Teade

Collapse
No announcement yet.

Vincent Audio SV 700 hübriid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #31
    Vs: Vincent Audio SV 700 hübriid

    Kas ei saaks tekitada home näidispoomise. Pooks ta üles ja ülejäänud (viis) solvatut saaks edasi heietada helitehnika teemal. Ja tegelt võiks ikka rohkem rõhku panna (kaasaegsete toodete) müügikuulutustele, kus põhiline traffic toimub. Eeskujulik näide on nt rattafoorumis, kus ühe rattapoe esindaja suutis suurerattaliste maastikurataste promoga kogu foorumi vaiki panna siiamaani.
    Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

    Comment


      #32
      Vs: Vincent Audio SV 700 hübriid

      Mõnel kohe veab siin elus, elab oma halli argipäeva, ja äkki loto võit- avaneb võimalus tunda ennast tähtsana. Kui keegi soovib, et teda härraks nimetatakse, võib ju seda teha, aga sisu sellest ei muutu kuidagi. Solvamised on muidugi inetud asjad, ja palun vabandust kõigi ees. Aga peab aru saama, et rahvusvaheline olukord on ärev, ja minul on mure inimkonna pärast. Ei mäleta mida mina seal kokku kirjutasin, tore et on inimesi kes kõik välja tuhnida viitsivad. GU50 on tegelikult täitsa mees, kohe jagas ära, kust poolt tuuled puhuvad.
      Esmalt postitatud martk poolt Vaata postitust
      solvatut saaks edasi heietada helitehnika teemal. .
      Sellest siin foorumis leiab õpetuse, kuidas mikrofoni abil kivivill seina panna, hea muidugi et talve tulekuks saadi valmis, aga naine ikka on kuri. Audio on tegelikult raske füüsiline töö, selleks et kuulata, peab kogu aeg midagi tassima.
      viimati muutis kasutaja home; 17 02 2017, 18:31.
      Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

      Comment


        #33
        Vs: Vincent Audio SV 700 hübriid

        Esmalt postitatud home poolt Vaata postitust
        Audio on tegelikult raske füüsiline töö, selleks et kuulata, peab kogu aeg midagi tassima.
        Tabasid nalapea pihta - kõlar kaalub poolteist puuda minimaalselt, võimendi üks kanal puuda - vähese muskliga pole audios küll midagi tettä ...

        Comment


          #34
          Vs: Vincent Audio SV 700 hübriid

          Mu meelest võiks helifoorumi üldse likvideerida. Liigpalju juttu muusikast ja selle kuulamisest. Muusika on ebaobjektiivne ollus, igaüks mõistab, tajub ja kuuleb seda isemoodi. Jätaks alles vaid üheselt mõõdetavad teemad - aku mahutavus, seinakontakti pinge, ledi värvus, arvuti mälu suurus jms. Sarnaselt rattafoorumiga, kus loomishetkel üks liige pani omale slõugani: Sõida ja ära mölise - st ühines kirjutavasse/sõnalisse kooslusse ja pani paika prioriteedid muu/reaalse maailmaga. Siinses kontektis võiks olla slõugan: mõõda ja ära mõlise. Ja siis saaksime kaasamöliseda teemal, kas hübriidvõimendi mõõtmiseks kasutatud mõõteriist on tarreeritud ja kui on, siis millal viimati sellega Metroserdis käidi.
          Tagasitulles - teemalgataja mudel on väljamüüdud isegi hiinas:
          http://www.china-hifi-audio.com/en/s...amplifier-p-91
          viimati muutis kasutaja martk; 17 02 2017, 21:36.
          Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

          Comment


            #35
            Vs: Vincent Audio SV 700 hübriid

            To osx ja gu50. Pole väitnud, et rippmontaaz on halb, vaid just soovitan seda teha ja pole môtet hakata seletama mulle ,et lampvôimendite puhul on trükiplaadi montaaz hea. Olen ikka päris palju lampidega kokku puutunud (kahjuks pole taibanud igat oma sammu pildistada ja üles riputada ,samuti pole ka tegelenud masstoodanguga). Ei vaidle vastu, ilma juhtmeteta ehitada pole võimalik ja wireless teemat võid kellelegi teisele jahuda. Ei taha olla õel , aga piinlik on vaadata näiteks siinse foorumi liikme poolt ehitatud "tünnvõimendite" pilte sisust, montaazi disainimisest, piinlik on vaadata, väga.
            Parimat

