Teade

Collapse
No announcement yet.

Lampvõim Lomo UO4

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Lampvõim Lomo UO4


    Siin näha, mis on karul kõhus...
    Huvipärast ootaks kommentaare, kel sellega võimuga kokkupuuteid olnud

    #2
    Vs: Lampvõim Lomo UO4

    Esmalt postitatud Sully poolt
    http://tvr.vejas.lt/uploads/schemos/...Lomo%20uo4.jpg
    Siin näha, mis on karul kõhus...
    Huvipärast ootaks kommentaare, kel sellega võimuga kokkupuuteid olnud
    100 W profi võim , keskpäraste näitajatega, kasutati kinosaalide ja teatrites suurte ruumide helindamisel. Keskmise töökindlusega. Vanasti, kui lõpplampe oli kastitäite viisi siis sai asi aetud küll. Kodukasutuses halb lahendus. Põhiliselt suurte pindade helindamisel teeb tööd küll! Pealegi kui on kasutusel Lomo kastid võib resultaadiga rahule jääda. Väljund 8 ja 16 oomi. Kuna on kasutatud lõpus PP ja omakorda parall. lülitust siis nõuab lampide valimist. Vaimustust ei jaga selle tüki kohta. Eks ta üks keskpärane vene träna ole. Pealegi ei meeldi isiklikult 6R3C, üks igavene jama lamp, pole mina selle lambiga elu aeg hästi läbi saanud. Üks asi ,mis seal on hea, on väljundtrafo plekid. Igal juhul ,kohvi saab temaga teha küll, see on fakt! Kogemus tegelikkusest. Oli kunagi selline harjumus võime katsetada.

    PS. Kui keegi tunneb huvi selliste võimude ja originaal kastide vastu siis võib priva kaudu ühendust võtta. Nimelt LOMO tehase toodanguga ja mitte vähem kui 100W komplekt.Üritustele vabas õhus ja saalidesse täiesti sobiv, suure helirõhuga ja kindlasti parem kui keskpärane transs analoog. Kindlasti ka odavam ja töökindlam.
    viimati muutis kasutaja humax; 02 m 2006, 19:32.

    Comment


      #3
      Vs: Lampvõim Lomo UO4

      See oli ammu, kui antud võimuga kokku puutusin ning Times they are a-changin'. Siiski - kõik see, mis humax ütles, lisaks veel ainult , et mina isiklikult valiksin iga kell keskpärase transssistori selle asemel. See tuleb isiku suust, kelle südames on alati soe koht lampide jaoks.
      Muide, keskpäraste transsvõimude hinnad on viimastel aastatel samuti üles liikunud. Vanasti leidus ka u. 5-10k hinnaklassis selliseid pärleid, ehk võime, mille hinna/kvaliteedi suhe erakordselt hea. Tänapäeval peab 10-20k maksma, et vähemalt keskpärast saada. Või on asi selles, et ma ei viitsi enam transsvõimudele suurt tähelepanu pöörata ning sellised harukordsed isendid jäävad avastamata?

      Ps. Mulle näiteks täitsa meeldib see, mida Linn trantsidega teeb. Kursis olen küll ainult nende vanema toodanguga, kindlasti on nüüd kõik hoopis paremaks läinud. Hmm...
      21st Century Fox

      Comment


        #4
        Vs: Lampvõim Lomo UO4

        Mis tema sagedus diapasoon võis olla ?
        Huvitab selle tüki kasutus pillivõimendina.

        Comment

        Working...
        X