Teade

Collapse
No announcement yet.

USB salvestav 790,- kroonine digiboks

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: USB salvestav 790,- kroonine digiboks

    Tegelikult sain vastuse kätte - kui osta siis HD, kuid seda täna ei müüda. HD mitte HD pildi pärast vaid protsessor on võimekam, saab ehk divx mängidagi. Ja support on olematu hiinlastel, st. et enne boxi tuleb poes kõik läbi katsetada, google ei aita kollaste poiste toodangu puhul. Seeeest strong on ehk sisult sealsamas tehtud, kuid müügiesindusel on oma arendustiim ja support on olemas. St. kui mingi softiviga (hangub, hakib või teeb lollusi) siis saad uue paiga ja saad vaevast lahti, hiina imede korral tuleb uus box osta.

    Comment


      #17
      Vs: USB salvestav 790,- kroonine digiboks

      Tere, plaanis enne analoogi kadumist koju emale ka üks boks osta. Seda teemat lugedes vaatan et arutluse all olevad kaks 800 eegust pilli oleks mulle sobiv hind ja kvaliteet. Enne kui ma ABC boksi ja Lobsteri boksi vahel valima hakkan, ehk antakse viimast nõu või vihjet, milline valik sobivam oleks. Ka need variandid mis on tekkinud ja pole siin mainitud. Eesmärk oleks saada kas sama hinnaga või isegi odavamalt boks mis näitaks SD resoga pilti ja ei jookseks tihti kokku ja oleks vastupidav. Kõik lisad, mis juurde tulevad ja boksi töökindlust ei riku, tuleks ainult kasuks. Ostu plaanin alustada kasvõi homme ja paari nädala jooksul peaks see boks mul olemas olema, et saaks enne ka testida ja vajaliku kaabelduse valmis teha. Osta tahaks Tallinna kandist, sealt kust ühistranspordiga liikuda saab. Võin ka kasutatud varianti valida, kui keegi teemalugejaist tahab pakkuda, aga ostumüügi foorumisse ma kuulutama ei hakka. Kui eriti soodsalt saaks arvuti pci kaardi, siis võiks ka seda ostu kaaluda, aga selle kasutamine pole mugav, sest peab ka arvuti sisse lülitama.
      Tean et kui natuke oodata siis hinnad kukuksid kõvasti alla ja saaks odavalt ikka HD boksi koos vaatajakaardi pesaga, aga seda ootamist "kuupeal" raadiot kuulates teha ei tahaks. Hiljem võib tegija boksi ka osta ja teisele telekale vana jätta, aga ei tahaks osta sellist SD boksi mis ei suuda SD ajastu lõpuni välja vedada.
      Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

      Comment


        #18
        Vs: USB salvestav 790,- kroonine digiboks

        Kui oled kodumail siis astu Põhjakeskuse Oomist läbi, saad näppida ja katsuda seda boksi.
        Elektrooniku kassil on neli jalga: sisend, väljund, maandus ja toide.

        Comment


          #19
          Vs: USB salvestav 790,- kroonine digiboks

          Pole õnnestunud oma boksi veel kinni jooksutada. Mis on eriti hea on pult, nuppude funktsioonid on loogilise asetusega ja pult ise käepärane. Olen seda boksi märganud müügis paljudes koduelektroonikapoodides. Ise tellisin veel ühe boksi lisaks suvilasse nende kodulehelt, seal on praegu sooduspakkumine. http://www.abcantenn.ee

          Comment


            #20
            Vs: USB salvestav 790,- kroonine digiboks

            Praegu kaldun selle boksi poole http://opood.ee/?t=k_ki&i=LBDVB-MPEG4 need suht sarnaste omadustega võrreldes abc boksiga ainult sellel pole rca väljundeid aga ma loodan et neid saab ikka sealt scardipinnidelt kätte, miks ei peaks saama. Samas pole ma veel seda boksi saanud oma silmaga näha, et kas on ka mingid pistikud/lülitid esipaneelil mingi luugi all või on kõik taga, boksi peab ikka ilma puldita saama ka juhtida ju, aga eks ma paari päeva pärast külastan järve selveri oomipoodi sest see lähedal ja saan siis aimu kas pooldan seda või teist.
            Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

            Comment


              #21
              Vs: USB salvestav 790,- kroonine digiboks

              Teemaarenduseks - digiboks lauale, aga mis antenni peaks katusele ostma ja mis ilmakaare suunda pöörama? Asukoht 20km Tartust Viljandi poole.

              Ja vastus: http://www.digilevi.ee/digilevi_booklet_A5+3mm.pdf
              viimati muutis kasutaja marcor1; 20 m 2010, 19:55.
              -

              Comment


                #22
                Vs: USB salvestav 790,- kroonine digiboks

                Esmalt postitatud onx15 poolt Vaata postitust
                Praegu kaldun selle boksi poole http://opood.ee/?t=k_ki&i=LBDVB-MPEG4

                Omalgi sama tellitud ja ootab väljaostmist, kuid rca võiks ju ikkagi eraldi olla. Samas kuu on veel aega ja ilmselt masinaid tuleb pidevalt juurde ehk valik laieneb, et vähese lisarahaga saab juba parema, tuleb vist viimase minutini kannatada.

                Comment


                  #23
                  Vs: USB salvestav 790,- kroonine digiboks

                  Nii ongi juhtumas, praegu on viimasel minutil välja ilmunud juba paremaid boxe, mida kuu aega tagasi ei müüdud üldse. Samuti on kukkunud kolinal samaväärsete 790 krooniste konkurentide omad samale tasemele, ametlikult saab ka 700 eest juba kätte. Samuti on euroopas hinnasula -> uued HD mudelid SD boxide hindadega. Eestisse see laine pole veel jõudnud.

                  Comment

                  Working...
                  X