Teade

Collapse
No announcement yet.

Seletage rumalale

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Tead sai nii tige oldud, et sai ta lihtsalt hetkel riiulisse ära pandud, niipalju kui ise kaevasin neti avaruses, siis peaks vist olema 80Va
    päikest, liblikat ja särisevat jootekolbi

    Comment


      #17
      Kelle peale sa tigetsed, lasnamäe firma peale?
      Kui selle musta kasti soetasid, kas teadsid, mis tal viga on või oli töökorras? Kui oli töökorras, siis kas tead et seal transse oli vahetanud?
      Kui selle musta kasti lasnamäele viisid, kas seletasid üksikasjalikult, mis viga ja milline sul büdžett juhuks, kui nad 150€ eest korda ei saa?
      Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

      Comment


        #18
        Võimendi oli käigus mitu aastat juba, transid sai lastud jyrkal kunagi üle vaadata ja siis vahetati ka välja, aga see selleks.
        võimendi sai kukkumis/gravitatsiooniga kokku puutumisel viga, sedasi sai ka seletatud ja näha oli, et toroid oli vähe liikunud ka trükkplaadil olid mõned dioodid viga saanud. Võimu käima pandud ei olnud peale intsidenti.
        Peale 8 kuud remondis olemise jõudsime kokkuleppele, et ei hakka vanat taastama ja ta ise pakkus välja novembris, et ehitab ümber 150€ eest ja aega läheb 3 nädalat. Mulle sobis. Märtsis siis nüüd selgus kui ise helistasin, et tal ikkagi ei ole aega ja tagastab, kruvib võimu kokku ja annab tagasi. Kohapeal selgub, et pole aega isegi 4 kruvi sisse keerata, et korpus koos püsiks. Krt ma viisin nagu ettevõttele asja kes teenib raha nagu sellise teenusega.
        kui pole aega või töö on vähe raskem kui vendika vahetus siis ütlegi et ei võta vastu. Martk kas siis on teie arust norm selline asi tagasi saada.
        peaks autoremondis samamoodi tegema, kliendi auto pulkadeks tõmbama ja siis ütlema kliendile, et pole aega ja pane ise kokku tagasi kui tahad, ahjaa pool aastat hiljem.
        päikest, liblikat ja särisevat jootekolbi

        Comment

        Working...
        X