgemist )

      Kui nüüd aga kogu Mustamäe klientuur Paldiskisse suundub, siis võib seal küll liiga kitsaks minna ja Tevalo peab majavahetuse peale hakkama mõtlema (usun, et nad seda tegelikult juba teevadki )

      Kena suve ja rahulikku meelt!

      Comment

      Working...
      X