Teade

Collapse

ELFA veebipoe info

Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:

Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less

Väike test uutele liitujatele

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #31
    Originally posted by arctix@Aug 9 2005, 23:03
    selline asi peaks ka olema et kui enne otsingust või guuglist ei otsi vastuseid ja teeb uue postituse siis saab mingi 2 päevase foorumibloki <_<
    Hmm... kuidas see käima peaks ? Kas siis nii, et mingi süsteem vb PHP (ei jaga weebi) teeb kindlaks, kas sa oled enne foorumile tulekut googles käinud või mitte?
    Aga, kui Sa otsid 2 nädalat varem googlest ja otsustad foorumist küsida, saadki 2 päeva banni ? Njah, aga milleks yldse foorumit vaja, kui saab ka netist otsida? Ja kuidas siis Müük/ost/vahetus käima hakkab ? Otsid alguses googles, kas keegi su kaupa ära osta tahab ?

    Comment


      #32
      Ok ei taha modele vastu ka vaielda. Aga mina lähtusin selle idee välja käimisel Eesti haridus süsteemi põhimõtte järgi. Sest miks on peale 9 klassi selline asi, et tuleb teste teha kui tahad edasi õppima minna kas siis gümnaasiumisee või kutse kooli. Ja nagu öeldi meie koolis, et peale põhikooli on kõik konkurendid ning võitlevad ainult enda eest. Sellega ma tahan öelda, et ega siia foorumisse eriti nagu alla 14 aastased isikud ei liitu. Ning isik peaks olema sellega juba harjunud, et kui ta pole piisavalt pädev ning ka kõige algelisemad teadmised puuduvad siis ta lihtsalt ei saaks liituda.

      See on siis ainult minu isiklik arvamus. Loodan, et moded väga sellise teksti peale ei pahanda. Sellest sain juba aru, et moded selle vastu on.l

      Comment


        #33
        Mina arvan ,et 14 aastane on hetkel umbes 8 nda klassi laps ,kes õpib esimest aastat füüskat ning omastkäest võin ütelda ,et tegelesin elektoonikaga juba enne 8ndat klassi. Pealegi ei saa millegiga kindlaks teha ,kui vana inimene tegelikult on ,sest andmeid küsitakse registreerumisel ja väga kerge on endale mõned aastad juurde trükida. Samas võib mõelda ka nii ,et kui küsimusest on näha ,et tegu on mingi rullnokaga ,kellel on supaka kasti vaja ,siis pole lihtsalt mõtet neile postitustele vastata ( eeldusel ,et foorumis on sellest juttu olnud). Hiljem moded lihtsalt kustutavad need mõtetud postitused. Kui nüüd minna tagasi vanuse piirangule siis mina leian ,et foorumis on tegelikult palju harivat materjali ja kui inimesel on huvi las ta siis küsib, lihtsalt tal peab asjalik küsimus olema. Tegelikult peaksid kõik huvilised olema ju teretulund ,sest elektroonika pole noorte seas eriti populaarne ja kooli füüsika on kah selline ,et kui endal huvi ei ole ,siis ei oska sa midagi.
        Alati põleb midagi.(SUURE LEEGIGA)

        Comment


          #34
          Sisseastumiseksam vene moodi:
          http://monitor.net.ru/forum/profile.php?mo...ter&agreed=true

          Comment

          Working...
          X