            Comment


              #36
              Vs: Vincent Audio SV 700 hübriid

              Ja kasutaja OSX seos rippmontaazi ja "tünnvõimendi"tega oleks milline?
              Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
              Konfutsius

              Comment


                #37
                Vs: Vincent Audio SV 700 hübriid

                Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt

                Mida sa kargad tühja, näita ette oma loodud geniaalsused ja ilmaimed, mis kõigile teistele silmad ette annavad. Mida sa tühja kargad!
                Olles kursis tänapäeval kasutusel olevate õpetuslike lähenemismoodustega, leian et su küsimus on pahatahtlik. Tänapäeval ei pea foorumis osaleja mittemidagi näitama ega kirjeldama, piisab mainimisest, et on asjaga kursis.
                Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

                Comment


                  #38
                  Vs: Vincent Audio SV 700 hübriid

                  Esmalt postitatud mati1 poolt Vaata postitust
                  Ei taha olla õel , aga piinlik on vaadata näiteks siinse foorumi liikme poolt ehitatud "tünnvõimendite" pilte sisust, montaazi disainimisest, piinlik on vaadata, väga.
                  Kellel on piinlik vaadata - see keerab pea kõrvale. Pornokomisjon otsustab, mis on kõlbulik ilmarahvale näidata, mis mitte. Kõnealune "tünnvõimendi" sai omal ajal (aasta oli siis 2009, kui õieti mäletan, tõesti juba üsnagi mitu aega tagasi) koostatud puhtalt rippmontaažis, sest oli vajadus uurida ja arendada mulle tollal uut OTL-tehnoloogiat. Traate ringi tõstes on arendustegevus teadupoolest üsna hõlbus. See on prototüüp seade, puhtalt oma tarbeks. Nii et asja kontekstist välja kiskudes võib oletada mida iganes, olles "spetsialist" milles iganes. Ma ei hakka siinkohal demoma seadmeid, mida olen projekteerinud seeriatootmise jaoks, siin on teemakohasus niigi piisavalt käest ära läinud, mainin vaid et minu taust on HW R&D, mis alal olen aastaid töötanud (mitte Eestis ja mitte audioalal). Audiovärk on mul hobi, aga huvitaval kombel lähevad minu koostatud seadmed väga paljudele korda ja on kohati isegi meelepärased.
                  Mul oleks piinlik, kui mu koostatud seadmed koos ei püsiks, mistahes tehnoloogias nad koostatud ka poleks. Aga nad töötavad hästi ja montaaživigade tõttu ei ole ükski tänaseni rivist välja läinud. "Tehke järele, või makske kinni!" - nagu ütles setu. "Kaunismontaaž" võib olla visuaalne kunstiliik iseeneses, ja kuigi see võib ka seadme remonti hõlbustada mõningatel juhtudel, siis enamasti see ei pruugi helilisi omadusi parendada (miskipärast meenub siinkohal massilise populaarsuse saavutanud keegi pan Fikus).
                  "Tünnvõimendi" ei ole kunagi mulle tünni teinud ja toimib suurepäraselt ka täna, 8 aastat hiljem. Ja külmaks ei jäta see kedagi üheski aspektis, mis on igas mõttes summa summarum positiivne
                  Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

                  Comment


                    #39
                    Vs: Vincent Audio SV 700 hübriid

                    Tellimuse peale tehtud võimendite välimuse pärast hädaldada on suht mõttetu. Vaevalt et soovi korral, keeldutaks kahe sellise korpusega monobloki valmistamisest. ~570$+transa+toll.
                    -

                    Comment


                      #40
                      Krt! Ilus teema oli, lausa lust lugeda koroonauudiste vahele...
                      Aga paneme puid alla!
                      Lisan oma "tünnvõimendi" ka siia hunniku otsa.

                      Click image for larger version

Name:	IMG_0929.jpg
Views:	155
Size:	270,6 KB
ID:	1112300

                      Comment

                      Working...
                      X