Eh. Kummaline lugu. Mul on nüüd Hisense ja JVC telekad, subtiitriprobleemi pole ammu. Mure on JVC on eriti raskesti käsitletav ja Hisense ei ühildu Jupiteriga. Uuel nädalal kaovad Soome kanalitel SD osad(need levisid paremini). Lahkamine näitab, mis saab. Kena suve ootust!
Teade
Collapse
No announcement yet.
Tv ei näita subtiitreid
Collapse
X
-
Esmalt postitatud Kalle79 poolt Vaata postitust..Hoopis mulle endale oleks mälu juurde vaja, et kogu seda protsessi mäletaks ..
Ma usun ikkagi, et on ressursi probleem (kas pole pillil mälu piisavalt.. või.. on nii palju pahna peale installitud, mis kõik käib taustal ja ta lihtsalt ei jaksa minna).
Mul ka üks vanem Philips ja see ka ei jaksa minna.
Aga uuel telol on vähe parem android (miskit nagu sinulgi) ja ma vaatasin ka oma menüüd..
Igavene kärbitud android, aga.. saab rakendusi peatada ja keelata, saab vahemälu tühjendada, saab lubasi hallata.
Minumeelest võiksid proovida seadetes.. pane Wifi kinni; tee brauseri vahemälu tühjaks ja sunni peatuma/keela, sama tee Netflixi`ga, Prime`ga, Disney`ga, Youtube`ga ja Apple TV`ga.
See oleks minu meelest juba piisav argument et seade võiks jaksata liikuda.
NB: Anroid ja Google teenuseid sa ei tohiks sulgeda, samuti ei saa GooglePlay teenuseid petada, aga Play poe võid välja lülitada kursorist (enne poeteenuse peatamist võiks Elisa äpi maha võtta ja uuesti installida).
NB2: Vaata et sa "Seadeid" ennast ei keela ega peata kusagilt, muidu ei saa kusagilt enam ligi.
Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa
Comment
Comment