Lampvõim Lomo UO4
Collapse
X
-
Vs: Lampvõim Lomo UO4
Esmalt postitatud Sully poolthttp://tvr.vejas.lt/uploads/schemos/...Lomo%20uo4.jpg
Siin näha, mis on karul kõhus...
Huvipärast ootaks kommentaare, kel sellega võimuga kokkupuuteid olnud
PS. Kui keegi tunneb huvi selliste võimude ja originaal kastide vastu siis võib priva kaudu ühendust võtta. Nimelt LOMO tehase toodanguga ja mitte vähem kui 100W komplekt.Üritustele vabas õhus ja saalidesse täiesti sobiv, suure helirõhuga ja kindlasti parem kui keskpärane transs analoog. Kindlasti ka odavam ja töökindlam.viimati muutis kasutaja humax; 02 December 2006, 19:32. -
Vs: Lampvõim Lomo UO4
See oli ammu, kui antud võimuga kokku puutusin ning Times they are a-changin'. Siiski - kõik see, mis humax ütles, lisaks veel ainult , et mina isiklikult valiksin iga kell keskpärase transssistori selle asemel. See tuleb isiku suust, kelle südames on alati soe koht lampide jaoks.
Muide, keskpäraste transsvõimude hinnad on viimastel aastatel samuti üles liikunud. Vanasti leidus ka u. 5-10k hinnaklassis selliseid pärleid, ehk võime, mille hinna/kvaliteedi suhe erakordselt hea. Tänapäeval peab 10-20k maksma, et vähemalt keskpärast saada. Või on asi selles, et ma ei viitsi enam transsvõimudele suurt tähelepanu pöörata ning sellised harukordsed isendid jäävad avastamata?
Ps. Mulle näiteks täitsa meeldib see, mida Linn trantsidega teeb. Kursis olen küll ainult nende vanema toodanguga, kindlasti on nüüd kõik hoopis paremaks läinud. Hmm...21st Century FoxComment
Comment